از @forsoh بگیر دستی حساب ش تازگی ۵٠ میلیون موجودی داشتهبانک تجارت برداشت 21800 ریال
مانده 14268 ریال
خرید شارژه
خوردم به پیسی
پیامکش اومد منم همین فکرو کردم ولی اگه کلمه فارسی استفاده کنن 90-95 درصد وکیلها بیخاصیت میشن مردم خودشون قانونو میفهمن و دفاع میکنن
همین الانم میخوان شرایط وکیل شدنو راحت تر کنن رئیساشون گریشون گرفته که درآمد وکلا الانم کمه نمیتونیم اجازه بدیم وکیل جدید بیشتر بیاد
رفع تیرگی ویروس هرپس با صابون مصطفیاینها مثل ویروس هرپیس هستن
منظور من ویروس هرپیس تبخال بود بی تربیترفع تیرگی ویروس هرپس با صابون مصطفی
اتفاقا منظور من دقیقا هرپس بودمنظور من ویروس هرپیس تبخال بود بی تربیت
برای منم اومدعبارت ساده " اسقاط کافه خیارات " همه حق فسخ هایی را که می تواند در یک معامله وجود داشته باشد، از بین می برد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه
پ.ن: بجای اینکه برای مردم اس ام اس بفرستید، زبان قانونی منسوخ و شتردوستانه تون را عوض کنید. رضاشاه کبیر در 16 سال سلطنتش، راه آهن و رادیو و کارخونه ذوب آهن ساخت و امنیت راه ها رو برقرار کرد و هزار کار مفید دیگه، حضرات 43 سال از جلوسشون میگذره، هنوز نتونستن مثل آدمیزاد معمولی ایرانی حرف بزنن
دوربین پخت چیه دیگه؟مالک محترم خودرو به شماره ایران .... ، از سامانه دوربين پخت - 49/7 در تاريخ 1400/07/14 21:12:51 تخلف تجاوز از سرعت تا 30 کیلومتر دريافت و در حال بررسي و ثبت مي باشد. پليس راهور ناجا
جفتشون از یک نوع ویروسن. ویروس تبخال بیشتر HSV-1 ـه و اون یکی HSV-2 . البته HSV-1 هم میتونه بیماری دوم رو ایجاد کنهاتفاقا منظور من دقیقا هرپس بود
نمیدونستم صابون عمه جون و اورجینال واسه تبخال هم خوبه
احتمالا اسم مکان دوربین نصب شدهدوربین پخت چیه دیگه؟
برو دیگه مرد حسابی، مشارکت کن