• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آسیاتک یا های وب ؟

آسیاتک بهتر سرویس میده یا های وب ؟

• Total voters
    5

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان سوال من اینه که کدوم یکی از این دو شرکت adsl ، بهتر سرویس میدن ؟
سرعت دانلود روز و شب شون چطوره ؟
برای مثال 512 آسیاتک با حجم 10 گیگ چه سرعت دانلودی توی روز و شبانه رایگان داره؟

لطفا شهر خودتون رو هم بگید مخصوصا اگه مشهدی هستید

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
سرعت دانلود روزانه و شبانه رایگان طرح 512 ماهی 10 گیگ چجوریه ؟
من خودم 128 4 گیگ همیشه میگیرم عالیه ی بار 512 3 گیگ گرفتم سرعت خوبی داره من که راضیم الان 2 ساله قرارداد دارم باهاشون

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26
من هر دوتاشو داشتم
هیچ شرکتی به نوین نت ( های وب فعلی ) نمیرسید اما گند زد به کیفیتش اوایل استثنایی بود اما بعد داغون شد .آسیاتک هم مثل همینه در حد دیال آپ !
مخابرات میگن خوبه

Sent from my LG-E455 using Tapatalk 2

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21
من هر دوتاشو داشتم
هیچ شرکتی به نوین نت ( های وب فعلی ) نمیرسید اما گند زد به کیفیتش اوایل استثنایی بود اما بعد داغون شد .آسیاتک هم مثل همینه در حد دیال آپ !
مخابرات میگن خوبه

Sent from my LG-E455 using Tapatalk 2
والا مخابرات هم توی مشهد تعریفی نداره نمیدونم کدوم شرکت برم ، از صبانت خبری نداری ؟

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
والا مخابرات هم توی مشهد تعریفی نداره نمیدونم کدوم شرکت برم ، از صبانت خبری نداری ؟
دوست عزیز این شرکت اون شرکت نداره چون همشون از یه جا پهنای باندشون رو می گیرن کلن خدمات اینترنت تو ایران یعنی دزدی تو روز روشن حالا دیگه بسته به انصافشون داره.

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز این شرکت اون شرکت نداره چون همشون از یه جا پهنای باندشون رو می گیرن کلن خدمات اینترنت تو ایران یعنی دزدی تو روز روشن حالا دیگه بسته انصافشون داره.
منم دنبال همینم دیگه ، کدوم یکی انصافش بیشتره؟

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
منم دنبال همینم دیگه ، کدوم یکی انصافش بیشتره؟
های وب که فکر کنم دانلود رایگان شبانه نداره آسیاتک هم سرویس 512 شبانش بگیر نگیر داره یه شبایی تا 2.5 گیگ هم دان میکنه ولی اغلب 1200 تا 1400 من فکر میکنم برای هر مشترک بسته به سرویسش یه سقفی معین کرده باشن چون 2 3 شبی که باهاش دانلود نمی کنم بعد که شب میزارم برای دانلود بیشتر از متوسط دانلود شبانم میگیره سرعت دانلود روزانه سرویس های محدودیت دار خوبه.

Last edited:

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
های وب که فکر کنم دانلود رایگان شبانه نداره آسیاتک هم سرویس 512 شبانش بگیر نگیر داره یه شبایی تا 2.5 گیگ هم دان میکنه ولی اغلب 1200 تا 1400 من فکر میکنم برای هر مشترک بسته به سرویسش یه سقفی معین کرده باشن چون 2 3 شبی که باهاش دانلود نمی کنم بعد که شب میزارم برای دانلود بیشتر از متوسط دانلود شبانم میگیره سرعت دانلود روزانه سرویس های محدودیت دار خوبه.
من از های وب دارم 512 ماهی 3 گیگ 17 تومان میدم ساعت رایگان از 5 صبح تا 8 این موقع سرعت دانلود میاد روی 50 ولی تو حالت عادی 150 هست تا 180
مخابرات 512 25 تومان باید باشه نامحدود برای دانلود خوبه روزی فکر کنم بشه 2 گیگ دانلود کرد اما برای وب گردی زیاد خوب نیست
به نظرتون از مخابرات بگیرم ؟

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
من از های وب دارم 512 ماهی 3 گیگ 17 تومان میدم ساعت رایگان از 5 صبح تا 8 این موقع سرعت دانلود میاد روی 50 ولی تو حالت عادی 150 هست تا 180
مخابرات 512 25 تومان باید باشه نامحدود برای دانلود خوبه روزی فکر کنم بشه 2 گیگ دانلود کرد اما برای وب گردی زیاد خوب نیست
های وب قبلن رایگان شبانه نداشت مثل اینکه تازه اضافه کرده هر چند 3 ساعت کلن چیز زیادی نمیشه باهاش دانلود کرد به هر حال مخابرات هم بسته به شهرش داره دوستم تو کرمان 1 مگ محدودیت دارش رو داشت رازی بود از دانلود شبانش (کلن اونجا نامحدود نداشت تا جایی که یادمه) هر چند سرعت روزانش از ساعت 1 بعد از ظهر به بعد افتضاح میشد اما اینجا (تهران) سرویس نامحدودش رو دوستانم که داشتن رازی نبودن ولی سرویس های محدودیت دارش رو که جدیدن میده خبر ندارم.

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21
کلا سرویس نامحدود نگیرین چون سرعت خوبی نداره و به صرفه نیس
با پولی که به نامحدود میدین میشه یه سرویس محدود ارزون خرید و براش حجم اضافی بخرید و با سرعت بالا دانلود کنید

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
کلا سرویس نامحدود نگیرین چون سرعت خوبی نداره و به صرفه نیس
با پولی که به نامحدود میدین میشه یه سرویس محدود ارزون خرید و براش حجم اضافی بخرید و با سرعت بالا دانلود کنید
واقعا موافقم باهاتون من ی بار نامحدود گرفتم خیلی مزخرف بود به دو روز نکشیده طرح رو عوض کردم

بالا