من مدارک های داخل ایران تقلبی می باشد چون دانشگاه های ایران بعد از انقلاب 57 بیخودی به دانشجو نمره دادند
سواد همه مهندس ها در حد دیپلم قدیم هم نمی باشد
درسته!اما نمیشه به استناد این حرف آدم بشینه تو خونه!حداقل دیپلم قدیمو به آدم میدن!
من مدارک های داخل ایران تقلبی می باشد چون دانشگاه های ایران بعد از انقلاب 57 بیخودی به دانشجو نمره دادند
بگم كرك و پر شي ؟:blush:
بگو ببینیم!همگی ساکت باشن ببینیم ایشون سیکلشونو از کجا گرفتن!:f34r:
من تو 16 سالگی دانشگاه قبول شدم, انتخاب اولم واحد تهران سما! اما بعد از سه ترم ولش کردم!! نقشه کشی صنعتی بودم. الانم از درس متنفرم!! امان از دست موسیقی!! :lol:
اولا مدارک ها غلطه مدارک خودش جمع هستمن مدارک های داخل ایران تقلبی می باشد چون دانشگاه های ایران بعد از انقلاب 57 بیخودی به دانشجو نمره دادند
ابراهام ... من فوق سیکل دارم ... چرا سطح تسحیلات من توی لیصتت نیست ؟!!! :blink:
سلام
من مهندسی کامپیوتر خوندم و الان 2 ساله شاغلم فکر کنم اکثریت لیسانس باشند.
اولا مدارک ها غلطه مدارک خودش جمع هست
دوما این حرفتونو اصلا قبول ندارم
بستگی به دانشجو داره
من سال دوم دانشگاه (ینی پارسال) نقشه ی یکی از تونل های متروی تهرانو کشیدم
چهار راه تیرانداز بالاترش
میشه تقاطع پروین (میشناسی که)
نقشه ای که خدا وکیلی مهندساش مونده بودن چند روز توش (آخه تئوری با عملی خیلی فرق میکنه اینا هم تو عملیش مونده بودن ) آخرش نقشه ای من کشیدم اجرا شد و الان داره مراحل آخرش انجام میشه
پس این حرفا فقط بهونه ایه برای در رفتن از زیر درس خوندن
تلاش کنی هرجا باشی موفق میشی
از همين فروماي عمومي آدم چيزايي ياد مي گيره كه تو هيچ فروم تخصص پيدا نميشه...فکر نمیکنم همچین کسی وقتشو اینجا تلف کنه(فوق دکترارو میگم):happy: شوخی کردم بنم نکنین!
من پزشكم البته دانشجو...:happy: آواتور خوشگل اگه بخاي.. مي توني از لينك زير پيدا كني: http://www.istockphoto.com/آواتور قشنگی دارید نکنه مثل من پرستارید؟!:happy: اگه نه پس آواتورتو بده به من!
از همين فروماي عمومي آدم چيزايي ياد مي گيره كه تو هيچ فروم تخصص پيدا نميشه...
من پزشكم البته دانشجو...:happy: آواتور خوشگل اگه بخاي.. مي توني از لينك زير پيدا كني: http://www.istockphoto.com/
موفق باشي خانم پرستار عزيز و با بيمارات مهربون باش
منم دانشجو کامپیوترم ترم 7 . نرم افزار .
20 نفر لیسانس 10 نفر بالایه لیسانس.
برای دانشگاههای مملکت متاسفم . بعضی ها که لیسانس رو زدند اصلا در حد مدرکشون صحبت نمی کنن .
چرا ؟
بیخیال بابا20 نفر لیسانس 10 نفر بالایه لیسانس.
برای دانشگاههای مملکت متاسفم . بعضی ها که لیسانس رو زدند اصلا در حد مدرکشون صحبت نمی کنن .
چرا ؟
همچین میگه انگار سی سال سابقه تدریس تو دانشگاه های ایران رو داره... والا...20 نفر لیسانس 10 نفر بالایه لیسانس.
چرا ؟
همچین میگه انگار سی سال سابقه تدریس تو دانشگاه های ایران رو داره... والا...