• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

nejatian

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 مارس 2012
نوشته‌ها
56
لایک‌ها
8
ماکارونی ( از نوع فرفری) بریزید داخل آب جوش، با کمی نمک و روغن ، ده دقیقه بعد آبکشی کنید و با آب سرد بشورید.
سس مایونز، کمی خیار شور خورد شده و یه ذره سرکه و تن ماهی اضافه بشه.
یک سالاد مغذی در ۱۵ دقیقه آماده خوردنه!
 

majideadib

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2009
نوشته‌ها
644
لایک‌ها
85
محل سکونت
شیراز
منم یه کار خوب انجام میدم 20 وعده خورش مادرم درست میکنه میذاره منجمد میشه با خودم میارم
برنجشم با پلوپز درست میکنیم ردیف میشه
به همین سادگی غذای خونگی میخوریم
البته واسه خوابگاه فکر نکنم جواب بده
 

dooste.man83

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2008
نوشته‌ها
6,371
لایک‌ها
7,353
بخدا یک عمر تو این خوابگاه ها فقط ماکارونی و املت خوردیم
 

ham_bagheri

Registered User
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2006
نوشته‌ها
244
لایک‌ها
331
محل سکونت
Tehran / Ahwaz
غذای مورد علاقه من : دو سه تا سینه مرغ به اندازه انگشت کوچیکه خرد می کنم و میریزین تو ماهیتابه ، نمک و زرد چوبه و کاری و فلفل . سیب زمینی هم ریز ریز اضافه اش می کنم و یه 10-20 دقیقه میزارم با آب بجوشه ، نون و ماست هم می زاریم کنارش و علی یارت ! تا 10 نفر هم جواب می ده . اسمش هم جت فیول ه !
 

takranservice.ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
2
ته چین والک




مواد لازم برای 6 تا 7 نفر:
4 پیمانه برنج
750 گرم والک پاک شده
ا عدد سینه مرغ
1/4 پیمانه روغن کنجد
1 پیمانه ماست چکیده
1/3 پیمانه زعفران دم کرده
5 عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری زرد چوبه

طرز تهیه:
1. برنج پاک شده را و با مقداری آب و کمی نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا خیس بخوردو والک را شسته شده راو خرد کنید.
2. مرغ را با کمی روغن کنجد و زرد چوبه و مقدار دلخواه نمک و فلفل در قابلمه ای روی حرارت بگذارید. مقدار خیلی کمی آب بریزید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. بعد مرغ را در روغن خودش کمی تفت دهیدتال سرخ شود.​
3.. برنج خیس کرده را از آب نمک بیرون آورید و در آب جوش بریزید.
4.وقتی برنج یکی دو قل جوشید والک را هم اضافه کنید تا هر دو با هم جوشیده و نرم شوند. بعد از نرم شدن آنها را آبکش کنید.
5. زرده های تخم مرغ را با روغن کنجدو ماست چکیده در ظرفی مناسب ریخته و خوب بهم بزنید. نمک، فلفل و زعفران را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. برنج و والک آب کش شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6. کف تابه یا پیرکس مورد نظر را کمیچرب کنید، نیمی از برنج آماده شده را در کف قالب ریخته و با کغ دست فشار دهید.
7. سینه مرغ را به اندازه های مناسب خرد کنید و روی لایه برنج ریخته طوری که همه سطح برنج را بپوشاند.
8. سپس باقیمانده برنج را روی مرغ بریزید و سطح آن را کاملا یکدست کنید. فر را روشن کنید ا دمای فر به 180 درجه سانتیگراد برسد. قالب یا تابه را در فر به مدت یک ساعت و نیم بگذارید و سپس ته چین والک آماده است
 

panasonic.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
298
لایک‌ها
51
محل سکونت
تهران
[h=2]سالاد برنج و عدس[/h]
wildricesalad.jpg

مواد سالاد:
150 گرم عدس پخته
150 گرو برنج پخته
1/2 فلفل قرمز مکعبی خوردشده
1 ساقه کرفس خورد شده
1 عدد پیازچه خورد شده
2 پر سیر خورد شده
مواد سالاد:
2 ق غ روغن زیتون
2 ق غ آبلیمو
1 ق غ سرکه
یک مشت جعفری خوردشده تمام مواد سالاد رو مخلوط می کنیم. سس رو درست کرده به سالاد اضاقه می کنیم. این سالاد رو میشه سرد یا در دمای اتاق سرو کرد.

