ی بازی میخوام شبیه به رد آلرت 2-3 و جنرال و کماندر 3-4...
کسی سراغ داره...؟
یک نگاهی به سری men of warبنداز مخصوصا نسخه اولش خیلییی قشنگ بود به نظر من.ی بازی میخوام شبیه به رد آلرت 2-3 و جنرال و کماندر 3-4...
کسی سراغ داره...؟
http://en.wikipedia.org/wiki/R.U.S.E.ی بازی میخوام شبیه به رد آلرت 2-3 و جنرال و کماندر 3-4...
کسی سراغ داره...؟
یکی از اعصاب داغون کن ترین مراحلمشاهده پیوست 109992مطمئن باشید اگر ژوکر نبود لباس این بدبخت سالم می موند!
عکس ها رو از اینترنت بگیر بعد با فتوشاپ سایز A4 درست کندوستان این غکس ها رو که روی جلد بازی میزان - میخام بدونم سایز اون برگه چنده؟ A4 که نیست سایزش چنده؟ به سایز اون برگه کجا گیر مییاد؟
نه سایز اون کاغذ منظورمه - در دی وی دی های رایتی نه اورجینال که با یه کاغذ کوچک تر از a4 و یه جلد پبلاستیکی معمولی که درست میکنن. حالا سایز اون کاغذ کمتر از a4 هست من از این سایز ها سر در نمیارم نمیدونم a5 هست یا a3 و... سایز اون کاغذ جلد رو منظورمه نه سایر خود عکسعکس ها رو از اینترنت بگیر بعد با فتوشاپ سایز A4 درست کن
آهان دادا اونا A5 هست. شما میتونی هر کاغذ A4 رو نصف کنی میشه 2 تا A5 . من خودم از همینایی که شما میگی میفروشم. دقیقا ساخته شده برای سایز A5. سوالی بود بپرس جواب بدم. درضمن کاغذ به سایز A5 هم هست میتونی همه جا گیر بیاری.نه سایز اون کاغذ منظورمه - در دی وی دی های رایتی نه اورجینال که با یه کاغذ کوچک تر از a4 و یه جلد پبلاستیکی معمولی که درست میکنن. حالا سایز اون کاغذ کمتر از a4 هست من از این سایز ها سر در نمیارم نمیدونم a5 هست یا a3 و... سایز اون کاغذ جلد رو منظورمه نه سایر خود عکس
کاغذ A5 رو که تا میزنن میشه 2 تا عکس. تمام a5 رو که یه عکس نمیزارن . شما بلدی چه جوری روی ورد میشه 2 تا عکس رو روی سایز a5 بهم چسبوند؟ روی ورد نمیشه دو تا عکس روی a5 گذاشت خودکار دوتا a5 درست میشه بجای اینکه یه a5 باشه و 2 تا عکس...آهان دادا اونا A5 هست. شما میتونی هر کاغذ A4 رو نصف کنی میشه 2 تا A5 . من خودم از همینایی که شما میگی میفروشم. دقیقا ساخته شده برای سایز A5. سوالی بود بپرس جواب بدم. درضمن کاغذ به سایز A5 هم هست میتونی همه جا گیر بیاری.
به این صورته که 2 تا A5 بذاری کنار هم میشه یک دونه A4
و 2 تا A4 رو بذاری کنار هم میشه یک A3