• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین مقاله خوبی که خوندم : مقالات مناسب برای مطالعه ، ترجمه و استفاده در تحقیق

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اين مقاله رو حتما بخونيد!
راجع به نحوه خواندن كلمات از طريق چشم و چگونگي اسكن كردن داده ها و در نهايت ادغام اطلاعات در مغز
از اينجا شروع ميشه كه هميشه فكر ميكردن (دانشمندان)وقتي داريم يك كلمه رو ميخونيم هر دو چشم با هم به يك حرف نگاه ميكنن ولي Simon Liversedge and his team at the University of Southampton اين قضيه رو رد كردن و به اين مهم دست پيدا كردن كه دقيقا برعكسه يعني هر چشم يه اطلاعاتي رو ميخونه!!!
ادامه....
لينك مقاله

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سيمور جان كجايي ديگه اينجا پست نميدي؟!

يه مقاله جالب راجع به هفت شگفتی عظیم در جهان فیزیک
توضيح خاصي ندارم بدم فارسي هم نوشته راحت ميشه خوند و فهميد

لينك به مقاله

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ممنون خونین جان :D
مقاله های خیلی خوبی بود :)

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خوب یه مقاله درباره تاثیر مخرب cell phone روی ذهن ماها.خیلی جالب بود
bears4.gif

این ازمایش رو روی 3 دسته از آدما انجام دادن .در یه کلنی 300 نفری.که یکدسته کم، یدسته اصلا و دسته اخر زیاد استفاده میکنن.
دسته اخر بعد از مدتی کند هوش میشن روی مغزشون تاثیر منفی میذاره و اون دو دسته...
جالب اینجاست که یه تاثیر مثبت واسه دسته سوم داره اینکه قدرت تمرکزشون بالاست .حالا چرا خودتون بخونید که اسپیل میشه... :happy:

باشد که کمتر بچسبونیمش به این گوشمون:happy:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
والا دوستان من آخرین مقاله ای که خوندم از یه استاد در دانشگاه آکفورد بود که البته قدیمی هست و من اونو از روی یه کتاب خوندم که به فارسی هم ترجمه شده بود اگه دوستان بتونن اصلش روبه زبان انگلیسی پیدا کنند و بذارن اینجا که خیلی خوبه

اسم مقاله اطلاعات عموی پزشکی و زناشویی(به عبارتی به فلسفه تنظیم و سرپرستی خانواده و بهداشت میپرداخت) بود از آقای ویلیام پرسکی که الان هم در حال حاضر در غید حیات نیستند ولی از استادان به نام دانشگاه بودند و هستند:)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
والا دوستان من آخرین مقاله ای که خوندم از یه استاد در دانشگاه آکفورد بود که البته قدیمی هست و من اونو از روی یه کتاب خوندم که به فارسی هم ترجمه شده بود اگه دوستان بتونن اصلش روبه زبان انگلیسی پیدا کنند و بذارن اینجا که خیلی خوبه

اسم مقاله اطلاعات عموی پزشکی و زناشویی(به عبارتی به فلسفه تنظیم و سرپرستی خانواده و بهداشت میپرداخت) بود از آقای ویلیام پرسکی که الان هم در حال حاضر در غید حیات نیستند ولی از استادان به نام دانشگاه بودند و هستند:)

محمد جان من خيلي گشتم نتونستم پيدا كنم اطلاعات بيشتري نداري؟

اين هم مقاله بعدي
Simulation Reveals How Body Repairs Balance After Damage

Your body goes to a lot of trouble to make sure you stay upright. But when the brain’s neural pathways are impaired through injury, age or illness, muscles are deprived of the detailed sensory information they need to perform the constant yet delicate balancing act required for normal movement and standing.​

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
عجب روزهای داغی داریما !! ...

اسمش مقاله که نیست ... شاید شما هم مثل من کنجکاو باشید که بدونید بالینگر دقیقا چه چیزهایی به رئیس جمهور گفته بود ... نمی دونم تی وی نشون داده یا نه ...ولی در هر صورت اگر دوست دارین می تونید transcript سخنرانی رو بخونید ! ...

Iran's president at Columbia University

....
Let's then be clear at the beginning. Mr. President, you exhibit all the signs of a petty and cruel dictator.

...
When you have come to a place like this, this makes you, quite simply, ridiculous. You are either brazenly
provocative or astonishingly uneducated.

...
Columbia has over 800 alumni currently living in Israel.
My question then is, do you plan on wiping us off the map too? (Applause.)
...​

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
عجب روزهای داغی داریما !! ...

