• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقا به فريادم برسين! ايگولد پين كد نميفرسته!!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Parsiaweb :
من الان چه خاكي تو سرم بريزم؟ 100 دلار كم نيست به خدا! آخه اين c p r o x y هم پسورد منو كش رفته باشه چه جوري بدون پين رفته تو حسابم؟؟

حتما جفتشونو هک کرده بعدش رفته ایمیلت رو عوض کرده
حالا من شنیدم اگه تلفن رو درست داده باشی میتونی زنگ بزنی بهشون کارت رو درست کنن البته نمیدونم واقعا میشه یا نه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین زیاد فکرتو خراب نکن یه چند وقتی من هم هر چی میکردم ایمیل پین کد رو نمیفرستاد به ایمیل یاهو دیگه نا امید شده بودم که دیدم میفرسته خیالم راحت شد .
مشکلات اینترنتیه دیگه
زیاد ناراحت نشو به امید خدا حل میشه

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از joliocesar :
دلیل اینکه برای من پین نمیفرسته ولی من
میتونم برم توی اکانتم چیه ؟ تازه تو حسابم 37 سنت داشتم که هنوزم همونه
دلیلش اینه که شما ستینگتان را عوض کردید و گذاشتید روی LOW و در نتیجه هر بار با عوض شدن ip نیازی به وارد کردن Pin نیست!!!

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid.z :
ببین زیاد فکرتو خراب نکن یه چند وقتی من هم هر چی میکردم ایمیل پین کد رو نمیفرستاد به ایمیل یاهو دیگه نا امید شده بودم که دیدم میفرسته خیالم راحت شد .
مشکلات اینترنتیه دیگه
زیاد ناراحت نشو به امید خدا حل میشه
از شما و sascovach تشكر مي كنم، من هنوز دارم سعي خودمو مي كنم، اميدوارم اين 100 دلار ما هم كه بيشترش امانتيه بدستمون برسه

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ببین دوست من !!!
امکان هک شدن شما صفر است چون اگر بر فرض مثال شما هک می شدید و طرف می اومد ایمیلتان را عوض می کرد ، ایگولد برایتان به همین ایمیل قبلی یک ایمیل می فرستاد که فلان Ip در اکانتت لاگین شده و فلان ستینگ (در اینجا ایمیل منظور است) را عوض کرده !!!! پس چون چنین ایمیلی در inbox شما نیست پس مطمئن باشید هک نشدید!!!!
دلیل اینکه نمی فرسته به خاطر شلوغی سرورهای ایگولد است!!!
در ضمن بعید میدونم که مشکل به خاطر استفاده از پ ر و ک س ی باشه ولی اگر دوست داشتی مشخصات ایگولد و ایمیلت را برام PM بزن تا من هم امتحان کنم بلکه شد!!!

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از persian-earning :
ببین دوست من !!!
امکان هک شدن شما صفر است چون اگر بر فرض مثال شما هک می شدید و طرف می اومد ایمیلتان را عوض می کرد ، ایگولد برایتان به همین ایمیل قبلی یک ایمیل می فرستاد که فلان Ip در اکانتت لاگین شده و فلان ستینگ (در اینجا ایمیل منظور است) را عوض کرده !!!! پس چون چنین ایمیلی در inbox شما نیست پس مطمئن باشید هک نشدید!!!!
دلیل اینکه نمی فرسته به خاطر شلوغی سرورهای ایگولد است!!!
در ضمن بعید میدونم که مشکل به خاطر استفاده از پ ر و ک س ی باشه ولی اگر دوست داشتی مشخصات ایگولد و ایمیلت را برام PM بزن تا من هم امتحان کنم بلکه شد!!!
آخه من دوتا اكانت دارم، يعني فقط براي اين اكانت ايگلد شلوغه؟ اين كاري هم كه گفتين من هم روز دوم به يكي از دوستان كه در همدان بود دادم تست كرد و نشد، خودمم رفتم از كافي نت زدم بازم نفرستاد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Parsiaweb :
از شما و sascovach تشكر مي كنم، من هنوز دارم سعي خودمو مي كنم، اميدوارم اين 100 دلار ما هم كه بيشترش امانتيه بدستمون برسه
ربطی به فیلتر نداره.
بعضی وقتا خود ایگلد قاطی میکنه، یکی دو روز pin نمیفرسته.
درست میشه.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دید که مصطفی هم همونی که من گفتم رو گفت . هیچ ربطی نداره نگران نباش مال منم یه زمانی اینجوری شده بود اصلا دیگه ولش کرده بودم به همه هم گفته بودم که اکانتم بسته شد رفت ، ولی یه روز شانسی رفتم ببینم چی میشه دیدم فرستاد سریع رفتم دیدم هیچ تغییری هم نکرده .
خیالت راحت مال شما هم حل میشه به امید خدا

