به نقل از sdahcrit :
سلام
من متولد سال 66 هستم و امسال سال اولي بود كه كنكور دادم و در كنكور سراسري در دانشگاه غيرانتفاعي جهاد رشته كارداني برق الكترونيك قبول شدم و ثبت نام كرده ام اما اين رشته در اين دانشگاه از نيمسال دوم (بهمن) آغاز مي شود :hmm: سوال من اين است كه من با شروع كلاسها از بهمن در چه سالي ميتونم در آزمون كارداني به كارشناسي شركت كنم و چند سال ميتونم در اين آزمون شركت كنم و آيا شروع كلاسها از بهمن باعث ميشود كه يك سال نتوانم در آزمون كارداني به كارشناسي شركت كنم؟ و تعداد سالهاي شركت من در اين آزمون كم ميشود؟
با سلام
دوست عزیز خوش اومدید
اگه شما از نوبت اول قبول میشدید و دوره کاردانی رو در مدت 4 ترم با موفقیت به پایان می رساندید
میتوانستید در کنکور سال 1386 شرکت کنید درواقع شما در خرداد 1386 فراغ التحصیل میشدید و
میتوانستید در مرداد همان سال در کنکور شرکت کنید
ولی حالا که در نوبت دوم پذیرفته شده اید چه دوره کاردانی را در 4 ترم و چه در 5 ترم تمام کنید
می توانید در کنکور سال 1387 شرکت کنید چون شما در بهمن ماه 1386 یا خرداد 1387 فارغ التخصیل
خواهید شد بستگی دارد در 5 ترم تمام کنید یا 4 ترم
باید خدمت شما عرض کنم که شما هنگامی که فارغ التحصیل میشوید و با دانشگاه تصفیه حساب
می کنید 6 ماه فرصت دارید تا دفترچه آماده به خدمت گرفته و آنرا پست کنید که اگر در ششمین ماه
این کار را بکنید تاریخ اعزام شما حداکثر تا 3 بعد اعلام میشود پس شما تقریباً 8.5 ماه فرصت دارید
تا در کنکور شرکت کنید حال اگر کاردانی را در 4 ترم تمام کرده و در بهمن ماه 1386 فرغ التحصیل شوید
و چه کاردانی را در 5 ترم تمام کنید و در خرداد 1387 فارغ التحصیل شوید فقط فرصت یک بار شرکت در
کنکور را دارید اگر خدایی نکرده در کنکور 1387 قبول نشوید
دیگر نمیتوانید در کنکور 1388 شرکت کنید
و تقریباً سه ماه دیگر باید بروید زیر پرچم
ولی اگر در نوبت اول یا مهرماه قبول میشدید یکی یا دو تا از درسهایتان مثل کارآموزی را جهت احتیاط نگه
میداشتید و در کنکور 1386 شرکت میکردید اگر قبول میشدید فوری قضیه کاراموزی را حل کرده و مدرک
کاردانی را در شهریور ماه 1386 دریافت میکردید و پیش بسوی کارشناسی ولی اگر قبول نمیشدید
دیگر درس کارآموزی را پاس نمی کردید و آن را برای ترم پنجم یا همان مهرماه نگه میداشتید
بنابراین میتوانستید در کنکور 1387 هم شرکت کنید که میشد دو بار
امیدوارم توضیحاتم مفید واقع شود