امین جان....دستت درد نکنه عکسهای زیبایی بود...خسته نباشی ...
ولی یه چیزی بگم ناراحت نشو...خودت قبول داری دیگه....N73 فقط به درد عکاسی تو روز میخوره...تو شب عکس هاش مزخرفه.....پست 1742 دقیقا گویای همین مطلب هست....واقعا نمیدونم اخه اون زمینه ابی تو شب تیره چیکار میکنه؟ یا چرا هاله های دور چراغ ها رو اینجوری میندازه...
یه چیزی دور از تعصب بگم واقعا حیف برای همچین گوشی که تو روز عکس های خیلی خوبی میگیره ادم تو شب روش نتونه هیچ حسابی باز کنه و وقتی میاد سر کامپیوتر و منتقل میکنه به pc ببینه عکس های روز خیلی خوب شدن ولی شب مفت نمیارزه... جدا بدور از تعصب میگم حیفه برای همچین لنز و تشکیلاتی این نتایج ناامید کننده تو شب....
اینها الان بدون تعصب بود؟![]()
ممنون از نظراتتون. بله خودم هم قبلا تایید کرده بودم این مطلبو.امین جان....دستت درد نکنه عکسهای زیبایی بود...خسته نباشی ...
ولی یه چیزی بگم ناراحت نشو...خودت قبول داری دیگه....N73 فقط به درد عکاسی تو روز میخوره...تو شب عکس هاش مزخرفه.....پست 1742 دقیقا گویای همین مطلب هست....واقعا نمیدونم اخه اون زمینه ابی تو شب تیره چیکار میکنه؟ یا چرا هاله های دور چراغ ها رو اینجوری میندازه...
یه چیزی دور از تعصب بگم واقعا حیف برای همچین گوشی که تو روز عکس های خیلی خوبی میگیره ادم تو شب روش نتونه هیچ حسابی باز کنه و وقتی میاد سر کامپیوتر و منتقل میکنه به pc ببینه عکس های روز خیلی خوب شدن ولی شب مفت نمیارزه... جدا بدور از تعصب میگم حیفه برای همچین لنز و تشکیلاتی این نتایج ناامید کننده تو شب....
امسال خیلی ها اصفهان بودن ولی بی خبر بودیمامین جان اگر اصفهان بودی خبر میدادی ببینیمت ما هم عیدی اونجا بودی
امسال خیلی ها اصفهان بودن ولی بی خبر بودیموقتی برگشتیم فهمیدیم 3-4 تا از فامیل هامون هم اونجا بودن
ایشالا دفعه ی بعد![]()
نه ! مگه سوراخ هم داشت ؟راستی اون عگس طوطی که تو باغ پرندگان گرفتی از اون سوراخ که تو شیشه هست گرفتی؟؟؟
امین جان اگر اصفهان بودی خبر میدادی ببینیمت ما هم عیدی اونجا بودیم![]()
حسین خیلی بی معرفتی...یه باری قرار بود با هم بریم اصفهان...یادته؟؟پیچوندی من رو....
تو چرا دیگه مازیار:blush:
چند بار گفتم دارم فردا میرم گفتی روم نمیشه یه دفع دیگهخودت همین جا اعتراف کن رفیق؟؟؟؟؟
![]()
نامرد تو که خونتون نزدیک چند بار گفتم بیا یه قلیون باهم بگشیم؟؟؟؟؟؟