ته چین والک
مواد لازم برای 6 تا 7 نفر:
4 پیمانه برنج
750 گرم والک پاک شده
ا عدد سینه مرغ
1/4 پیمانه روغن کنجد
1 پیمانه ماست چکیده
1/3 پیمانه زعفران دم کرده
5 عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری زرد چوبه
طرز تهیه:
1. برنج پاک شده را و با مقداری آب و کمی نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا خیس بخوردو والک را شسته شده راو خرد کنید.
2. مرغ را با کمی
روغن کنجد و زرد چوبه و مقدار دلخواه نمک و فلفل در قابلمه ای روی حرارت بگذارید. مقدار خیلی کمی آب بریزید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. بعد مرغ را در روغن خودش کمی تفت دهیدتال سرخ شود.
3.. برنج خیس کرده را از آب نمک بیرون آورید و در آب جوش بریزید.
4.وقتی برنج یکی دو قل جوشید والک را هم اضافه کنید تا هر دو با هم جوشیده و نرم شوند. بعد از نرم شدن آنها را آبکش کنید.
5. زرده های تخم مرغ را با روغن کنجدو ماست چکیده در ظرفی مناسب ریخته و خوب بهم بزنید. نمک، فلفل و زعفران را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. برنج و والک آب کش شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6. کف تابه یا پیرکس مورد نظر را کمیچرب کنید، نیمی از برنج آماده شده را در کف قالب ریخته و با کغ دست فشار دهید.
7. سینه مرغ را به اندازه های مناسب خرد کنید و روی لایه برنج ریخته طوری که همه سطح برنج را بپوشاند.
8. سپس باقیمانده برنج را روی مرغ بریزید و سطح آن را کاملا یکدست کنید. فر را روشن کنید ا دمای فر به 180 درجه سانتیگراد برسد. قالب یا تابه را در فر به مدت یک ساعت و نیم بگذارید و سپس ته چین والک آماده است