باسلام خدمت شما جناب یاسینی عزیز.به توصیه شما رفتم خدمت دکتر آریایی تبار البته حدود بیست روزی تو نوبت بودم ،ضمنا بعد از اینکه بهشون گفتم که باشما در این مورد مشورت کردم خواستن که سلام شان را برسانم خدمت شما.درمورد معاینه برخلاف انتظار من ،ایشان عمل کارگزاری لنز ارتیزان که دکتر دانشگر برای من انجام دادن را بسیار خوب دیدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره ولی من هنوز هم همان مشکل دیدن زیر لنز و ورود نور از زیر لنز را دارم خداشاهده دیگه دارم دیوانه میشم من بیشتر از چهار میلیون برای همین یک چشم خرج کردم ولی الان بعد از غروب افتاب دیگه نمیتونم از خانه بیرون برم چون به ازای هر لامپی که تو خیابان هست یه نور از زیر لنز حالت یه حلال وارد چشمم میشه حالا تصور کنید تو یه خیابان چند تا لامپ هست و چند تا تصویر حلال مانند تو دید من ایجاد میشه. در حال حاضر هم با اینکه لنز را برای چشم دیگر خریداری کردم ولی برای عمل واقعا مردد شدم خواهشا منو راهنمایی کنید.فکر کنم اگه به استفاده از لنز تماسی ادامه میدادم خیلی بهتر بود.ضمنا برای مسئله بیهوشی در کلینیک رازی با ضمنا برای مسئله بیهوشی در کلینیک رازی با مرکز شکایات وزارت بهداشت تماس گرفتم و کپی مدارک عمل را فرستادم ولی هیچ شماره پرونده یا پیگیری به من ندادن و دو بار هم تماس گرفتم از روی اسمم جستجو کرد و گفت در حال پیگیری و خودمون تماس میگیریم منم دیگه بیخیالش شدم.
اولا بدونید که وزارت بهداشت شدیدا داره ابن موارد مثل شما رو پیگیری میکنه.
دکتر اریایی تبار بسیار مجربه و شک دارم مشکلی رو دیده باشه و نگه.
امیدوارم به زودی حالتون بهتر بشه.
میشه یک کاری برای من بکنید.
ببینید این نور ایا از زیر لنز میاد؟
روش تست اینه از یکی از دوستان بخواین که در اتاق تاریک فلش لایت موبایل رو روشن کنه و در حالیکه شما به سمت جلو نگاه میکنید نور فلش رو از کنار چشم شما با فاصله بک متری حرکت بده و شما میتقیما به جلو نگاه کنید.
ببینید این هاله ایجاد میشه یانه.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk