• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین مقاله خوبی که خوندم : مقالات مناسب برای مطالعه ، ترجمه و استفاده در تحقیق

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستش ایده اصلی این بود که من خیلی وقتها مقالات زبان اصلی خوبی می خونم ( مثلا روزی یکی دوتا ! ) که واقعا خوندنشون و ترجمه شدنشون مفیده
coffee(1).gif
... حیفه که از دست برن ....

دوستان حتما با این ایده آشنا هستن
veiledsmile.gif
.. همون که توی امضام مثلا می نویسم : " مقاله جالب درباره فلان موضوع : مطالعه کنید " ... اینجا می خوایم همون کار رو ادامه بدیم ..

بنابراین :

* مقاله ها زبان اصلی باشن ...
* لینک بدین به مطلب ...
* موضوعش رو مشخص کنین و اگه توضیح کوتاهی هم بدین که عالیه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Fat models stay in Africa as West wants Size Zero

مقاله ی جالبی بود درباره تفاوت مدل های آفریقایی و مدل های غربی ... نکته قضیه اینه که همیشه به نظر ما یه مدل وقتی قشنگه که لاغر باشه ( size zero باشه به قول معروف ) ... اما توی فرهنگ آفریقایی ها ، چاق بودن بیشتر از لاغر بودن نشانه زیبایی و جذابیت هستش و واس همین مدلها هیچ اصراری ندارن که وزن کم کنن !!
170.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سیمور جان، موضوع مقاله ها چی باشه؟ عمومی باشه یا تخصصی هم میتونه باشه؟
همین کاری رو که شما کردی، یعنی خلاصه مقاله رو نوشتی خیلی خوبه که بقیه هم همینکار رو بکنند.
تاپیک جالبی میشه، ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور جان، موضوع مقاله ها چی باشه؟ عمومی باشه یا تخصصی هم میتونه باشه؟
همین کاری رو که شما کردی، یعنی خلاصه مقاله رو نوشتی خیلی خوبه که بقیه هم همینکار رو بکنند.
تاپیک جالبی میشه، ممنون
طبیعتا باید حداقل ارتباطی با بخش علم داشته باشه ... مثلا اینی که من گذاشتم رو میشه نسبت داد به علوم اجتماعی ( تفاوت فرهنگها رو داره میگه دیگه ) ...
dw2_7.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
به کوانتوم ایمان بیارید ...
301.gif

Quantum physics says goodbye to reality 20 Apr (Nature 446 871)

باز هم بحث سر این موضوع هست که آیا جهان کوانتومی قبل از اینکه ما اون رو مشاهده کنیم وجود داره یا نه ؟ ...

مجبورم که یه توضیح کوچیکی در این مورد بگم که با خوندن این مقاله دچار مشکل نشید ...

در یک سیستم کوانتومی مثلا دو الکترون ... زمانی که ما اونها رو مشاهده می کنیم ... تصمیم می گیرن که در یک وضعیت خاصی باشن و چون طبق نظریه ی کوانتومی حالت های این دو الکترون به هم وابسته هست مثلا زمانی که الکترون اول اسپین پایین داره , الکترون دوم باید اسپین بالا داشته باشه ... حتی اگر این دو الکترون به فاصله ی خیلی زیادی از هم قرار داشته باشن باز هم بر خلاف هم تصمیم می گیرن ... بحث سر اینه که چطوری الکترون دوم می فهمه که الکترون اول اسپین پایین داره ...

طبق نظریه کوانتومی الکترون دوم به طور آنی متوجه وضعیت الکترون اول می شه ... حتی اگر فاصله ی خیلی زیادی از هم داشته باشن ... پس بنابراین این اطلاعات می تونن با سرعتی بیشتر از سرعت نور سیر کنن ... یکی از دلایل مخالفت انیشتین هم با نظریه کوانتومی همین بود , که نظریه نسبیت خودش رو نقض می کرد ...

مقاله , نتایج آزمایشات یک فیزیکدان استرالیایی رو در هم رابطه بیان می کنه ...

مهمترین جمله ی این مقاله ...reality does not exist when we are not observing it

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب یه چند روزی این کار عقب افتاد ، چون من یه بررسی کردم دیدم دو سه تا مقاله ای که چند ماه پیش توی یاهو نیوز خونده بودم ، الان لینکشون کار نمی کنه ... درنتیجه داشتم فکر می کردم که این مشکل رو چطور حل کنم
1655.gif
... نهایتا به نتیجه خاصی نرسیدم !! ( خسته نباشی ) ... بهتره هم لینک مطلب رو بدم و هم توی یه فایل تکست ساده ضمیمه شون کنم ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
BBC, Geldof join forces to draw up a map of mankind

باب ژلدوف ( فعال فرهنگی و حقوق بشر که شاید بازی اش رو توی فیلم Wall از پینک فلوید یادتون باشه ) ، تصمیم گرفته یه وب سایتی بزنه که دائره المعارف انسان باشه ... توی این مقاله ایده اصلی این وب سایت مطرح شده که خیلی جالبه ... گفته که ایده اصلی وقتی به ذهنش رسید که فهمید توی آفریقا ، زبانهایی وجود داشته که الان دیگه وجود ندارن و واسه همیشه از بین رفتن ...

