• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقای هنرپیشه! کانال مبتذل در شأن تو نیست!!!

arfi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقای «الف-ع» یکی از هنرپیشه های محبوب سینما و تلویزیون که سابقه ایفای نقش در بسیاری آثار ارزشی را در کارنامه دارد، اخیرا در استودیوی یکی از شبکه های ماهواره ای حضور پیدا کرد.

شبکه یادشده که تولیداتی با محتوای ضدارزشی و منافی با فرهنگ اسلامی-ایرانی را روی آنتن می فرستد، حرمت این هنرمند مشهور را نگه نداشت و در حضور او از زنان بی حجاب و بزک کرده و موسیقی های مبتذل استفاده کرد.

به نظر می رسد این هنرمند مطرح یک عذرخواهی مفصل، اولا به خودش و ثانیا به هواداران پرتعدادش، بدهکار است که با حضور در چنین محافلی، از قدر و ارج هنر می کاهد و دوستداران خود را نیز دل آزرده می کند.

سایر اهالی هنر نیز که با قلوب مردم ایران سروکار دارند باید بسیار مراقب باشند که به سادگی سرمایه اعتماد هنردوستان ایرانی را از دست ندهند و همچنین از ماهواره داران -که کم از کاباره داران نیستند- بازی نخورند.

جام

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
اسم کامل شو بده خودم ممنوع الصدا - ممنوع التصویر - ممنوع الفعالیت - ممنوع ال.... می کنم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

sina seddiq

Registered User
لایک‌ها
34
اخ اخ اخ

Sent from my e1901_v77_jdt1_9p017_fwvga using Tapatalk 4 Beta

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
مسلمن از نگاه نگارنده مطلب تعریف ابتذال و مبتذل بسیار متفاوتر از تعریفی هستش که عموم از این واژه دارن .. پس در درجه اول بهتره تعاریف شخصی رو برا خودمون نگه داریم که محترم تر باشه
نگارنده محترم از اون گذشته شاید یه شخصیت مردمی خیلی جاها بخاد بره .. شاید خیلی کارا بخاد بکنه که شاید به مزاج من و شما خوش نیاد .. ولی حداقلش اینکه از اعتماد و بی خبری یه ملتی که به پشتوانه همونها به شهرت / مقام و یا پستی بلند پایه رسیده کمال سوء استفاده (شما بخون اختلاس ) رو نکرده .. حداقل هر چیز بوده عیان بود .. چه شما خوشت بیاد .. چه بدت بیاد
غصه اهالی هنر رو هم هیچ رقمه نخورید که خیلی وقته درگیر رنگ اسکانسها و چادری کردن جوانان گمراه هستن .. نه قلوب مردم

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725

همچین گفتن شبکه ضد ارزشی که فک کردم تو شبکه جم یا پی ام سی حضور پیدا کرده
اتفاقا این شبکه پی ان تی وی به نظرم از خیلی از شبکه های دیگه بهتره البته این که مث شبکه های دیگه تبلیغ اصلا نمیذاره کمی مشکوکه که هزینه های شبکه شونو از کجا تامین می کنن یا اسپانسرشون کیه !
همین برنامه که اکبر عبدی حضور داشته . چند بار حلیمه سعیدی هم بود
تنها شبکه ای که من باهاش حال می کنم شبا تا صب فیلم میذاره پشت سر هم بدون ی ثانیه تبلیغ

بالا