mollaee ham
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 17
- لایکها
- 3
سلام ایا شما انجمن دیگری رانیز برای جراحی چشم دارید اگردارید لطفا ادرس ان را لینک کرده تا ما استفاده کنیم
سلاااااااااااام........ من باز اومدم
6 ماه از پی ار کی گذشت...به همین سرعت! هنوز باورم نمیشه! گاهی وقتا دستمو می برم سمت چشمم که عینکمو از رو چشمم بردارم!
کلا پیشنهاد می کنم اگه سنتون مناسبه و شماره چشمتون ثابت شده، حتما عمل کنین!
دیروز رفتم دکتر، همه چیو توووووووووووووووپ میدیدم. دستگاه : چشم چپم صفر ، چشم راست مثبت هفتاد و پنج صدم! البته دکتر راضی بود. حالا جریان این مثبت بودن چشم راستم چیه؟دکتر که می گفت بیشتر از شماره چشمت تصحیح کردیم تا اگه بازم چشمت تغییر کرد مشکلی پیش نیاد!!!!!!!! مگه میشه؟!!!!!البته مدارکش هم موجود بودو یه سری عدد بهم نشون داد، ولی من چون قبلش تو چشمم قطره ریخته بودم، نمی دیدم خوب!
در مورد افتادگی پلک هم اندازه گرفت و گفت 1 میلی متر یک پلکت افتادگی داره که مهم نیست! تاکید کرد یه وقت پلکمو عمل نکنم!
در هر حااااااااااااااال..... من که خیلی راضیم از اینکه عمل کردم! ایشاللا بقیه عملی ها هم راضی باشن!
همین جا می خوام از فرصت استفاده کنم و مراتب تشکر خودم رو از آقای یاسینی اعلام دارم(بزن کف قشنگه رو) ! جدا میگم، تو این دوره زمونه کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو بذاره و این همه سوالای مختلف مردمو جواب بده! واقعا ممنون... [/QUOTEسلام کدوم دکترعمل کردید
سلاااااااااااام........ من باز اومدم
6 ماه از پی ار کی گذشت...به همین سرعت! هنوز باورم نمیشه! گاهی وقتا دستمو می برم سمت چشمم که عینکمو از رو چشمم بردارم!
کلا پیشنهاد می کنم اگه سنتون مناسبه و شماره چشمتون ثابت شده، حتما عمل کنین!
دیروز رفتم دکتر، همه چیو توووووووووووووووپ میدیدم. دستگاه : چشم چپم صفر ، چشم راست مثبت هفتاد و پنج صدم! البته دکتر راضی بود. حالا جریان این مثبت بودن چشم راستم چیه؟دکتر که می گفت بیشتر از شماره چشمت تصحیح کردیم تا اگه بازم چشمت تغییر کرد مشکلی پیش نیاد!!!!!!!! مگه میشه؟!!!!!البته مدارکش هم موجود بودو یه سری عدد بهم نشون داد، ولی من چون قبلش تو چشمم قطره ریخته بودم، نمی دیدم خوب!
در مورد افتادگی پلک هم اندازه گرفت و گفت 1 میلی متر یک پلکت افتادگی داره که مهم نیست! تاکید کرد یه وقت پلکمو عمل نکنم!
در هر حااااااااااااااال..... من که خیلی راضیم از اینکه عمل کردم! ایشاللا بقیه عملی ها هم راضی باشن!
همین جا می خوام از فرصت استفاده کنم و مراتب تشکر خودم رو از آقای یاسینی اعلام دارم(بزن کف قشنگه رو) ! جدا میگم، تو این دوره زمونه کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو بذاره و این همه سوالای مختلف مردمو جواب بده! واقعا ممنون...
سلااااااااااام......... من پی ار کی کردم....... 11 ماه پیش.......... البته من تهران نیستم......... قرنیه منم نازک بود ....... منم شماره چشمام بالا نبود البته....... خب کلا طول میکشه روند بهبودش دیگه....... کم کم خوب میشه...... ولی من بعد از یه ماه و 10 روز فکر کنم، رفتم برای معاینات چشمی گواهینامه....... مشکلی نداشتم....... نوشت بی عینک! ولی خب بازم تا 6 ماه روز به روز بهتر میشد دیدم! یه جورایی کیفیتش بهتر میشد..... البته الان یه چشمم شبا پخش نور داره یه کم........ ولی مهم نیس خیلی....... دکتر قطره داد گفت خودش به مرور خوب میشه....... نوع عمل رو که دکتر مشخص میکنه........ ولی من که راضیم........ حساسیت به نور و اینا هم که نداشتم........ تا یه هفته که لنز پانسمانی هس، یه کم اذیت میشدم........ آخه من کلا با لنز مشکل دارم....... خخخخخخخخ نگران نباش......
ببخشید من شنبه 25 آبان با دکتر مقاره عابد وقت عمل لازیک دارم ولی امروز یکی از دوستانم رفتن پیش دکتر بهشت نژاد و تعریف زیادی کردن... جدا از بحث قیمت و دستمزد ، بین دکتر مقاره عابد و دکتر بهشت نژاد شما کدوم رو توصیه می کنید؟
فقط اگه سریع جواب بدید ممنون میشم
درد الان نباید داشته باشید ولی خوب خشکی چشم میتونه کمی درد ایجاد کنه. حتما با دکترتون مشورت کنید.اقای یاسینی ممنون مثه همیشه
من روز بیستم بعد عملprk, الان چند روزیه چشمام تیرمیکشه،البته کوتاهه،طبیعیه؟
20 روز بعد دیگه تقریبا مشکلی نباید باشه. فقط هواستون باشه که اب تو چشمتون نرهمن دکترم گفت میتونی حموم کنی بعد عمل، ولی فقط چشماتو ببند. من برای محکم کاری، خیلی آهسته با پنبه خشک میکنم چشمامو. کار درستی انجام میدم؟
اصلا نیازی هست به این کار؟
الان بیست روز از عملم میگذره
هر دو عالی هستند مخصوصا جناب وزیر ولی سرشون خیلی شلوغه.با عرض سلاااام و خسته نباشد
می خواستم بدونم شما دکتر موسوی در بیمارستان نگاه رو برای عمل لیزیک پیشنهاد میکنین یا دکتر هاشمی در بیمارستان نور؟
یا بهترین دکتر پیشنهادی شما چه شخصی هستن؟
خییییلی سپاسگزارم از مطالب خوب و مفیدی که قرار دادین