ارزش غذایی :
82 کالری در هر 100 گرم
 

elila

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
32
محل سکونت
Aligudarz
به نام خدا
دوتا سیب زمینی از اتاق بغلی قرض گرفته در قابلمه پرتاب کرده و پر از آب کنید.روی گاز قرار داده و بعد از چند دقیقه نوش جان کنید.

نکته مهم: پوست سیب زمینی رو ازش جدا کنید بعد بخورید:f34r:
 

california37

Registered User
تاریخ عضویت
29 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
184
لایک‌ها
331
ترم پیش که گشا....دی به همه ی هم خونه ای هامون سرایت کرده بود .جوری که ظهر ناهار رو تو سلف سرویس دانشگاه میخوردیم بعضی از شبها هم از شام خبری نبود .
شبهای دیگه هم کنسرو لوبیا یا تخم مرغ و سوسیس میزدیم یا اوملت میزاشتیم رو برنج با زور پیاز و نوشابه میدادیم پایین بعضی مواقع هم چون با مسئول سلف رفیق بودیم هر از گاهی زیر سیبیلی یه پرس اضافه تر ازش میگرفتیم . هر از گاهی هم میرفتیم رستوران یا خونواده ای که تبقه پایینمون بودن برامون یه کم غذا میاوردن.
بعضی شب ها هم که توی این کوچه پس کوچه ها عروسی برگزار میشد تیپ میزدیم و به جای اقوام عروس یا دوماد میرفتیم تو دلی از عزا در میاوردیم:blush:
 

takranservice.ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
2
ران مرغ با روغن کنجد

chicken+drumstick.jpg



مواد لازم:


ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف،روغن کنجد.

طرز پخت:
1. ابتدا ران مرغ را بشویید و با چنگال مرتبا به آن ضربه بزنید تا مواد را را بهتر جذب کند. کمی نمک به آن بزنید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.

2. زنجبیل، سیر و موسیر را رنده کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف کاملامخلوط نمایید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و خوب مواد را با هم آغشته کنید.
3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درآنرا ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت به همان حالت بگذارید.

4. کمی عسل و سرکۀ سفیدو روغن کنجد رابا هم مخلوط کنید.
5. فر را روشن کنید تا به دمای 200 درجه سانتیگراد برسد. سس عسل و سرکه و روغن کنجدرا روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته شود. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

6. کباب آماده میل کردن است.​
 
Last edited:

emperor561

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2013
نوشته‌ها
561
لایک‌ها
413
ران مرغ با روغن کنجد




مواد لازم:


ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف،روغن کنجد.

طرز پخت:
1. ابتدا ران مرغ را بشویید و با چنگال مرتبا به آن ضربه بزنید تا مواد را را بهتر جذب کند. کمی نمک به آن بزنید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.

2. زنجبیل، سیر و موسیر را رنده کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف کاملامخلوط نمایید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و خوب مواد را با هم آغشته کنید.
3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درآنرا ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت به همان حالت بگذارید.

4. کمی عسل و سرکۀ سفیدو روغن کنجد رابا هم مخلوط کنید.
5. فر را روشن کنید تا به دمای 200 درجه سانتیگراد برسد. سس عسل و سرکه و روغن کنجدرا روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته شود. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

6. کباب آماده میل کردن است.​

الات این عکس مال ران مرغه؟؟
 

takranservice.ir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
2
ها.. نه ران مرغ درست حسابی گیر نیاوردم..وقت نداشتم عکس خوب بذارم...الان درستش کردم ... :cool:


این بچه اواتاره از خود هندونه کوچولوتره که :D
 

2630144892

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2013
نوشته‌ها
638
لایک‌ها
90
محل سکونت
in your mind
این طور که مسخصه گویا وقت شوهر کردن دوستان رسیده یادش بخیر غذاهایی درس میکردیم در حد ثبت تو گینس اسمشو با دوستمون الکی گذاشته بویدم شیفتک که بعهدا به غذای مکزیکی تغییر کاربری داد درس کردنش سخت نیس ااول تیکه های مرغ میریختی رو قابلمه اب میرختیم جوش میومد بعد سیب زمینی بعد بادمجون بعد کدو بعدش پیاز بعد هویج بعدش نم و فلفل که خیلی میریختیم یک مزه ی عال میده اوایل هرچی پیدا میکردیم قاطی میکردیم چون فلفلش زیاد بود یک حالی میداد توصیه میکنم حتما درسش کنید
 

Mohammad Star

Registered User
تاریخ عضویت
11 آگوست 2013
نوشته‌ها
1,074
لایک‌ها
1,674
محل سکونت
تهران

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,184
لایک‌ها
2,260
محل سکونت
اصفهان
چرا ویرایش شده پست اول؟
 
بالا