• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آزمون شهری رو چند بار رد شدی ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
جفتشو بار اول سال 81 قبول شدم :cool:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
:( 1 * کتبی 3*شهری .
بار اول دوم در حقم نامردی شد . سه نفر پشت سوار بودن هر دو بار اول همشون قبول شدن گفتن تو تسلط بیشتری داشتی و بهتر رعایت کردی ولی تهش ردم کردن.
خیلی پیش میاد به ناحق رد کنن . بار سوم از شدت استرس و عصبانیت خودم ماشینو بردم تو چاله رد شدم .
بیش از 100 درصد از (!) از مردم ایران بعد از این که میگن بار چندم قبول شدم بلافاصله میگن دفعات قبلی در حقشون نامردی شده.
مدیونید اگر فکر کنید رانندگیشون مشکل داشته!

S.brother

Registered User
لایک‌ها
102
بیش از 100 درصد از (!) از مردم ایران بعد از این که میگن بار چندم قبول شدم بلافاصله میگن دفعات قبلی در حقشون نامردی شده.
مدیونید اگر فکر کنید رانندگیشون مشکل داشته!
قضیه خیلی فرق میکنه وقتی شاهد داشتی که کارت درسته (شاهدی که خودش قبول شده )و وقتی که هیچکس ندیده کارتو . متاسفانه نمیشه که همینطور قضاوت کرد . ولی اونایی که تو جایگاه قضاوت قرار میگیرن حداقل توی ایران ، اکثرا به ناعادلانه ترین شیوه ممکن قضاوت میکنن (هزاران لعنت بر همچین کسانی).

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
من 2 بار شهری رد شدم هر2 بار تر زدم

ناگفته نمونه اون آموزشگاهی که من بودم عمدا کلاچ ماشین دستکاری کرده بود ، اکثرا توی سربالایی خاموش میکردیم :confused:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برای من یارو سیمکش اخرای امتحان گفت پارک کن
وقتی پارک کردم گفت اونسمت روبرو کوچه هست ( کلی فاصله بود) دیوث اخر انداختمون بار دوم قبول شدم
یعنی حرف خود سیمکششون رو هم نباید گوش بدی هرچی میخوای انجام بده :rolleyes:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
من دفعه اول انقد استرس داشتم یه سانتم نتونستم مااشینو تکون بدم:D
دفعه دوم الکی ردم کرد
دفعه سوم دوبل بد رفتم
دفعه چهارم قبول شدم
ولی دیدم دختره سپرو کوبوند به جدول و قبول شد :|

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
وقتی پارک کردم گفت اونسمت روبرو کوچه هست ( کلی فاصله بود) دیوث اخر انداختمون بار دوم قبول شدم
این حالت های استثنا بوده. شما میگی استثنا و پارک میکنی چون دستور پلیس بر همه چیز مقدمه. البته توی ایران پول از دستور پلیس هم مقدم تره!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این حالت های استثنا بوده. شما میگی استثنا و پارک میکنی چون دستور پلیس بر همه چیز مقدمه. البته توی ایران پول از دستور پلیس هم مقدم تره!
خیلی مسخره بود اخه طرف بگه همینجا پارک کن بعد بگه رد شدی :D اصلا فکرشم نمیکردم ممکنه اینطوری کلک بزنن

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
ن خب این جزو قوانین راهنمایی و رانندگیه

مثلاً بار دوم ب من گفت دور بزن ، نزدیک تقاطع بودیم ! حواسم نبود دور زدم و توی کاردکس تیک عدم توجه ب قوانین رو زد برم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
منم بار اول همینطوری رد شدم. تو قواعد و قانونم هست این مورد.

مثلاً بار دوم ب من گفت دور بزن ، نزدیک تقاطع بودیم ! حواسم نبود دور زدم و توی کاردکس تیک عدم توجه ب قوانین رو زد برم
پیشده
اونموقع قوانین اینطوری نبود:mad:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
یه بار
موقع آزمون یه پراید داغون مدل پایین با کلاچ و دنده در رفته میارن:rolleyes:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
پیشده
اونموقع قوانین اینطوری نبود:mad:
جدید نیست
تو اون زمان بوقی که من امتحان دادم هم استثنا هم بود، مثلا یارو میگفت اینجا پارک دوبل کن دقیقا کنار پل
اگه میگفتی خب اینجا پله نمیشه بزا برم جلوتر یا حرفشو گوش میکردی و پارک میکردی رد میشدی، باید بگی استثنا و پارک کنی
اگه بحث کنی بگی نمیشه یا میشه و من انجام نمیدم یا چون شما میگی باشه و این قرتی بازیا میندازه، باید حتما انجام بدی و قبلش بگی استثنا
اگه آموزش شهری بری، اون سیم کشی که داره رانندگی یادت میده باید همون جلسه دوم سوم اینارو بگه بهت

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

برا ما که کاردکس نداشت
یه برگه شخمی بود توش مینوشت قبول یا رد، بعد اگه قبول میشدی اونو میداد که بدی آموزشگاه، معمولا هم یه افسر پیر عصبانی موجی امتحان میگرفت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
جدید نیست
تو اون زمان بوقی که من امتحان دادم هم استثنا هم بود، مثلا یارو میگفت اینجا پارک دوبل کن دقیقا کنار پل
اگه میگفتی خب اینجا پله نمیشه بزا برم جلوتر یا حرفشو گوش میکردی و پارک میکردی رد میشدی، باید بگی استثنا و پارک کنی
اگه بحث کنی بگی نمیشه یا میشه و من انجام نمیدم یا چون شما میگی باشه و این قرتی بازیا میندازه، باید حتما انجام بدی و قبلش بگی استثنا
اگه آموزش شهری بری، اون سیم کشی که داره رانندگی یادت میده باید همون جلسه دوم سوم اینارو بگه بهت
همین که شما میگی مصی ژوون

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ایین نامه رو دوبار افتادم دفه سوم هم با تک ماده قبول شدم ..

تو شهری تو سراشیبی پارک دوبل گفت برو بد در نیومد گفت پیاده شو ، قبولم کرده بود ..

تو شهری کلا یه پارک دوبل گفت برو ..

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
نه خب این جور مواقع اگه افسر چیز خلاف مقررات ازت بخواد باید بگی این کار خلافه مقرراته اما به دستور شما انجام میدم
اینو که بگی افسره دوزاریش میوفته که حواست هست.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من بار اول قبول شدم. اون موقع شهرک آزمایش امتحان میکردنoaxo_156fs428254[1].gif

پ.ن: افسر ممتحن به قیافت نگاه میکنه. اگر بچه مثبت باشی و حرفه ای هم نباشی، راحتتر میگیره:D... اونایی که اعتماد به نفس زیاد دارن ( معلومه از قبل بدون گواهینامه رانندگی میکردن) یا سر و وضع شر و شیطون دارن، اذیتشون میکنن:D

پزشک هم باشی به شدت اذیتت میکنن از بس که عقده ای هستن:p

بالا