فایل های ضمیمه

• geldof.txt
    3.9 KB · نمایش ها: 14

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Will suicidal Swiss stick to their guns?

مقاله جالبی بود درباره اینکه چرا آمار خودکشی تو سوئیس بالاس ؟ کشوری که معروف به ثروت و آرامشه ...آیا بخاطر کنترل نشدن اسلحه اس ؟ یا مثلا مذهب توی این قضیه دخیله ؟ ...

البته اینجا بیشتر روی آمار و ارقام تکیه کرده و بحث زیاد جامعه شناسی نیست ...

فایل های ضمیمه

• suicide.txt
    4.4 KB · نمایش ها: 16

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
این یاهو و بقیه سرویس ها خیر سرشون یه سیستم آرشیو دارن که خبرهاشون و مقالاتشون آرشیو میشه , یعنی چی کار نمیکنه :wacko:
البته اگه خواستی ضمیمه نکنی میتونی با همون فرمت اچ تی ام ال ذخیره کنی اپلود کنی تو یکی از این سایت ها مثل divshare.com
---
ایده جالبی هست , موفق باشی
thumbsup.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این یاهو و بقیه سرویس ها خیر سرشون یه سیستم آرشیو دارن که خبرهاشون و مقالاتشون آرشیو میشه , یعنی چی کار نمیکنه :wacko:
البته اگه خواستی ضمیمه نکنی میتونی با همون فرمت اچ تی ام ال ذخیره کنی اپلود کنی تو یکی از این سایت ها مثل divshare.com
---
ایده جالبی هست , موفق باشی
thumbsup.gif
می دونم آرشیو می کنه .. ولی انگار در مرحله اییه ( یعنی روزای اول یه جاس و بعد جابجا میشه ) ... یعنی فرضا این لینک رو من دو ماه پیش یه جا یادداشت کرده بودم ، الان not found میده ... می دونم که این مقاله رو میشه گیر اورد ، اما مساله اینه که لینکش ظاهرا عوض شده ... یا شاید من اشتباه می کنم ...
263cylj.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Study finds lapses in battlefield ethics

مقاله جالبی بود درباره نتایج یه تحقیق روی سربازای امریکایی در عراق ... اینکه از نظر اصول اخلاقی و روحی در چه وضعیتی هستن ... مثلا 40% گفتن که از شکنجه حمایت می کنن ...

... یا کمتر از نصف سربازها گفتن که باید غیرنظامی ها با احترام برخورد کرد !! ..

نهایتا نتیجه گرفته بود که " این نتایج مایوس کننده ان ... اما هرکسی بگه که انتظار این نتایج رو نداشت ، معلومه جنگ رو نمی فهمه " ...

فایل های ضمیمه

• war ethics.txt
    4.7 KB · نمایش ها: 13

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در مورد Ontology Editor و ساختنش

صفحه اولشو ميذارم .... :)

فایل های ضمیمه

• byMojgan.pdf
    52.8 KB · نمایش ها: 12

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پاریس هیلتون در زندان ؟!!

capt.df1e322be0124bd6acaaa8c79978ab72.paris_hilton_jail_cabk108.jpg

مقاله ای درباره وضعیت زندان رفتن شخصیت های مشهور ، و اینکه چطوری زندانشون رومی گذرونن ... مثلا بعضی وقتها بهشون اجازه میدن که خودشون زندانشون رو انتخاب کنن ( طبیعتا یه زندان کوچک که راحت تر و امن تر باشه ) ...

فایل های ضمیمه

• hilton in prison.txt
    2.4 KB · نمایش ها: 13

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Sushi: A Surprising Health Food

بالاخره سوشی ( غذای ژاپنی معروف – شامل برنج و ماهی ) خوبه یا نه ؟ ...
fan1.gif

300px-Sushi4.jpg

اینجا توضیح میده که خوبه ... مثل اکثر غذاهای ژاپنی : چربی کم – کلسترول کم – کالری کم ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خوشبختانه بعد از مدتی فرصتی پیش اومد که چند مقاله ای که درباره ی عینک های َآفتابی داشتم رو بخونم ...

این دو مقاله ی کوچولو در مورد عینک ها ی آفتابی , انواع و مواد سازنده ی این عینک ها هست ...

A Guide to Sunglass Lens Add-Ons or Upgrades

A Guide to Modern Sunglass Lenses

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
عینک های آفتابی پولاریزه شده ...

خب , شاید خیلی از ماها با زاویه به آب نگاه کرده باشیم .. و یا زمانی که به سطح رودخانه نگاه می کنید , انعکاس نور خورشید توی آب شما رو اذیت می کنه , و سطح آب رو روشن می بینید ... که در این صورت نمی تونید عمق رو ببینید ... در این مقاله در این باره صحبت شده ...

این هم یه استفاده ی فیزیکی ...

Polarized Sunglasses - What Are They?

بقیه رو هم سر فرصت براتون می زارم ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مقاله بسیار جالب درباره اینکه چرا باید اینترنت رو از نو ساخت ... توضیح داده شده که اینترنت را واسه شرایط کاملا متفاوتی طراحی کرده بودن و اینکه تا الان بدون مشکل خاصی به کارش ادامه داده ، یه معجزه اس .. بعدش هم درباره معماری آینده اینترنت صحبت شده ...

na_Internet2_color_t180.jpg

بالا