جفتشو بار اول سال 81 قبول شدم
تو که روستا دادی چطور بود تعریف کون برامون جیگرزیگیل خیلی شهری داده از اون بپرس @zgg123
بیش از 100 درصد از (!) از مردم ایران بعد از این که میگن بار چندم قبول شدم بلافاصله میگن دفعات قبلی در حقشون نامردی شده.1 * کتبی 3*شهری .
بار اول دوم در حقم نامردی شد . سه نفر پشت سوار بودن هر دو بار اول همشون قبول شدن گفتن تو تسلط بیشتری داشتی و بهتر رعایت کردی ولی تهش ردم کردن.
خیلی پیش میاد به ناحق رد کنن . بار سوم از شدت استرس و عصبانیت خودم ماشینو بردم تو چاله رد شدم .
قضیه خیلی فرق میکنه وقتی شاهد داشتی که کارت درسته (شاهدی که خودش قبول شده )و وقتی که هیچکس ندیده کارتو . متاسفانه نمیشه که همینطور قضاوت کرد . ولی اونایی که تو جایگاه قضاوت قرار میگیرن حداقل توی ایران ، اکثرا به ناعادلانه ترین شیوه ممکن قضاوت میکنن (هزاران لعنت بر همچین کسانی).بیش از 100 درصد از (!) از مردم ایران بعد از این که میگن بار چندم قبول شدم بلافاصله میگن دفعات قبلی در حقشون نامردی شده.
مدیونید اگر فکر کنید رانندگیشون مشکل داشته!
این حالت های استثنا بوده. شما میگی استثنا و پارک میکنی چون دستور پلیس بر همه چیز مقدمه. البته توی ایران پول از دستور پلیس هم مقدم تره!برای من یارو سیمکش اخرای امتحان گفت پارک کن
وقتی پارک کردم گفت اونسمت روبرو کوچه هست ( کلی فاصله بود) دیوث اخر انداختمون بار دوم قبول شدم
یعنی حرف خود سیمکششون رو هم نباید گوش بدی هرچی میخوای انجام بده
خیلی مسخره بود اخه طرف بگه همینجا پارک کن بعد بگه رد شدی اصلا فکرشم نمیکردم ممکنه اینطوری کلک بزنناین حالت های استثنا بوده. شما میگی استثنا و پارک میکنی چون دستور پلیس بر همه چیز مقدمه. البته توی ایران پول از دستور پلیس هم مقدم تره!
منم بار اول همینطوری رد شدم. تو قواعد و قانونم هست این مورد.خیلی مسخره بود اخه طرف بگه همینجا پارک کن بعد بگه رد شدی اصلا فکرشم نمیکردم ممکنه اینطوری کلک بزنن
ن خب این جزو قوانین راهنمایی و رانندگیهبرای من یارو سیمکش اخرای امتحان گفت پارک کن
وقتی پارک کردم گفت اونسمت روبرو کوچه هست ( کلی فاصله بود) دیوث اخر انداختمون بار دوم قبول شدم
یعنی حرف خود سیمکششون رو هم نباید گوش بدی هرچی میخوای انجام بده
منم بار اول همینطوری رد شدم. تو قواعد و قانونم هست این مورد.
پیشدهن خب این جزو قوانین راهنمایی و رانندگیه
مثلاً بار دوم ب من گفت دور بزن ، نزدیک تقاطع بودیم ! حواسم نبود دور زدم و توی کاردکس تیک عدم توجه ب قوانین رو زد برم
جدید نیستپیشده
اونموقع قوانین اینطوری نبود
برا ما که کاردکس نداشتن خب این جزو قوانین راهنمایی و رانندگیه
مثلاً بار دوم ب من گفت دور بزن ، نزدیک تقاطع بودیم ! حواسم نبود دور زدم و توی کاردکس تیک عدم توجه ب قوانین رو زد برم
همین که شما میگی مصی ژوونجدید نیست
تو اون زمان بوقی که من امتحان دادم هم استثنا هم بود، مثلا یارو میگفت اینجا پارک دوبل کن دقیقا کنار پل
اگه میگفتی خب اینجا پله نمیشه بزا برم جلوتر یا حرفشو گوش میکردی و پارک میکردی رد میشدی، باید بگی استثنا و پارک کنی
اگه بحث کنی بگی نمیشه یا میشه و من انجام نمیدم یا چون شما میگی باشه و این قرتی بازیا میندازه، باید حتما انجام بدی و قبلش بگی استثنا
اگه آموزش شهری بری، اون سیم کشی که داره رانندگی یادت میده باید همون جلسه دوم سوم اینارو بگه بهت
نه خب این جور مواقع اگه افسر چیز خلاف مقررات ازت بخواد باید بگی این کار خلافه مقرراته اما به دستور شما انجام میدماین حالت های استثنا بوده. شما میگی استثنا و پارک میکنی چون دستور پلیس بر همه چیز مقدمه. البته توی ایران پول از دستور پلیس هم مقدم تره!