اسمش مقاله که نیست ... شاید شما هم مثل من کنجکاو باشید که بدونید بالینگر دقیقا چه چیزهایی به رئیس جمهور گفته بود ... نمی دونم تی وی نشون داده یا نه ...ولی در هر صورت اگر دوست دارین می تونید transcript سخنرانی رو بخونید ! ...

Iran's president at Columbia University

....
Let's then be clear at the beginning. Mr. President, you exhibit all the signs of a petty and cruel dictator.

...
When you have come to a place like this, this makes you, quite simply, ridiculous. You are either brazenly
provocative or astonishingly uneducated.

...
Columbia has over 800 alumni currently living in Israel.
My question then is, do you plan on wiping us off the map too? (Applause.)
...​
مرسي از لينك البته همشو نخوندم خيلي طولاني بود ....
راستش منم خيلي دنبال سياست و كارهاي جناب رئيس جمهور نيستم ولي اين سفر با توجه به سر و صداي كه راه انداخته برام جالبه و جسته گريخته دنبال ميكنم
اتفاقا يه ويدئو جالب ديدم(تيكه آخرش باحاله:lol:) بيشتر توضيح نميدم شايد سياسي بشه و جناب شايان از ما ناراضي بشن:wacko:...

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
محمد جان من خيلي گشتم نتونستم پيدا كنم اطلاعات بيشتري نداري؟

والا من هم خیلی دارم دنبال کتابش که در اینترنت باشه میگردم ولی چیزی پیدا نمیکنم
البته از این مطالب در دانشکده های پزشکی گیر میادیا انتشارات اونجا که اگه کسی میتونه کمک کنه خب چه بهتر:)

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
والا من هم خیلی دارم دنبال کتابش که در اینترنت باشه میگردم ولی چیزی پیدا نمیکنم
البته از این مطالب در دانشکده های پزشکی گیر میادیا انتشارات اونجا که اگه کسی میتونه کمک کنه خب چه بهتر:)
محمد جان فكر نكنم ديگه كمكي از دست من بر بياد!!:(

NEXT
البته فكر نكنم بشه اسمش رو مقاله گذاشت ولي خوندنش خالي از فايده نيست!(بخشيد نتونستم لينك بدم)

