آدرس خانه فیلم مخملباف رو می خوام
BRADER SHIAN Registered User تاریخ عضویت 19 ژانویه 2006 نوشتهها 1,491 لایکها 2 محل سکونت مینشن 25 ژوئن 2006 #1 آدرس خانه فیلم مخملباف رو می خوام
Sayrex کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 1 می 2005 نوشتهها 2,145 لایکها 148 25 ژوئن 2006 #2 به نقل از BRADER SHIAN : آدرس خانه فیلم مخملباف رو می خوام کلیک کنید تا بازشود... بهش گفتم ! گفت ازت بپرسم چی کارش داری ؟
به نقل از BRADER SHIAN : آدرس خانه فیلم مخملباف رو می خوام کلیک کنید تا بازشود... بهش گفتم ! گفت ازت بپرسم چی کارش داری ؟
seymour مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 3 آگوست 2005 نوشتهها 6,209 لایکها 84 محل سکونت Tehran 25 ژوئن 2006 #3 118 نداره ؟ راستی این سایتشون رو هم یه سر بزن شیان جان ، البته نمی دونم چیز بدردبخوری داره یا نه ... پی نوشت : ( اینو الان دیدم ) به نقل از روزنامه آسیا - ۸۴/۳/۹ : خانه فیلم مخملباف تعطیل شد. پس از آنكه فیلم فراموشی این كارگردان مجوز ساخت نگرفت، او اعلام كرد كه از این پس در ایران فیلم نخواهد ساخت. کلیک کنید تا بازشود...
118 نداره ؟ راستی این سایتشون رو هم یه سر بزن شیان جان ، البته نمی دونم چیز بدردبخوری داره یا نه ... پی نوشت : ( اینو الان دیدم ) به نقل از روزنامه آسیا - ۸۴/۳/۹ : خانه فیلم مخملباف تعطیل شد. پس از آنكه فیلم فراموشی این كارگردان مجوز ساخت نگرفت، او اعلام كرد كه از این پس در ایران فیلم نخواهد ساخت. کلیک کنید تا بازشود...
BRADER SHIAN Registered User تاریخ عضویت 19 ژانویه 2006 نوشتهها 1,491 لایکها 2 محل سکونت مینشن 25 ژوئن 2006 #4 به نقل از seymour : 118 نداره ؟ راستی این سایتشون رو هم یه سر بزن شیان جان ، البته نمی دونم چیز بدردبخوری داره یا نه ... پی نوشت : ( اینو الان دیدم ) کلیک کنید تا بازشود... ممنون رفیق!:happy: راستش دنبال سکس وفلسفم و هم برای آرشیوم و هم برای یه شرط بندی که کردم! و البته یه سری کار دیگه هم با این محل داشتم ولی حالا که تعطیل شده !
به نقل از seymour : 118 نداره ؟ راستی این سایتشون رو هم یه سر بزن شیان جان ، البته نمی دونم چیز بدردبخوری داره یا نه ... پی نوشت : ( اینو الان دیدم ) کلیک کنید تا بازشود... ممنون رفیق!:happy: راستش دنبال سکس وفلسفم و هم برای آرشیوم و هم برای یه شرط بندی که کردم! و البته یه سری کار دیگه هم با این محل داشتم ولی حالا که تعطیل شده !