AMIN-MOGHADDAM
Registered User
سلام
دوستان اسکن مدرک تحصیلی برای ثبت نام لازمه ؟
دوستان اسکن مدرک تحصیلی برای ثبت نام لازمه ؟
دفترچه ش تو سایت سنجشه
شرایط سنیش چیه؟رفتم ثبت نام کردم مدارک کارت پایان خدمت و کارت ملی و شناسنامه میخواست با معدل و تاریخ فارغ تحصیلی + کد شهر و کد رشته و کد کار مورد نظر
دوستان پاتوقی ثبت نام تا جمعه تمدید شده ، هیچکی ثبت نام نکرده ؟
ماشالله هم یا رئیس خودشونن یا کارمندن ...
شرایط سنیش چیه؟
واقعا خبر نداشتی بیشتر کاربرای فروم کارمند هستن؟ماشالله هم یا رئیس خودشونن یا کارمندن ...
واقعا خبر نداشتی بیشتر کاربرای فروم کارمند هستن؟
تو پاتوق کارمند وزارت خونه هم داریم!
خلاصه مطلب:واقعا انتظار داشتم تعداد زیادی از بچه ها ثبت نام کنن ، خداروشکر وضعشون خوبه![]()
خلاصه مطلب:
جزو ایثارگران هستی برو جلو اگر نه ضریب شانست کمه.
نباید نا امید شد پسر خاله خودم معلم شد ، یکی از هم دانشگاهی های قدیمم هم کارمند بانک ملت شد ...اگر شهید و جانباز ندارید بیخیال بشید. پسر عموم تو قسمت خودش نفر 2-3 بود .6 تا مصاحبه رفت اخر هیچی به هیچی
معلم که داستانی نیست .نباید نا امید شد پسر خاله خودم معلم شد ، یکی از هم دانشگاهی های قدیمم هم کارمند بانک ملت شد ...
بنظرم صفحات اول توضیحات داشت ، از سایت سنجش دفترچه رو دانلود کنید بنظرم بعد از راهنمای ثبت نام تو تذکرات مهم یچیزایی گفته بودسلام
گرایش رشته یکی نباشه نمیشه ثبت نام کرد؟
حالا که زور خانواده چربیده و ثبت نام کردم سعی میکنم بخونم هر چند میدونم همیشه از ما بهترونی هست که انواع سهمیه های خاص و ناحق رو دارن ...معلم که داستانی نیست .
بانک ملت هممن ازمون دادم گفت بیا .گفت ریالی نرفتم .
این فرق داره .اونا قرار دادی هستم این استخدامه
بیکارین ناموسا میرین دنبال کارمندی و فروش شرافت ؟
برین دنبال شغل ازاد
دوستم ساندویچی داره ماهی 40 میلیون سود خالصشه
تو اگه رییس قوه قضاییه هم بشی همچی پولایی گیرت نمیاد
مشکل محیط ما هست که از بچگی بهمون یاددان باید درس بخونی معلم شی دکتر شی کارمند شیآدما برده محیطی هستن که توش بزرگ میشن وقتی محیط بهت اجازه رشد نمیده و محدودی به چند تا شغل خاص ، قطعا میگردی دنبال شغلی که وجه اجتماعی و آینده تضمین شده ای داشته باشه
+ حالا نگفتن که از فردا بیا سرکار ، خونسرد باش دادا![]()