پژوهشگران علوم كامپيوتر دانشگاه «جورجيا» آمريكا به سرپرستي يك استاد ايراني موفق به ابداع سيستم جديد كنترل رايانه از طريق فكر شدند كه مبتني بر «نظريه فازي» است.
دكتر حميد عرب‌نيا، استاد علوم كامپيوتر دانشگاه «جورجيا» در زمينه اين طرح گفت: طرح از طراحي اين سيستم كنترل رايانه با مغز (BCI) فراهم كردن امكان انتقال دستورالعمل‌ها به رايانه از طريق مغز (فكر) بدون نياز به دست است البته گروه‌هاي مختلفي در اين زمينه كار كرده‌اند ولي ما به تكنولوژي بهتري دست پيدا كرده‌ايم كه مبتني بر نظريه فازي است كه توسط يك دانشمند ايراني ـ دكتر لطفي زاد ـ ابداع شده است.
وي خاطر نشان كرد: اين اولين بار است كه از نظريه فازي در سيستم‌هاي BCI استفاده مي‌شود و فكر مي‌كنم با اين كار بتوان به نحو مؤثرتري ايده كنترل رايانه با فكر كردن را محقق كرد.
دكتر عرب‌نيا در عين حال تصريح كرد: اين سيستم بيشتر براي مشاغلي مثل خلباني و همچنين براي كمك به معلولان مؤثر است. البته كارايي سيستم به فرمان‌هايي خاص(بالا، پايين، چپ، راست و توقف) - كه عمده فرامين صادره از مغز را شامل مي‌شود - محدود است و مثلا نمي‌توان مطلبي را براي تايپ كردن از ذهن به رايانه منتقل كرد.
وي درباره اساس عملكرد سيستم‌هاي BCI گفت: به اين منظور از كلاهي با 16 الكترود استفاده مي‌شود كه ارتعاشات بخش‌هايي مختلف مغز (جريان انرژي در مغز در اثر تفكر) را به رايانه منتقل مي‌كند. با پردازش ميزان انرژي به خصوصي كه در هنگام هر فرمان در مغز جريان مي‌يابد مي‌توان به فرمان مورد نظر پي برد. براي همين است كه نمي‌توان از چنين سيستمي براي تايپ استفاده كرد چون مثلا تشخيص انرژي مربوط به هر كلمه بسيار دشوار است.
استاد ايراني دانشگاه جورجيا با بيان اين كه اين طرح هنوز در مرحله تحقيقاتي است و به مرحله كاربرد عملي نرسيده است، خاطر نشان كرد: اين فن‌آوري كاملا عملي است ولي هميشه خوب عمل نمي‌كند چون مثلا اگر كسي ضمن استفاده از سيستم عطسه كند همه چيز به هم مي‌ريزد.
دكتر عرب‌نيا در ادامه درباره ساير فعاليت‌هاي خود در دانشگاه «جورجيا» گفت: كار من بيشتر در زمينه «سوپركامپيوتينگ» و «موازات» در علوم كامپيوتر است و بيشتر مقالات پژوهشي من در مجلات اين حوزه چاپ مي‌شود.
زماني از يك رايانه استفاده مي‌كنيد نمي‌توانيد كاري كنيد كه الكترون‌ها سريعتر از سرعت نور حركت كنند لذا يك محدوديت اساسي وجود دارد كه نمي‌توان آن را شكست و اغلب رايانه‌ها يك پردازشگر (پروسسور) دارند و نمي‌توانند سريعتر از حد مشخص كار كنند بنابراين براي اين كه بتوان رايانه‌هايي بسيار سريعتر از رايانه‌هاي معمول ساخت بايد رايانه‌هايي با چندين پروسسور ساخت كه مي‌توانند همزمان با هم كار مي‌كنند كه به اين رشته موازات گفته مي‌شود.
وي خاطر نشان كرد: با بهره‌گيري از اين علم مي‌توان رايانه‌هايي ساخت كه هزاران پروسسور (مغز) دارند. از ايده‌هايي كه در اين زمينه مطرح است ساخت پروسسورهايي به اندازه يك ميكروب با استفاده از نانو فن‌آوري است كه مي‌توان صدها ميليون از آنها را ايجاد كرد و مثلا در رنگ ساختمان ريخت و به اين ترتيب ساختمانهايي داشت كه در رنگ ديوارهاي آن از ميليون‌ها مغز رايانه تشكيل شده باشد.
استاد ايراني دانشگاه جورجيا در ادامه با اشاره به سفر اخير خود به ايران اظهار داشت: در بازديدي كه از چند دانشگاه و مركز پژوهشي داشتم، كارهاي خوبي در اين زمينه (سوپر كامپيوتينگ) در دانشگاه تهران و پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي آغاز شده است.
دكتر عرب‌نيا تصريح كرد: زمينه‌ كارهاي پژوهشي من بيشتر در اين حوزه است ولي كارهاي كاربردي كه در اين زمينه مي‌كنم بيشتر مربوط به عكس است. مثلا اين كه چطور بتوان در فرودگاه‌ها و... با رايانه چهره انسان‌ها را تشخيص داد و زمينه ديگر بررسي فعل و انفعلات مغز بر اساس تصاوير MRI با استفاده از سوپر رايانه‌هاست كه انجام چنين كارهايي با رايانه‌هاي معمولي بسيار زمان بر است.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Study: Food in McDonald's wrapper tastes better to kids

تحقیقات نشون میده که کودکان ، به مک دانلد علاقه خاصی دارن و هر چیزی که اسم مک دانلد روش باشه ، بیشتر به دهنشون مزه می کنه ...

در این تحقیق ، اومدن و یه سری غذای مشابه رو به ترتیب در بسته بندی مک دانلد و بسته بندی متفرقه گذاشتن و متوجه شدن که در مورد اکثر غذاها ، 50 تا 70 درصد بچه ها ، اونی که تو بسته بندی مک دانلد بوده رو خوشمزه تر دونستن .. حتی در مورد هویج و شیر (که غذای محبوب بچه ها نیستن) هم این قضیه صدق می کنه ...
300.gif

محققین نتیجه گرفتن که " درک بچه ها از مفهوم" طعم و مزه " ، در اثر تبلیغات ، تغییر (فیزیکی) می کنه "
91.gif

فایل های ضمیمه

• mcdonald tastier.txt
    4.9 KB · نمایش ها: 2

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
...به نظر من كه ميتونه يه تحوبل عظيم در صنعت ايجاد كنه
By mimicking a brick-and-mortar molecular structure found in seashells, University of Michigan researchers created a composite plastic that's as strong as steel but lighter and transparent.​
071004143114.jpg

لينك به مقاله

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Report ranks jobs by rates of depression

مقاله خوبی بود درباره اینکه " بین افسردگی و شغل انسان چه رابطه ای هست ؟ " ...

