• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمریکاییها بی‌ادب‌ترین گردشگران جهان

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
100 % قبول دارم. البته انصافا فیلم های ترکیه خیلی کیفیت ندارند من نمیدونم چرا انقدر محبوب هستند... .
الانم که مد شده همه میخوان از کشور برن و... . ولی در هر صورت با این وضع هرجا بریم مثل بچه ی بی پدر مادر هستیم. بچه ای که هر کسی هر بلایی سرش بیاره کسی نیست ازش دفاع کنه.
با این همه پول نفت از یک کشور فقیر مثل ترکیه عقب موندیم... .

شما وقتی مهاجرتت قانونی و رو اصول باشه دیگه مثل یک بچه بی پدر و مادر نیستی بلکه قانون میشه پدر و مادرت و ازت دفاع میکنه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
نژاد های اروپایی و امریکایی نژادهای وحشی اند

حالا ظاهرشان اتوکشیده و کراوات زده و ادکلن زده اند ولی باطنشان همان باطن وحشی گری است که هنوز هم در اینها هست

بنابراین راحت آدم می کشند راحت خونسرد جنایت می کنند
.....:eh:

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
از این موارد زیاد دیدم
اون لقب میهمان نوازی هم غیر از عده ای معدود که واقعا شعور میهمان نوازی دارن بوجود اومدنش معلول عوامل بسیاریه
از جمله:
جذاب و محترم جلوه کردن توریست به خاطر تعداد بسیار کم توریست تو ایران و تفاوت فرهنگی بسیار
کم بودن هوش هیجانی نزد ایرانیان و به خصوص قشر کم سواد و بی سواد که باعث میشه موقع برخورد با یک توریست دست و پاشون رو گم کنن
و عوامل دیگه که فعل همین دوتا به ذهنم رسید
وگرنه اگر مهمان نواز هستن میتونن این خصوصیتشون رو به افغانی های داخل ایران نشون بدن
من به شخصه تو شهر های مختلفی زندگی کردم
تو کردستان نونوا بهم نون نمیفروخت چون مال اونجا نبودم
تو گیلان وقتی راننده تاکسی میدید تهرانی ام کرایه رو دوبرابر حساب میکرد
تو خوزستان میخواستن به جرم اینکه اهل اونجا نیستم کتکم بزنن

به جرات میگم عربای خوزستان جزو وحشی ترین اقوام تاریخن . کسی که خوزستانیه میفهمه حرفمو

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
ایرانیا خیلی بی شرفن . توی اصفهان بودیم یارو بلیت رو مثلا به ما میفروخت هزار تومن خارجیه رو که میدید ازش 5 هزار میگرفت . اون بدبخت هم هیچی نمیگفت دست میکرد تو جیبش با احترام پول رو میداد .

بالا