تو با يوزر جديد همرو ميشناسي؟
ما ديگه نشناسيم تو كي هستي خيلي بايد....باشيم
تو با يوزر جديد همرو ميشناسي؟
ما ديگه نشناسيم تو كي هستي خيلي بايد....باشيم
ممكنه توضيح بدين اين قضيه آبراهام و تنگنا چيه؟!یعنی اینجا خانم دکتر هم داریم ؟؟؟؟ شاید هم کیلینیک تخصّصی 24 ساعتۀ تنگنا - آبراهام باشه ؟؟؟؟
خوبه دیگه، اینجوری لازم نیست پاشیم بریم دکتر........
نسخه رو هم بعد از Scan کردن، برامون ایمیل می کنند.
دکتر Britney بیشتر به نرسا میخوره :lol:
اينم بد فكري نيست! ميشه كلي كار تحقيقاتي انجام داد البته اگه اتيك اينجا گير نده:f34r:
:hmm: آخرش مجبورم ميكنين آواتوره به اين خوشگلي رو عوض كنم!دکتر Britney بیشتر به نرسا میخوره :lol: .
دکتر معالج . بله
اینجا حالا اینجوری بخده اشکالی نداره کسی نمیبینتشوناي بابا من يه بار گفتم! بخندين همگي از ته دل! شاد باشين ما كه بخيل نيستيم:blush:الانه که دکتر Britney بیاد بهت گیر بده.
سادس بسيار ساده! ولي حق با ليلاكس هست! كار دست خودت ميدي ما هم دچار عذاب وجدان ميكني:happy:یه سئوال پزشکی جدی : این دارو که تو این سریاله " کوروش زد به پدره بنده خدا " فهمیدین که کدوم ؟ توی سیم ثانیه بنده خدا روحش پکر شد !
این چی چی بود
سلام! اي داد! چقدر از تاپيك عقب موندم حسابي گرفتار راه اندازي سايتمون بودم حتما يه سري بزنين : http://www.medets.com/portal
ممكنه توضيح بدين اين قضيه آبراهام و تنگنا چيه؟!
دکتر Britney بیشتر به نرسا میخوره :lol:
اينم بد فكري نيست! ميشه كلي كار تحقيقاتي انجام داد البته اگه اتيك اينجا گير نده:f34r:
سادس بسيار ساده! ولي حق با ليلاكس هست! كار دست خودت ميدي ما هم دچار عذاب وجدان ميكني:happy:
بابا تاپیکو از صفحه ی چند بالا آوردی؟
سایتتون مبارک.شما طراحی کردی؟:happy:
زیاد درگیر ابراهام و تنگنا نشو !:wacko:
کار تحقیقاتی بود ما هم هستیما!
راستی کم میای اینورا!
اوه میبینم که با هم مهربون شدین
کی گفت نبودین ؟
سایتتون مبارک.شما طراحی کردی؟:happy: !
راستی کم میای اینورا!
ليلاكس راست ميگه! از اولش خوب بوديم..از اين به بعد بهتراوه میبینم که با هم مهربون شدین
آره گلي كار خودمونه..ممنون:happy: كلي درگيرش شديم! نظرت چيه؟ بخشهاي زيادي گذاشتيم...فكر كنم به درد شما هم بخوره يعني اميدوارم
sorry از امروز ديگه وقتم آزادتره هر روز ميام:happy:
u كي ها مياي فروم؟ دوست دارم باهم بيايم كمي بيشتر باهات آشنا بشم
ليلاكس راست ميگه! از اولش خوب بوديم..از اين به بعد بهتر
اونقدرا هم كه فكر مي كني وارد نيستم! ممنون كه گفتي..شايدم شركت كردم...:happy:پس حالا که کارت خوبه تو مسابقه طراحی لوگو پی تی هم شرکت کن:happy:
من که گیج شدم
یکی کم زدم
نمیدونم که گیج شدماز چي؟!
نه انگار ..تو حالت خوبه؟؟؟:lol:
نه انگار ..وای یکی جلوی منو بگیره !
نخند دکی جون..واسه چی میخندی آخه ؟
منم سال سوم متالورژی.
تازه این "ر" وسطش هم از مهمترین قسمت های اسم اسن رشته است و نصف کلاسش به همینه. نبینم کسی گفته متالوژی ها . . .
بعدشم اینکه انگار رای گیریش دیگه فعال نیست. نه؟ یا اینکه من بی سوادم؟