مشکل از آپلود سنتر مجید آنلاین هستش ... در زمان دیگری سعی کن بگیری ... لینک مشکلی ندارهفقط دومیش باز نمیشه
مشکل از آپلود سنتر مجید آنلاین هستش ... در زمان دیگری سعی کن بگیری ... لینک مشکلی ندارهفقط دومیش باز نمیشه
■ Operating system: Windows XP / Vista
■ Processor: Intel ® Pentium ® Core 2 Duo 3.0 GHz
■ Memory: 1 GB (1.5 GB for Vista)
■ Video Card: 256 MB, GeForce 8800 / Radeon HD 3800, DirectX 9.0c
■ sound card: compatible with DirectX 9.0c
■ Free on Rail: 1 GB
■ CD-drive: 8h
سلام. حق با شماست . ولی خوب پهنای عکس ها فیت هست در صفحه! والپیپر بیشتر حس میده. 2 تا بازی هم اومده ببینم اگر تا شب لینک دانلودش اومد و مطمئن شدم تو راهه معرفی میکنم.اگه thumbnail میزاشتی بهتر بودا.
با توجه به اینکه توضیح خاصی در مورد بازی ها داده نشده و فقط عنوان و عکس بازیها در این تاپیک قرار داده شده بنابراین این تاپیک با آلبوم عکس ادغام شد.
در بخش معرفی بازی باید هر تاپیک به یک بازی یا سری بازی خاص مربوط باشه و به بحث در مورد اون بازی یا معرفی اون پرداخته بشه.(منظور از معرفی بحث در مورد داستان،گیم پلی و مسائل دیگه مربوط به بازی هست.)
سلاممدیر محترم با عرض سلام خدمت جنابعالی
ای کاش تاپیک را ادقام نمیکردید!
در بخش معرفی بازیها مدتی بود که تاپیک و پستی زده نشده بود. تمام تاپیک ها بجز یک عدد به تاریخ یک یا دو ماه پیش بود. به عنوان کاربر نیمه قدیمی سایت قصد داشتم کمی آن قسمت را راه بندازم. نقد بازی ها را به مرور زمان قرار میدادم به صورت ویرایش پست. در آلبوم عکی که نمیشه نقد گذاشت!
در هر صورت هر چه صلاح میدادنید.
سلامسلام
اگر قصد دارید برای بازیها توضیح بنویسید برای هر بازی یک تاپیک جداگانه در قسمت نقد بازی ایجاد کنید و توضیحات رو اونجا بنویسید.می تونید عکس هم قرار بدید ولی باید حتما در مورد بازیها توضیح داده شده باشه.
خوب خیلی از بازیها preview دارن.می تونید از اونهااستفاده کنید.یا از مصاحبه هایی که با سازندگان بازیها انجام شده.لازم نیست حتما همه جزئیات بازی مثل داستانش کاملا مشخص باشه .هر گون اطلاعات و توضیحاتی راجع به بازی می تونه در قسمت نقد قرار بگیره.سلام
موافقم. فقط یک مشکل! من قصد داشتم بازی هایی را معرفی کنم که در آینده خیلی نزدیک به دست کاربرها میفته و هنوز در بازار نیومده
خوب. حالا برای بازی ی که هنوز نیومده و کسی خبر نداره داستانش چیه نقد از کجا کپی پیست کنم:blush:
خوب خیلی از بازیها preview دارن.می تونید از اونهااستفاده کنید.یا از مصاحبه هایی که با سازندگان بازیها انجام شده.لازم نیست حتما همه جزئیات بازی مثل داستانش کاملا مشخص باشه .هر گون اطلاعات و توضیحاتی راجع به بازی می تونه در قسمت نقد قرار بگیره.
بازی ARMA II
سبک بازی: شوتر اول شخص پیشرفته
تاریخ انتشار بازی: 7 جولای 2009
شرکت ناشر:Bohemia Int.
شرکت سازنده: 505 Games.
==========
==========
==========