• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشی / چرا همه سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
یکی از اولین سوالات وبمستر‌ها این است که آیا باید وبسایت خودمان را برای سئو به دست یک سئوکار بسپاریم یا خیر ؟ . حتی بعضی از وبمستر‌هایی که در حوزه‌های پر رونق و شلوغی فعالیت میکنند ، استخدام یک سئو کار را یک عمل نادرست میدانند و میگویند که سایت ما نیازی به سئو ندارد. در حقیقت ، رعایت نکردن فاکتور‌های سئو میتواند کسب و کار آنلاین شما را با مشکل مواجه کند.
why-my-website-need-seo.jpg

[h=5]چرا همه سایت‌ها به سئو نیاز دارند ؟[/h] وبسایت‌ها در تمامی‌موضوعات و حیطه‌های کاری (niches) دارای رقیبان زیادی هستند . میلیون‌ها وبسایت وجود دارند و خیلی بیشتر از این مقدار به وجود خواهند آمد . اما حقیقت تلخ آن است که در هر موضوع و کلمه کلیدی ، تنها ۱۰ وبسایت اول در نتایج جست و جو میتوانند فروش مناسب داشته باشند و درآمد خوبی کسب کنند. شاید بگویید روش‌های دیگری برای جذب بازدید کننده هست چرا به سراغ آنها نرویم ؟ باید بگویم که زمانی که بازدید کنندگان در موتور‌های جست و جو مثلا “هندزفری بی سیم” را جست و جو میکنند ، نمیخواهند داستان‌های مربوط به این وسیله را بخوانند ، میخواهند آن را بخرند و این یعنی فرصت . شاید درصد موفقیت شما در این روش ۹۰% باشد ، اما اگر به سراغ روش‌های دیگر بروید زیر ۱۰% خواهد بود.
از هر بازاریاب آنلاینی و با تجربه ای در رابطه با فروش بیشتر بپرسید ، مسلما بهینه بودن برای موتور‌های جست و جو و مطالب خوب را پیشنهاد میدهد. اما فقط مطالب خوب برای افزایش رتبه کافی است ؟
[h=5]مزایای استخدام سئوکار[/h] موتور‌های جست و جو ، روبات‌هایی بیش نیستند که فقط کمی‌هوشمند عمل میکنند . آنها توانایی خواندن و فهمیدن مطالب خوب را ندارند و نمیتوانند به تنهایی بفهمند که کدام نوشته خوب است و کدامین بد. پس چگونه میتوانند وبسایت‌ها را رتبه بندی کنند ؟ پاسخ ساده است ، با توجه به ارتباط کلمات کلیدی به متن و همینطور لینک‌های دریافتی و همینطور ، اماده بودن وبسایت برای پذیرایی از موتور‌های جست و جو . هیچ ابزار یا کاری نیست که به تنهایی بتواند رتبه سایت شما را در موتور‌های جست و جو افزایش دهد . در حقیقت ، بازاریابی آنلاین ، به چندین عامل در کنار هم نیاز دارد و تنها یک عامل کاری را از پیش نمیبرد . همینطور که مطالب خوب به سئو نیاز دارند ، سئو هم به مطالب خوب نیاز دارد.
[h=5]کدام سئوکار را انتخاب کنم ؟[/h] اگر دانش و زمان کافی برای انجام بهینه سازی را ندارید ، حتما باید یک سئوکار خوب را برای بهینه سازی وبسایتتان انتخاب کنید . سئو وبسایت شما را در موتور‌های جست و جو مطرح میکند ، پس میتواند به پیشرفت شما و برندتان کمک کند . سعی کنید برای سئو بودجه خیلی محدودی تعیین نکنید ، اینگونه میتوانید بیشتر از سئوکار خود توقع داشته باشد . چون سئو یک کار سخت و زمانبر است و اگر شخصی از شما هزینه بسیار پایین تقاضا میکند ، به سمتش نروید ! چون میتواند ضربه‌های زیادی به شما و وبسایتتان بزند . نمیگویم که به سراغ افراد با هزینه‌های بسیار بالا بروید ، اما به جز بحث‌های مالی و اتقصادی ، به عقلتان هم مراجعه کنید و ببینید که آیا سئو اینقدر ارزان است ؟

هر سئوکاری خوب نیست ، شاید او از روش‌های black hat استفاده کند و وبسایت شما را در مدت کوتاهی به رتبه‌های بالا در موتور‌های جست و جو برساند ، اما باید این مسئله را در نظر بگیرید که موتور‌های جست و جو هر روز در حال تغییر الگوریتم‌های خود هستند و هیچ گاه ، یک تکنیک سئو ، برای چند سال و به تازگی ، چند ماه پاسخ گو نخواهد بود.

پس در مورد انتخاب سئوکار خود کمی‌هوشمندانه برخورد کنید . سعی کنید که اول نیاز‌هایتان را بسنجید و سپس به سراغ خدمات سئو بروید و انتخاب سئوکار بروید.

