orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
نصف شده البته از 7 فروردین صعودی میشه و بعد 15 هم درست میشه .
دلیل اصلیش تلگرامه اینا که شما گفتی شاید ی درصد تاثیر داشته باشهبا سلام و عرض ادب
هر تغییری در میزان ورودی گوگل علتی دارد که در زیر به برخی از آن ها اشاره مینمایم .
1: شروع دوره سندباکس و پایان دوره سندباکس سایت
2: خرید بک لینک برای سایت و یا عدم تمدید بک لینک های خریداری شده
3: فرا رسیدن مناسب هایی که شما در آن مطلبی دارید که در 3 رتبه اول است.
4: محتوی سازی اصولی و یا عدم بروز کردن یک سایت پر بازدید !
5: لینک سازی مخرب برای شما توسط رقبا و یا اسپمر ها
6: تغییر الگوریتم گوگل و عدم تطبیق سایت شما با آن
7: مشکلات فنی همچون مسدود بودن سایت برای آیپی های خارجی ( گوگل و ... )
8: و ده ها علت دیگر ...
با تشکر
مدیریت بک لینک سنتر
وقتی یک سایت که 300 ایران بوده الآن 2000 ایران این ربطی به تلگرام دارهدلیل اصلیش تلگرامه اینا که شما گفتی شاید ی درصد تاثیر داشته باشه
دوست عزیز اگر ی سایت افت پیدا میکرد حرف شما درست بودیدوقتی یک سایت که 300 ایران بوده الآن 2000 ایران این ربطی به تلگرام داره
بنده علت های افت رتبه کلمات کلیدی در گوگل رو نام بردم و الی شکی در این نیست با روی کار امدن تلگرام میزان آیپی سایت ها کاهش پیدا میکنه
ولی در حالت طبیعی فاصله سایت ها باهم که تغییری نباید بکنه که اگر بکنه علتش کاهش رتبه در گوگل
عزیز من نمیدونم آمار 90 درصد از کجا آوردید ! ولی اینو میدونم نسبت رتبه الکسا میتونه حرف شمارو کاملا رد کنه ..دوست عزیز اگر ی سایت افت پیدا میکرد حرف شما درست بودید
ولی الان بالای 90 درصد سایت ها افت داشتند
شما سایت مثل پرشین شاپ کیپر و سرویس وبلاگ دهی بررسی کن تا متوجه افت شدید اینا بشیدعزیز من نمیدونم آمار 90 درصد از کجا آوردید ! ولی اینو میدونم نسبت رتبه الکسا میتونه حرف شمارو کاملا رد کنه ..
بر فرض اگر 90٪ سایت ها از دو سال پیش افت کردند شک نکنید به همین میزان سایت های تازه وارد رشد کرده و جای این سایت هارو گرفته اند
این رو از رتبه الکسا بهتون اثبات میشود که سایتی که 300 بوده اومده 2000 پس خیلی طبیعی یک سایت قوی تر جای این سایت گرفته
شما دلیل بنده رو متوجه نشدید ظاهرا !شما سایت مثل پرشین شاپ کیپر و سرویس وبلاگ دهی بررسی کن تا متوجه افت شدید اینا بشید
اینها که نمیشه گفت به خاطر مشکلات سئو هست
داداش گلم بحث بالا امدن سایت و گرفتن جایگاه نیست بحث این امار سایت ها پایین آمده و دلیلش تلگرام واتس اپ و... هست امار سایتی بالا میره چون داره از امار موجود نهایت استفاده میکنهشما دلیل بنده رو متوجه نشدید ظاهرا !
من خدمت شما عرض کردم اگر سایت 1 تا 100 ایران هر کدوم 100 رتبه کاهش داشتند پس باید 100 سایت جایگزین رتبه این سایت ها شده باشند
اگر سایتی مثل شاپک کیپر افت الکسا داشته از طرف دیگر سایتی مثل نمناک که یک سایت تفریحی رسیده 11 ایران و نمونه های بسیار زیاد دیگر .
اگر دلیلم قانع کننده نیست این بحث به نظرم پایانی نداره و خسته نکنیم خودمون بهتر .
ممنون
نهدوستان آمار شما توی این روزا افت عجیبی نداشته؟
سایتم بله!دوستان آمار شما توی این روزا افت عجیبی نداشته؟
نه
پنجشنبه و جمعه کم میشه تو تابستون
شنبه زیاد میشه
بعد کم میشه با دوباره همین روال ادامه داره
دقیقا چرا باید بلوف بزنیم؟ مشتریام اینجان؟ یا چی مثلا؟اینقدر بلوف نزنید هر چی بازدیدتون بیشتر شده