برگزیده های پرشین تولز

آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با خامه

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,729
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.


برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید


مواد لازم برای تهیه کیک بستنی با خامه

گردو یک فنجان

آرد گندم پنج قاشق غذاخوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

خامه صد گرم

بستنی میوه ای سه لیوان

تخم مرغ چهار عدد

شکلات تخته ای 50 گرم

پودر شکر پنج و نیم قاشق غذاخوری



با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط (به طول 26 سانت) از ”‌کیک بستنی با خامه“ خواهیم داشت.


صد گرم خامه پاستوریزه سفت نصف یک بسته خامه 200 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید و بهتر فرم بگیرد)، قالب مستطیل تفلون به ابعاد حدود 30 در 40 سانتی متر، قالب مستطیل تفلون به طول 26 سانتی متر، گاز فردار و همزن برقی

20130409121051119_1.gif
20130409121051729_2.gif

پنج و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) پودر شکر برای تهیه خامه فرم گرفته، چهار قاشق غذاخوری (80 گرم) پودر شکر برای تهیه نان رولت (جمعاً معادل 110 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل (کمی برای تهیه خامه فرم گرفته و کمی برای تهیه نان رولت)

141112165150204871381171091246787216145118252.gif
42261501391262212011272261687341475114713.gif

سه لیوان بستنی میوه ای در سه رنگ مختلف هر لیوان حدوداً معادل 220 میلی لیتر می‌باشد. (جمعاً معادل 660 میلی لیتر بستنی حدود 400 گرم)، پنجاه گرم شکلات تخته ای

862015582212189311791962232332158921597.gif
7217519812531271671992161521431474915943182.gif

پنج قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 90 گرم)، چهار عدد تخم مرغ

18593442356810043234213881801773820617168.gif
20019419817630521185022881821139340134119.gif

یک فنجان گردو خرد کرده (معادل 70 گرم)

113668556184861365482190153255255244196142.gif

طرز تهیه کیک بستنی با خامه
برای تهیه نان رولت:

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.

20130409121051150_10.gif

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم.

20130409121051197_11.gif

زرده و سفیده زده شده را با هم مخلوط می‌کنیم.

20130409121051244_12.gif

آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت آماده شود.

20130409121051291_13.gif

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط – 180 الی 200 درجه سانتی‌گراد - روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (30 —40 سانت) قرار داده، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم. سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا می‌کنیم.

20130409121051338_14.gif

یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت برداشته، به اندازه کف، سر و دیواره های قالب از روی نان رولت برش می‌زنیم و کف و دیواره های قالب را با نان رولت می‌پوشانیم. سپس با سه رنگ بستنی میوه ای داخل قالب را پر می‌کنیم.بهتر است هر لایه بستنی را که ریختیم، روی آن را صاف کرده و برای دو ساعت آن را در فریزر قرار دهیم. سپس لایه بستنی بعدی را اضافه کنیم.

20130409121051447_15.gif

آخرین تکه نان رولت برش خورده را روی لایه آخر بستنی قرار می‌دهیم و حدود ده ساعت آن را در فریزر (با دمای حداقل منفی 18 درجه) قرار می‌دهیم تا بستنی کاملاً سفت شود.

20130409121051510_16.gif

صد گرم خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و یک هشتم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

20130409121051557_17.gif

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

20130409121051588_18.gif

کیک بستنی را از فریزر درآورده، روی آن را خامه می‌مالیم و کناره های آن را با خامه پاش شکوفه درست می‌کنیم.

20130409121051635_19.gif

روی کیک بستنی شکلات تخته ای رنده می‌کنیم و کناره های ظرف را تمییز کرده، یک فنجان گردوی خرد شده روی آن می‌ریزیم. سپس کیک بستنی را دو ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

20130409121051775_20.gif

کیک بستنی آماده پذیرایی می‌باشد.
 
بالا