مازیار مبارک![]()
ولی به حرفم میرسی:blush:
مازیار مبارک![]()
ولی به حرفم میرسی:blush:
نوکرتم.ممنون ...:happy: ولی حسین دوربینش خوبه ها....از من گفتن....حالا میگیرم میزارم ببینید...
نه جدی میگم. برو عکسهاش رو نگاه کن. تو همه عکسهاش یک رنگ پس زمینه آبی میبینی ( البته اکثر نوکیا ها اینجورین ولی این یکی بیشتر ) همون باعث میشه عکسها خوشکلتر به نظر بیان.
نه جدی میگم. برو عکسهاش رو نگاه کن. تو همه عکسهاش یک رنگ پس زمینه آبی میبینی ( البته اکثر نوکیا ها اینجورین ولی این یکی بیشتر ) همون باعث میشه عکسها خوشکلتر به نظر بیان.
ولی توی امتحان ماکرو همچین چیزی نبود!
من که منتظرم مازیار ولی من بهت گفتم که کا750 از این بهتره خوش بختانه بچه ها عگس کا750 رو گذاشتن تو هم بزار مقایسه کنیم![]()
اینم عگس ها که با کا750 گرفتن البته یک نکته مهم از ریویو نیست خوشبختانه خود بچه های همین فروم گرفتن:blush:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=962688&postcount=1087
حسین جان k750 جزو بهترین هاست بین 2مگی ها، ولی مطمئن، تست شده توسط این جانب، دوربین p990 از k750 بهتر عمل می کنه![]()
درضمن مازی جون مبارک باشه:happy:
حسین جان k750 جزو بهترین هاست بین 2مگی ها، ولی مطمئن، تست شده توسط این جانب، دوربین p990 از k750 بهتر عمل می کنه![]()
مازیار جان بالاخره رفتی P990 گرفتی؟
ایول.. مبارک باشه ،ازش که راضی هستی؟
بالاخره به عشقت رسیدی، خوش به حالت
حسین جان نمی دونم والا... من که به نظرم عکسای p990 بهتر اومد... عال الخصوص توی ماکروها... شاید اشتباه کرده باشم چون زیاد باهش ور نرفتم و دقیق نشدمفرهاد جان من جفتشو داشتم و امتحان کردم و الان هم میگم باز کا750 به نظرم بهتره دیگه باز امتحان با شما:blush:
شاید من نمیتونم درست با پی990 عگس بگیرم:blush:
سلام () میگم فيلمبرداری'ش چجورياست ( P990 ) !؟![]()
![]()
ریسایز شد
تنکس! امروز یکی از بچه ها W700 گرفته بود! منم فوری مثل عقده ای ها رفتم ازش گرفتم و باهاش یه عکس انداختم! دوربین بدی نداره ولی اوتوفوکوس نداره که یه کم کارو بد میکنه! اون نوار نارنجی دور W800 هم شده خاکستری که یه کم زشت تر میشه و رمش هم شده 256! وگرنه فرقی نمیکنن با هم! ولی اومدم خونه ضد حال خوردم! دیدم عکس رو با کیفیت VGA انداختم! در هر صورت، میزارم اینجا!
![]()
دوره ما سر گلاس ها از اون چیزا که بالا جالباسی هست نداشتیم
چقدر تبعیض
بله! ما خیلی خفنیم! اینا Air Conditioner هستش! کلی کلاس داره!
با ریموت کار میکنه! بعد ریموتش هم دست ناظمه! کلی خواستیم از بچه ها واسه گوشی شون که اینفرارد داره برنامه ریموت گیر بیارن نشد! یا جاوا هستش گوشی هاشون یا اینفرا نداره یا هم حالشو ندارن! منم گوشیم اینفرا نداره!