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ممنون از محبت دوستان، بالاخره لاگين كردم و پين رو فرستاد
177.gif
اما يه چيزه عجيب اينكه من پسوردمو اگه كپي پيست كنم پين مي فرسته اگه تايپ كنم نمي فرسته
24.gif

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از اینکه مشکلتون حل شده خوشحالم
راستی پسوردتون رو با کی برد تایپ می کنید؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دیدی گفتم مبارکه ، همیشه خوش باشی .
اگه با کیبورد تایپ میکنی خطرناکه سعی کن از SRK ایگولد استفاده کن . هک کردن کیبورد یکی از آسون ترین راههای هک پسورده .

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از لطف دوستان، راستش من هميشه با كيبرد تايپ مي كنم، اين SRK كه گفتين كجاست من تازه شنيدم
20.gif

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
در سمت راست TextBox ای که پسورد را وارد میکنید یه آیکون دیده میشه که میتونید روش کلیک کنید بعد یه پنجزه Popup باز میشه که حاوی یک کیبرد مجازی است مثل کی بردی که تو ویندوز هست و با ماوس میتونید حروف یا اعداد مورد نظرتون رو وارد کنید با استفاده از این روش خطر کی لاگر ها از بین میره و دیگه کسی نمیتونه از این طریق پسوردتون رو کشف کنه کلا استفاده از کیبرد برای تایپ و همچنین کپی و پیست کردن پسورد روشهای امنی نیستند و به استفاده از نرم افزارهای spy قابل هک شدن هستند
ایگولد هم توصیه میکنه که از SRK برای وارد کردن پسورد استفاده کنید

موفق باشید

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Roby :
در سمت راست TextBox ای که پسورد را وارد میکنید یه آیکون دیده میشه که میتونید روش کلیک کنید بعد یه پنجزه Popup باز میشه که حاوی یک کیبرد مجازی است مثل کی بردی که تو ویندوز هست و با ماوس میتونید حروف یا اعداد مورد نظرتون رو وارد کنید با استفاده از این روش خطر کی لاگر ها از بین میره و دیگه کسی نمیتونه از این طریق پسوردتون رو کشف کنه کلا استفاده از کیبرد برای تایپ و همچنین کپی و پیست کردن پسورد روشهای امنی نیستند و به استفاده از نرم افزارهای spy قابل هک شدن هستند
ایگولد هم توصیه میکنه که از SRK برای وارد کردن پسورد استفاده کنید

موفق باشید
آهان، باشه ممنون
181.gif
، از اين به بعد حتما از SRK استفاده مي كنم.
174.gif

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست من خوشحالم که مشکلتان حل شد!!!
حتما به توصیه دوستان گوش کن و از SRK استفاده کن درسته کمی سخت است ولی کلا امن تر است!!!!

Elham1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Unable to login to account.
The account you have attempted to access is currently locked out due to invalid login attempts. Please try
again in 15 minutes.

این پیغام یعنی چی

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از persian-earning :
دوست من خوشحالم که مشکلتان حل شد!!!
حتما به توصیه دوستان گوش کن و از SRK استفاده کن درسته کمی سخت است ولی کلا امن تر است!!!!
خيلي ممنون دوست عزيز.

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Elham1980 :
Unable to login to account.
The account you have attempted to access is currently locked out due to invalid login attempts. Please try
again in 15 minutes.

این پیغام یعنی چی
من براتون معني مي كنم :

ناتوان در ورود به حساب
حسابي كه شما قصد دسترسي به آن را داريد، به دليل كوشش نامعتبر در ورود به آن در حال حاضر بسته شده است.
لطفا 15 دقيقه ديگر دوباره تلاش كنيد.

اين خطا زماني رخ ميده كه چند دفعه پسورد اشتباه زده بشه

بالا