به نقل از Parsiaweb :آقا تورو خدا من 100 دلار دارم اينجا از ديروز هر چي مي خوام وارد بشم هر چي كد پين ميده تويه ايميلم نمياد!!![]()
نه دوست عزيز ماله من جي ميل ، اسپم رو هم نگاه كردم! چي كار كنم!!به نقل از sascovach :شاید میفته تو پوشه بالک میلت
یه نگاهی بنداز انشالله که اونجا باشه![]()
اين كار رو هم كردم! نمي فرسته! اينم بگم كه اصفهان چون امكان ورود به ايگلد با https نيست من با c p r o x y وارد ميشم و براي اكانت دوم ايگلدم راحت پين رو مي فرسته ولي براي اين يكي نه!به نقل از shiro :چند بار پین کد را اشتباه بزن فکر می کنم برات بفرسته![]()
به نقل از Parsiaweb :اين كار رو هم كردم! نمي فرسته! اينم بگم كه اصفهان چون امكان ورود به ايگلد با https نيست من با c p r o x y وارد ميشم و براي اكانت دوم ايگلدم راحت پين رو مي فرسته ولي براي اين يكي نه!
يعني c p r o x y اكانت منو كش رفته؟ پس چرا اون يكي اكانتم راحت وارد ميشه؟ تو اون يكي هم 23$ دارمبه نقل از sascovach :خوب نکنه با این برنامه رفتی ایگلدت هک شده بعد ایمیلت رو عوض کردن
البته اگه هک شده بود پسورد رو هم عوض میکرد دیگه طرف:blink:
ايميلم از gmail هستشبه نقل از Roby :ایمیلتون تو چه سایتی هست
منهم این مشکل رو داشتم از هر سه چهار بار لاگین کردن یکبار میفرستاد
با اين حساب 100 دلار هوتوتو؟! نه!! يعني هيچ كاري نميتونم بكنم؟به نقل از h53067 :احتمال زیاد حسابتون رو خالی کردن و پسورد رو عوض نکردن و فقط ایمیل رو عوض کردن یکبار همین بلا سر من اومده!
بد شانسيه منه! اي مردشور اين حكومت ايران رو ببرن كه فقط جانماز آب مي كشن!! بابا سايت *** كم بود ؟ ايگولد فيلتر كردنت چي بود!!!؟به نقل از joliocesar :دلیل اینکه برای من پین نمیفرسته ولی من
میتونم برم توی اکانتم چیه ؟ تازه تو حسابم 37 سنت داشتم که هنوزم همونه
این رو راست میگی والامردشور ** ايران
همين الان يكي دو دقيقهبه نقل از Roby :آخرین باری که لاگین کردید کی بوده
آقا اشتباه متوجه شدم ، فكر كردم منظورت آخرين باري كه امتحان كردم رو ميگي، آخرين باري كه لاگسن كردم تقريبا چهارشنبه يا سه شنبه هفته پيش بودبه نقل از Parsiaweb :همين الان يكي دو دقيقه
من الان چه خاكي تو سرم بريزم؟ 100 دلار كم نيست به خدا! آخه اين c p r o x y هم پسورد منو كش رفته باشه چه جوري بدون پين رفته تو حسابم؟؟به نقل از mohsenn :البته یه چیزی هست اینکه با پروکسی ایمیل باز نکنین بهتره