• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی بیشتر و پرسش و پاسخ - تحلیلگر گوگل | Google Analytics

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
من دوباره چک کردم با ای پی ایران به راحتی باز میشه. ای اس پی هم همیار هست که از پیشگامان سرویس میگیره..

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
من همیشه با همین ای اس پی با همین رنج لاگین میکنم. به هرحال اینطور مشخص هست که فقط واسه من اینطور هست .

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
We're unable to grant you access to Google Analytics at this time.

A connection has been established between your current IP address and acountry sanctioned by the U.S. government. For more information, seehttp://www.ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/.

PEUGEOT

Registered User
لایک‌ها
1,145
یکی میشه بگه اصلا این سرویس چی هست؟
گوگل، سرویس جدید خود موسوم به تحلیلگر گوگل (Google Analytics) را، راه اندازی نمود. سیستم تحلیلگر گوگل ز جمله قدرتمندترین برنامه های آنالیز کننده آمار و ترافیک بازدیدکنندگان یک وب سایت می باشد که برای مدیران سایت ها بسیار مفید می باشد. حتما برای اینکه از وضعیت ویزیتورهای سایت و یا وبلاگتان مطلع شوید از سرویس های مجانی و یا پولی برای این منظور استفاده کرده اید. اما کلیه امکانات تحلیلگر گوگل برای سایتهائی تا میزان بازدید ماهانه 5 میلیون صفحه، کاملا رایگان است. گزارشهائی که از ترافیک سایت شما می دهد بر مبنای الگوریتم های مناسب گوگل بسیار قوی و در نوع خود بی نظیر است.
گوگل سهام شرکت معروف Urchin واقع در کالیفورنیا را خریداری نموده و با ترکیب آن با سیستم آماری خود سرویس بسیار قدرتمندی را ارائه کرده است . همچنین گوگلاین قابلیت را برای افرادی که از خدمات AdWord استفاده نمی کنند فراهم آورده است تا بتوانند بصورت رایگان با افزودن یک کد جاوا در سایتشان، در سیستم گوگل آنالیستیک عضو شوند .
اینبار گوگل محیط ظاهری این محصولش را مجهز به تکنولوژی هایی مانند فلاش و DHTML نموده است.
تحلیلگر گوگل می تواند اطلاعات مربوط به آمار و نحوه بازدید از سایت را بصورت XML و یا CSV ذخیره نماید.

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دوستانی که براشون باز نمیشه به خاظر کش های مرورگر هست. لطفا تمام کش ها رو پاک کنید اگر هم باز نشد به خاطر اینه که هنوز مرورگرتون ست نشده به تغییر جدید و بعد از یک مدت درست میشه

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
برای شما باز میشه ؟ منکه نتونستم وارد بشم. ویندوز هم تازه ریختم فکر نکنم ارتباطی به کش داشته باشه...

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
با همه دقتی که این برنامه داره اما به نظر من برای ایرانیها به درستی کار نمی کنه.
به این دلیل

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
خیلی از سئو کار توصیه میکنند از سرویس گوگل استفاده نشه در سایت . چون 2 دستی همه چیز رو در اختیار گوگل قرار دادی ... مخصوصا اگر ....

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
خیلی از سئو کار توصیه میکنند از سرویس گوگل استفاده نشه در سایت . چون 2 دستی همه چیز رو در اختیار گوگل قرار دادی ... مخصوصا اگر ....

اون خیلی از سئو کار ها حتما و کارشون شیشه خورده دارن اگه کسی کارشو درست انجام بده تازه باید یه کاری کنه که گوگل همه چیو ببینه و متوجه بشه

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
من واقعاً موندم چرا مسدودش کردن ؟ ینی نمیدونن ایرانیا از بهترین فیلتر شکنا استفاده میکنن ؟:D

behnamcp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشيد چطور ميشه تعداد autocomplete سرچ گوگل رو افزايش داد تعداد autocomplete سرچ گوگل من قبلا 10تايي بود در حالي الان روي 4 است؟

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
من سایتی دارم با ده ها سابدومین، و کد گوگل آنالایتیکس را قرار داده ام در همه صفحات سایت

آیا شخصی که فقط اداره یک سابدومین را دارید می تواند خودش کد اختصاصی برای دیدن امار سابدومین را ایجاد و در سایت قرار دهید؟

سیستم امار را در اختیار دو منبع قرار می دهد؟

کسی از دوستان تجربه شو داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بله می تونه جدا درست کنه به آدرس جدید.
گزینه مولتی دامین و یا ساب دامین را در بخش دریافت کد را بزنید آمار کلیه سایت هاتونو میده

بالا