acer Travelmate 291به نقل از mahdi206 :در مورد اينكه هزينه بيشتر ميارزه يا نه ، LAN 1000 فقط سرعت كار رو بالا ميبره و بس!
در مورد اينكه لن لپتاپ چنده ، شما مدلش رو بگو دقيق.
بعدشم مهدی جون من اطلاعات شبکم خیلی نیست ولی تا اونجا که میدونم برای ارنباط دو تا کامپیوتر بدون هاب و سوییچ باید کابل کراس بگیرم درسته؟به نقل از Reza364 :acer Travelmate 291
آره كابل كراس.بعدشم مهدی جون من اطلاعات شبکم خیلی نیست ولی تا اونجا که میدونم برای ارنباط دو تا کامپیوتر بدون هاب و سوییچ باید کابل کراس بگیرم درسته؟
والا احتمال زياد بايد 100 باشه. اصلا شما فعلا همون 100 رو بخر كل هزينه اش 10 تومن هم نميشه. سرعت انتقال اطلاعات هم يه چيزي بين 3 تا حداكثر در حالت ايده آل (كه هيچ وقت نيست!) 12 مگابايت در ثانيه ميشه.به نقل از Reza364 :سری 290 هست منتها یخورده قدیمیه!
سنترینو 4/1
به فروشنده بگين من كابل كراس ميخوام. معمولا كابل كراس رو به صورت آماده ندارن و خودشون همون موقع پرس مي كنن. اگه تهران هستين تو بازار رضا يه مغازه هست كارش شبكه هست من خودم چند بار ازش كابل كراس خريدم. از ولي عصر كه وارد ميشين ميشه اواخر بازار (دقيقا يادم نيست از كدوم ورودي ، بالاي يا پاييني)به نقل از Reza364 :یه چیز دیگه
از کجا بفهمم کابلی که بهم میدن کابل کراس هست؟
از خيابون ولي عصر كه ميري داخل ميشه سمت راست حوالي اواخر بازار. فقط مشكل اينه كه بازار رضا دو تا ورودي داره!! شما هر دو تا ورودي اش رو برو حالا يكيشون اونجا شبكه مبكه داره يكي ديگه نداره! اصلا يه ساعت بگو ما هم بيام زيارتتون كنيم.به نقل از Reza364 :چه آدرس دقیقی
لا اقل بگو از سمت ولیعصر مغازه های دست راستی یا دست چپی(شمالی یا جنوبی)؟
بعدشم امروز دوشنبه است کو تا چهارشنبه امروز کار رو تموم میکنم