• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آلبوم عکس

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
قوانين :
لطفا عكساي خودتونو بصورت Thumbnail قرار دهيد تا تاپيك سريع تر لود بشه
از گذاشتن عكسهاي +18 خودداري كنيد چون اين تاپيك رو همه سني تماشا ميكنن
با تشكر
اينم براي شروع

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
imageshack فيلتره شما چطوري عكس اپلود كردي توش در ضمن براي همين عكساي شما هم الان نشون نميده

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از saeid_2001 :
imageshack فيلتره شما چطوري عكس اپلود كردي توش در ضمن براي همين عكساي شما هم الان نشون نميده
اكانت من از افق نت هست ولي اين سايت فيلتر نشده اكانت شما چي هست
ميتونيد فيلترو دور بزنيد :rolleyes:
ببينم كسي ديگه هست كه عكسارو نتونه ببينه
فكر كنم در imageshack رو بايد تخته كنيم من از چند نفر ديگه هم شنيده بودم imageshack رو فيلتر كردن

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واسه منم فیلتره.از اینترنت البرز استفاده میکنم.در ضمن تاپیک تکراری هست.یه همچین چیزی قبلا بود.

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از $aeed :
واسه منم فیلتره.از اینترنت البرز استفاده میکنم.در ضمن تاپیک تکراری هست.یه همچین چیزی قبلا بود.
بابا اين همه پا كامپيوتر ميشينيد بلد نيستيد يه فيلتر زپرتول البرز رو دور بزنيد :D
اگر تاپيكي با همين عنوان وجود داره لينكشو بزاريد...اگر هست كه من اين تاپيكو ببندم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزيز ديگه به اين راحتي هم كه فكر ميكني نيست يه زماني فيلترا خيلي قوي نبودن ولي الان اكثر فيلترها خيلي قوي شدن من براي البرز رو نميدونم ولي من از سپنتا استفاده ميكنم و فقط كافيه يه سايت براي دور زدن فيلتر باز باشه بعد چند با مراجعه به اون سايت ميبيني اون سايت هم فيلتر شد در ضمن فكر نكنم هر سايتي براي فيلتر دور زدن توانااي اپلود اطلاعات رو داشته باشه من خودم يه سايت فقط الان بلدم براي دور زدن فيلتر ولي بعيد ميدونم باهاش بتونين تو imageshack عكس اپلود كنين
http://mamana.my13k.com/ با اين من حتي تو orkut هم نتونستم برم اگه كسي سايت فيلتر نشده ديگهاي ميدونه بگه

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
اومدم بگم لطفا بحث فیلترینگ رو ادامه ندید از بحث خارج نشیم بعد موندم پس imageshack‌ از کجا بیاریم!
aeed$‌ جان منظورت این تاپیک هست؟
http://forum.persiantools.com/t3169.html
اون هم خیلی قدیمیه هم معرفی سایتها به هر حال اگر صاحب این تاپیک مایل باشه می تونم اینارو با هم یکی کنم.
موفق باشید

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه.منظورم یه تاپیک دیگس.توی اون تاپیک عکس ها رو میذاشتن.نه اسم سایت.یا مثلا لینک خود عکس رو میذاشتن.

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
اینم چندا باحالش :
39.gif

بالا