• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با روش تهیه‌ی مافین موز

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. قالب‌های کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.
17424343201159089745112143162128155219140.jpg
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه

جوش شیرین 1 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

موز، له شده 4 عدد

شکر سفید یک چهارم پیمانه

تخم مرغ، زده شده 1 عدد

کره، ذوب شده یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای یک سوم پیمانه

آرد 2 قاشق غذاخوری

دارچین نوک قاشق چای خوری

کره 1 قاشق غذاخوری



روش تهیه
* دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. قالب‌های کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.

* یک و نیم پیمانه آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک مخلوط نمایید.

* موز، شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم بزنید. سپس ترکیب موز را به مخلوط آرد اضافه نمایید و به هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

* خمیر آماده شده را درون قالب‌ها بریزید.

* شکر قهوه ای را با دو قاشق غذاخوری آرد و دارچین مخلوط نمایید. کره را به آن‌ها اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. سپس ترکیب آن‌ها را روی خمیر موز داخل قالب‌ها بریزید.

* قالب‌ها را حدود 18 الی 20 دقیقه داخل فر که از پیش گرم نموده‌اید، بگذارید تا قهوه ای رنگ شوند و اگر به آرامی روی سطح آن‌ها فشار دهید، به حالت اولیه خود بازگردند.

مافینِ موز آماده است. نوش جان بفرمایید.
 
بالا