برگزیده های پرشین تولز

آشنایی با روش تهیه کیک پرتقالی

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,729
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی:

آب پرتقال
صد گرم

آرد گندم 250 گرم

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

تخم مرغ چهار عدد

روغن مایع صد گرم

پودر شکر صد و پنجاه گرم



با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس متوسط از ”‌ کیک پرتقالی“ خواهیم داشت.


دو عدد قالب تفلون مستطیل شکل به گنجایش یک لیتر و به طول 26 سانت و همزن برقی و گاز فر دار، یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

4317377823112271227182108190165401917077.gif
155250145210154242732392199574133169238133156.gif

صد و پنجاه گرم پودر شکر (حدود هفت قاشق غذاخوری پودر شکر)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

17110718417418195220414232962281164056200.gif
3863143247891881898843462271151181871248.gif

یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر (معادل 8 گرم)، صد گرم روغن مایع معادل یک فنجان (می‌توان 50 گرم روغن مایع و 50 گرم کره استفاده کرد)

681292436319624013060168170147442332375716.gif
232215138230186791921461011717418123882102229.gif

250 گرم آرد گندم (معادل دوازده قاشق غذاخوری یا دو و نیم پیمانه)، چهار عدد تخم مرغ

738623411958238501798261791262817229196.gif
202156225218129962412091761226149010591112.gif

نصف لیوان آب پرتقال (معادل صد گرم)

1282314769961302177769442172216312151160.gif

طرز تهیه کیک پرتقالی
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

2013042312551646_10.gif

روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

2013042312551693_11.gif

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس 5 دقیقه شعله فر را کم (120 الی 130 درجه سانتی‌گراد) می‌کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.

20130423125516125_12.gif

کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.

20130423125516171_13.gif

نوش جان
20130423125516218_14.gif
 
بالا