behnam 1375
Registered User
دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. قالبهای کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
موز، له شده 4 عدد
شکر سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ، زده شده 1 عدد
کره، ذوب شده یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای یک سوم پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
دارچین نوک قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه
* دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. قالبهای کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.
* یک و نیم پیمانه آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک مخلوط نمایید.
* موز، شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم بزنید. سپس ترکیب موز را به مخلوط آرد اضافه نمایید و به هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
* خمیر آماده شده را درون قالبها بریزید.
* شکر قهوه ای را با دو قاشق غذاخوری آرد و دارچین مخلوط نمایید. کره را به آنها اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. سپس ترکیب آنها را روی خمیر موز داخل قالبها بریزید.
* قالبها را حدود 18 الی 20 دقیقه داخل فر که از پیش گرم نمودهاید، بگذارید تا قهوه ای رنگ شوند و اگر به آرامی روی سطح آنها فشار دهید، به حالت اولیه خود بازگردند.
مافینِ موز آماده است. نوش جان بفرمایید.
آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
موز، له شده 4 عدد
شکر سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ، زده شده 1 عدد
کره، ذوب شده یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای یک سوم پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
دارچین نوک قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه
* دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. قالبهای کاپ کیک را با کره چرب نمایید و یا با کاغذهای مخصوص مافین بپوشانید.
* یک و نیم پیمانه آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک مخلوط نمایید.
* موز، شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم بزنید. سپس ترکیب موز را به مخلوط آرد اضافه نمایید و به هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
* خمیر آماده شده را درون قالبها بریزید.
* شکر قهوه ای را با دو قاشق غذاخوری آرد و دارچین مخلوط نمایید. کره را به آنها اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. سپس ترکیب آنها را روی خمیر موز داخل قالبها بریزید.
* قالبها را حدود 18 الی 20 دقیقه داخل فر که از پیش گرم نمودهاید، بگذارید تا قهوه ای رنگ شوند و اگر به آرامی روی سطح آنها فشار دهید، به حالت اولیه خود بازگردند.
مافینِ موز آماده است. نوش جان بفرمایید.