منبع :چرا همه سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
نمیشه اسم کسایی که سئو می کنند رو گذاشت سئوکار
سئوکار به مدیر seomoz.org میگن که کلا همه چیش سئو هست :دی
اکثرا تو ایران الکیه و یه مدت خاص داره حالا دلیلشو نمیدونم برای پول جمع کردنه یا پر کردن اوقات فراغت یا تعطیلات تابستانی

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
نمیشه اسم کسایی که سئو می کنند رو گذاشت سئوکار
سئوکار به مدیر seomoz.org میگن که کلا همه چیش سئو هست :دی
اکثرا تو ایران الکیه و یه مدت خاص داره حالا دلیلشو نمیدونم برای پول جمع کردنه یا پر کردن اوقات فراغت یا تعطیلات تابستانی

پس چرا دنبال سئوکار هستید و با اکثرشون صحبت کردید ؟
کلا همه چیش سئو هست یعنی چی ؟

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
رند ، مدیر سئوموز امریکایی ، کار اصلیشون فقط سئو نیست و بر روی مارکتینگ و بازاریابی کار میکنند . اون چیزی که به اشتباه تو ایران جا افتاده یعنی شما سایتت رو بدی دست کسی سئو کنه ، بعد یه دفعه چند هزار بازدید بگیریو پولدار بشیو این حرفا . اما در حقیقیت ، سئو اینطوری نیست .

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
پس چرا دنبال سئوکار هستید و با اکثرشون صحبت کردید ؟
کلا همه چیش سئو هست یعنی چی ؟

بهتر بود این موضوع پیش کشیده نشه
کلا همه چیش سئو هست یعنی کارش همینه دیگه بچه مدرسه ای نیست !

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
رند ، مدیر سئوموز امریکایی ، کار اصلیشون فقط سئو نیست و بر روی مارکتینگ و بازاریابی کار میکنند . اون چیزی که به اشتباه تو ایران جا افتاده یعنی شما سایتت رو بدی دست کسی سئو کنه ، بعد یه دفعه چند هزار بازدید بگیریو پولدار بشیو این حرفا . اما در حقیقیت ، سئو اینطوری نیست .
مارکتینگ و بازاریابی آنلاین و مشاوره تبلیغاتی و سئو . معمولا این کارا در کنار هم انجام میشه . . .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
کی گفته ؟ یعنی اونجا وبمستر 16-17 ساله پیدانمیشه؟ ولی سئو کار 16-17 ساله پیدانمیشه

اتفاقا خود مدیر سئوموز که انقدر هر کی مثال کم میاره اونو مثال میزنه از دوره راهنمایی فکر کنم شروع کرده

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
کی گفته ؟ یعنی اونجا وبمستر 16-17 ساله پیدانمیشه؟ ولی سئو کار 16-17 ساله پیدانمیشه

دوست عزیز
شما کمپانیی رو مثال زدین که سایت خودشون رتبه 500 رو در دنیا دارن و این که هر کسی مشتری این شرکت نیست و نمیتونه باشه

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
یعنی از دوره راهنمایی سایت داشته و دنبال مشتری بوده ؟
rand fishkin الان 34 سالشه و 8 سال پیش سایت seomoz رو زده یعنی وقتی 26 سالش بوده
از اونجایی که دامنه گوگل 15 ساله ثبت شده یعنی اگه این شخص از همون اول رفته باشه تو کار سئو 19 سالش بوده
کجای دنیا 19 ساله بچه راهنمایی حساب میشه ؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
اتفاقا خود مدیر سئوموز که انقدر هر کی مثال کم میاره اونو مثال میزنه از دوره راهنمایی فکر کنم شروع کرده

بله ولی تو همون زمان که راهنمایی بود از مردم پول نمیگرفت بدون این که چیزی بلد باشه.مشکلی که ما تو ایران باهاش روبرو هستیم

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
rand fishkin الان 34 سالشه و 8 سال پیش سایت seomoz رو زده یعنی وقتی 26 سالش بوده
از اونجایی که دامنه گوگل 15 ساله ثبت شده یعنی اگه این شخص از همون اول رفته باشه تو کار سئو 19 سالش بوده

از تمام جهات لایک

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
شما یا درست نخوندید یا خودتونو زدید به ندیدن کسی در مورد سایت سئوموز حرف زد؟
من گفتم مدیر سایت سئوموز.برای اطلاعاتون عرض میکنم چون اینو خیلی کم توی مقالات انگلیسی پیدا خواهید کرد سئو با گوگل آغاز نشده.
همه چی توی مقالاتی که شما میخونید نیست.
بهتره کمی درمورد سابقه افراد و سایت اطلاعات داشته باشید بعد بیاید حرف منو که اسم اون سایت را برای سایت خودمون انتخاب کردم رد کنید

