• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آفر ویژه بک لینک و ریپورتاژ دائمی با کیفیت فوق العاده بالا

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
چون یک ساله ثبت شدن "فوق العاده با کیفیت" هستند؟ در حالیکه در این یکسال مطلبی روشون نرفته بوده؟!

دوست عزیز ریپورتاژ هیچ کاری به ایندکس سایت نداره پس ایندکس در ریپورتاژ مهم نیست

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز ریپورتاژ هیچ کاری به ایندکس سایت نداره پس ایندکس در ریپورتاژ مهم نیست
متوجه نشدم.
میشه بیشتر توضیح بدید؟
در رپورتاژ بک لینک می گیریم.
این بک لینک از سایت معتبر باشه و غیر معتبر فرقی نداره؟
یعنی پی سی دانلود در مورد سایت من حرف بزنه و وبلاگ شما فرقی نداره؟

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
دوست عزیز شما در سایت پی سی دانلود ریپورتاژ ارسال کنید . در سایت های بک لینک منظور بنده بود

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
سلام به همه کاربر ها
خواستم یه چیزی بهتون یاد آوری کنم که گول چنین ادم هایی رو نخورید :x

من یه پکیچ ۱۰ ۱۵ تایی از این اقایه seo98 داشتم . بعد که فهمیدم دامین رنکدار هست تمدید نکردم

ایشون رفته داخل وبمستر سایت من و Remove Urls رو زده و من خبر نداشتم به چه دلیل صفحات ایندکس شده من پاک شدن
بعد بهشون pm دادم و میگفت شما چون بک لینک رو تمدی نکردی گوگل فهمیده و از این داستان ها ...

حروم خوری تا این حد ؟!! میری درخواست remov میدی بد میگی بیا تمدید کن درست میشه ؟

نخورید گول این ادم رو دوستان . از ما گفتن بود

یا حق

خدا شاهده به همین ساعت قسم خودتون هم میدونید این کار من نبوده !!! اگر کار من بوده میومدم راهنماییتون کنم ؟ اصلا اگه میخواستم سایتتون رو حذف کنم جوری این کارو میکردم که اصلا متوجه نشید نه اینکه ضایع ترین کار ممکن رو بکنم توی وبمستر !!! و در ضمن بنده رمز وبمستر شمارو اصلا از کجا باید داشته باشم ؟؟؟؟ تا زمانیکه یک چیزی رو مطمئن نیستید برادر من هیچ زمان قضاوت نکنید برای خودتون و فحش ناموس ندید . من بخاطر فح ناموسی که دادید پیگیری میکنم مطمئن باشید . پیگیری میکنم که یاد بگیرید فحش ناموس ندید . شاید کسی مادرش فوت کرده باشه آقای نامحترم . یاعلی

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
چطور شما بقول خودت seo رو انجام دادی بعد پسورد رو نداری ؟ جالبه

ما سایتتون رو آوردیم پیج 1 این رو که خداروشکر یادتونه !! بعد از انجام کار هم والا من یادمه اومدم سایتتون رو یکبار چک کنم دیدم پسورد ها عوض شده . بعد از مدتی هم که دیدم کپی رایت حذف کردید ! حالا هم اومدید این صحت هارو میکنید ! واقعا براتون متاسفم . بخاطر فحش ناموسی که توی پ.خ دادید پیگیری میکنم از طریق قضایی مطمئن باشید . یاعلی

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
lol
بله شما اوردی ما فقط واستادیم نگاه کردیم برای خودش اومد پیج ۱ خخخ :))
کل هم ۱۵ دقیقه بیشتر طول نکشید کارت , بحث بحث seo نیست . این لیک هایی که میفروشی همش فیک هست . هر کسی کمی اطلاعات داشته باشه راجب این مسایل به همین نتیجه میرسه
و این کار شما دزدی حساب میشه حالا شما هرجور میخوای حرف های من رو برداشت کن
دیگه هم این بحث رو ادامه نمیدم . قضاوت با بقیه ...

قبل از کار های ما دیدم سایتتون پیج 20 گوگل هم نبود . دزدی خانوادت میکنن بسه دیگه . پدرتو در میارم بخاطر فحاشی هایی که کردی .

این پکیجمون کیفیتش تضمینی هست باز هم میگم تضمینی هست کیفیت

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
فروش ادامه دارد . کیفیت تضمینی

hichkas62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
از جناب حسینی پکیج تبلیغ رپورتاژ خریداری شد. ایشان هم با دقت کامل و خوشقولی در زمان انجام دادند.
سپاسگذازم.

بالا