خب دادا این صد تومن چیه که گذاشتی تو این حساب هی ۱۰ تومن ۱۰ تومن ازش بخوره*بانک تجارت*
حساب: *********
برداشت: 100,000 ریال
از طریق: کسر کارمزد پیامک
مانده: 960,976 ریال
1397/04/16
09:47
من یک سال نشده این حسابو باز کردم این بار سومه کارمزد پیامک ازم کم میشه:general210:
واقعا این طور باید باشه؟
من که همه حسابامو خالی کردم، ریختم تو کارت ملیم با ملی راحت ترم اینترنت بانک بام هم داره.*بانک تجارت*
حساب: *********
برداشت: 100,000 ریال
از طریق: کسر کارمزد پیامک
مانده: 960,976 ریال
1397/04/16
09:47
من یک سال نشده این حسابو باز کردم این بار سومه کارمزد پیامک ازم کم میشه:general210:
واقعا این طور باید باشه؟
آره ملی خیلی خوبهمن که همه حسابامو خالی کردم، ریختم تو کارت ملیم با ملی راحت ترم اینترنت بانک بام هم داره.
از پاسارگاد و قوامین و سینا پیامک اومده که اگه تا فلان زمان توی حسابت پول نباشه. پیامکتو قطع میکنیم:general107:
سالی دوبار برداشت میکنن. هر 6 ماه یه بار.
پول توی این حساب ها میریزی، یک ریال سود نمیدن. بعدش هزینه پیامک رو میگیرن.
برای دانشگاه مجبوری حساب باز کردم اینجاخب دادا این صد تومن چیه که گذاشتی تو این حساب هی ۱۰ تومن ۱۰ تومن ازش بخوره
دوتا پنجایی میذاشتی جیبت
بانک سینا چون همسایه مغازمون هست و بدون نوبت و مراحل اداری کارمونو راه میندازن. یه حساب وا کردمآره ملی خیلی خوبه
ولی واقعا یک سال نشده اینجوریشو دیگه ندیده بودم:دی
برای دانشگاه مجبوری حساب باز کردم اینجا
اگر میدونستم دوماه یه بار قراره ازم کارمزد برای "هیچی" کم بشه 5 تومن میریختم فقط:دی
هه منم از پاسارگاد اس ام اس اومده بود اگه تا 14ام درخواست لغو ندید 10 تومن از حساب کم میشه. عدم موجودی به منزله انصراف هست. 1000 تومن ته حساب گذاشتم بقیش رو ریختم تو سامان.من که همه حسابامو خالی کردم، ریختم تو کارت ملیم با ملی راحت ترم اینترنت بانک بام هم داره.
از پاسارگاد و قوامین و سینا پیامک اومده که اگه تا فلان زمان توی حسابت پول نباشه. پیامکتو قطع میکنیم:general107:
سالی دوبار برداشت میکنن. هر 6 ماه یه بار.
پول توی این حساب ها میریزی، یک ریال سود نمیدن. بعدش هزینه پیامک رو میگیرن.
نکبتها بعد چند روز باز هزینه رو کم کردن.هه منم از پاسارگاد اس ام اس اومده بود اگه تا 14ام درخواست لغو ندید 10 تومن از حساب کم میشه. عدم موجودی به منزله انصراف هست. 1000 تومن ته حساب گذاشتم بقیش رو ریختم تو سامان.
آخرین smsم همین برداشت از پاسارگاد بود D:
کجا کمتر میاد والا برای من روزی حداقل 10 تا sms حاوی چرت و پرت میاد...هرچی هم شماره ها رو بلاک میکنم بازم با شماره های دیگه میاد....دیروز داشتم بلک لیست رو نگاه میکردم چیزی حدود 4000 تا sms داخلش بود ...تازه این بلک لیست هست و شماره ها داخلش وقتی میاد صدای گوشی و اعلانش در نمیاد روزی 10 تا میاد اگر این داستان بلک لیست رو نداشتم فکر میکنم روزی 30 تا بود/با اومدن شبکه های اشتباهی همون اجتماعی دیگه اس و پس کمتر میاد بیشتر مال بانک
منظور من بیشتر از اشخاص بود، روش های بستن پیامک تبلیغاتی هست امتحان کردی؟کجا کمتر میاد والا برای من روزی حداقل 10 تا sms حاوی چرت و پرت میاد...هرچی هم شماره ها رو بلاک میکنم بازم با شماره های دیگه میاد....دیروز داشتم بلک لیست رو نگاه میکردم چیزی حدود 4000 تا sms داخلش بود ...تازه این بلک لیست هست و شماره ها داخلش وقتی میاد صدای گوشی و اعلانش در نمیاد روزی 10 تا میاد اگر این داستان بلک لیست رو نداشتم فکر میکنم روزی 30 تا بود/