اینا اومدن و براساس داده هاس سالهای 2004 تا 2006 ، میزان افسردگی افراد شاغل در 21 شغل رو تعیین کردن ...

نگهداری از سالمندان - نگهداری از بچه ها - پیشخدمت ها و شاغلین در رستوران و اینا ، بیشترین افسردگی رو دارن ...
bored.gif

در مقابل فعالیت های مهندسی ، معماری و تحقیقاتی ، کمترین افسردگی رو دارن ...
bike2.gif

capt.nyol55610140454.depressing_jobs_nyol556.jpg

ضمنا افرادی که تمام وقت میرن سرکار ، کمتر از افراد بیکار افسردگی دارن ...

فایل های ضمیمه

• depression and job.txt
    2.5 KB · نمایش ها: 1

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مقاله طولانی اما فوق العاده خوبی بود درباره " موج سوء رفتار جنسی در مدارس امریکا " ...

AP تخمین زده که ظرف سال گذشته ، بیش از 2500 مورد شکایت از اولیاء مدرسه بخاطر آزار جنسی صورت گرفته ... (یعنی در هر روز مدرسه : 3 مورد !!!!)
mpr.gif

ضمنا داستان یکی از این معلمها هم تعریف میشه که چطوری با وجود اینکه بیشتر از 5-6 پرونده در این زمینه داشته ، 40 سال طول کشیده تا بتونن محکومش کنن و پروانه معلمی اش رو لغو کنن ...
015.gif

071020_TeacherSexAbuse_hmed_1p.hmedium.jpg

همون معلمی که گفتم​

حتما یه نگاهی بهش بندازید ...

فایل های ضمیمه

• se_xual misconduct.txt
    19.3 KB · نمایش ها: 6

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اوه من این تاپیک رو یادم رفته بود اصلا
shame.gif

Court lets Liz Taylor keep van Gogh painting

من نمی دونستم تا الان که الیزابت تیلور یهودیه
davidstar.gif
و اینکه تابلوی"View of the Asylum and Chapel at Saint-Remy." از ون گوک رو داره.گویا باباش اینو به قیمت257000 دلار در سال 1963 خریده بوده (چه پولدار بوده اون موقع)و حالا این وسط بین نازیها و ایشون درگیری بوده که تابلو متعلق به المانه ولی خوب موفق نشدن.....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Good news for helicopter parents: Study says it helps

مقاله جالبی از شیکاگو تریبون درباره "والدین هلی کوپتری" ... منظور اون دسته از والدینیه که حتی در دوران کالج و دانشگاه هم بالای سر بچه هاشون " می چرخن " و توی کارهاشون دخالت می کنن ... (مثلا من دیروز می خواستم واسه امریه برم یه جایی ، مامانم میگفت "می خوای منم باهات بیام ؟")
300.gif

نتایج این تحقیق نشون داده که بچه های اینجور والدین در تحصیل موفق ترند ... تحقیقات بیشتری می کنند ... مشارکت آموزشی بالاتری دارند و ...

این تحقیق که توسط موسسه بسیار معتبر NSSE انجام شده ، این عقیده قدیمی که " مداخله والدین ، تاثیر منفی در عملکرد بچه ها داره " رو رد می کنه ...

فایل های ضمیمه

• helicopter parent.txt
    6.5 KB · نمایش ها: 9

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
A bee dance-inspired communications system developed by Georgia Tech helps Internet servers that would normally be devoted solely to one task move between tasks as needed, reducing the chances that a Web site could be overwhelmed with requests and lock out potential users and customers. Compared with the way server banks are commonly run, the honeybee method typically improves service by 4 percent to 25 percent in tests based on real Internet traffic...

كليك كنيد

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مقاله جالبی در مورد اسمایلی و اینکه این شکلک هایی که چند سالی هم هست خیلی پر طرفدار هستند همچین کم سن و سال نیستند و قبلا یعنی بیشتر از 25 سال پیش پدر بزرگ هاشون برای نشان دادن احساسات کنار متن های کامپیوتری استفاده می شدند. ( جالب که الان اسمایلی های گرافیکی من هم کار نمی کنند ولی از این که می شه استفاده کرد ^_^ )

لینک

بالا