بله ولی تو همون زمان که راهنمایی بود از مردم پول نمیگرفت بدون این که چیزی بلد باشه.مشکلی که ما تو ایران باهاش روبرو هستیم
شما از کجا میدونید؟ شما اصلا میدونید سئوموز چجوری شد این سئوموز؟ قبلا چجوری کار میکرد؟قبلا منبع درآمدش چی بود؟

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
شما یا درست نخوندید یا خودتونو زدید به ندیدن کسی در مورد سایت سئوموز حرف زد؟
من گفتم مدیر سایت سئوموز.برای اطلاعاتون عرض میکنم چون اینو خیلی کم توی مقالات انگلیسی پیدا خواهید کرد سئو با گوگل آغاز نشده.
همه چی توی مقالاتی که شما میخونید نیست.
بهتره کمی درمورد سابقه افراد و سایت اطلاعات داشته باشید بعد بیاید حرف منو که اسم اون سایت را برای سایت خودمون انتخاب کردم رد کنید

شما کشف کردین این مورد رو ؟ که سئو رو گوگل گسترش نداده و کلا مفهوم سئو با گوگل شروع نشده ؟
چون وقتی توی مقالات نیست یعنی توی کشفیات هست دیگه . . .
من بیو مدیر سئو موز رو خوندم دیگه کار شاخی که نیست که نیست اینی که شما میگی
مثلا شما یه بیو دیگه ازش دارین :wacko:
یا فقط شما اونو میشناسین . . .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
و چه زیباست به همین سادگی تاپیک از مسیر خودش خارج میشه :|
من الان میخواستم ی چیزی درباره تاپیک از استارتر بپرسم با این پست های نا مربوط کلا منصرف شدم :|

امیر عزیز، میهنفا، امیرسینا عزیز و 1 ادمین با این حرفا فقط ارزش خودتون رو جلو کاربرا میارین پایین و بقیه شما رو به چشم چندتا بچه میبینن که دارند دعوا میکنن :| رک میگم همیشه حقیقت رو
آقا وب فارسی درصد زیادیش دبیرستانی و راهنمایی هست حالا که چی؟
الان چی میخواین بگین؟
که چی بشه؟
الان خیلی ادعا دارین؟ ادعاتون رو اثبات کنید نه تو حرف تو عمل

اگر به دنبال کسب دانش هستید یا علی اگر نه یه گروپ بزنید و هرچی میخواید توش بحث کنید و فحش بدین، بعد نتیجه رو به کاربرا بگین
با این کار هم خودتون رو سیاه میکنید و هم راه شرکت توی تاپیک روی بقیه بسته میشه
خود دانید
ببینم باز تا کی میخواید این بحث بی فایده رو ادامه بدین :|

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من الان میخواستم ی چیزی درباره تاپیک از استارتر بپرسم با این پست های نا مربوط کلا منصرف شدم :|

امیر عزیز، میهنفا، امیرسینا عزیز و 1 ادمین با این حرفا فقط ارزش خودتون رو جلو کاربرا میارین پایین و بقیه شما رو به چشم چندتا بچه میبینن که دارند دعوا میکنن :| رک میگم همیشه حقیقت رو
الان چی میخواین بگین؟
که چی بشه؟

اگر به دنبال کسب دانش هستید یا علی اگر نه یه گروپ بزنید و هرچی میخواید توش بحث کنید و فحش بدین، بعد نتیجه رو به کاربرا بگین
خود دانید
و چه زیبا مثال هایی همچون مادر عروس و پا برهنه الان کارایی داره . . .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362

الان چی میخواین بگین؟
که چی بشه؟

خود دانید
آخه یه جا بالاخره یکی باید واقعیاو بفهمه دیگه . تو که خودت درجریان قضیه امیرمحمدبودی که.الآن متاسفانه هرکی به بهانه ی سئو جیب مردمو میزنه . بنده جسارتی به دوستان عزیز امیرسینا و مدیر1ادمین نمیکنم و اصلا مخاطب من اونا نیستن ولی واقعا این معضلی شده واسه وبمسترا که بفهمن کی سئوکاره کی نیس

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
و چه زیبا مثال هایی همچون مادر عروس و پا برهنه الان کارایی داره . . .

ماشاالله خوب فرهنگ و ادب خودت رو میرسونی اما بهت تذکر میدم حرف دهنت رو بفهمی و اگر حرفی داری بزنی اگر نه به قول بعضی ها: چیز خوب نداره بگه بگو خفه خون بگیره :)
فروم یعنی هر کسی آزاده درباره هر تاپیکی نظر خودش رو بگه، شما مسیر تاپیک رو منحرف کردی و این اجازه رو از من گرفتی که درباره موضوعی میخوام بپرسم، همچنین به عنوان یه بچه دبیرستانی
بهم برخورد گفتم حرف درست و حسابی داری بزن حرفی نداری، آخر خط اول نوشتم ...

بالا