• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشی / چرا همه سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آخه یه جا بالاخره یکی باید واقعیاو بفهمه دیگه . تو که خودت درجریان قضیه امیرمحمدبودی که

خوب امیر عزیز میفهمم چی میگی
اما توی هر کاری هم حرفه ای هست و هم غیر حرفه ای
سئو واقعا تو کشور ما جا نیافتاده و فقط 2-3 تا متخصص درست و حسابی میشه پیدا کرد
طرف میاد میره سراغ یه کسی که 2 روزه با سئو آشنا شده بعد توقع داره در حد خدا براش سئو انجام بده
معلومه ناراضی میشه بعدشم میگه من به سئو اعتقاد ندارم، سئوکارا همشون بچه دبستانین، هیچ کدوم عرضه ندارن و ....
این درسته خداییش؟

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
و چه زیبا مثال هایی همچون مادر عروس و پا برهنه الان کارایی داره . . .

من کلا طرفدار هیچکسی نیستم!
ولی بی احترامی از طرف شما خیلی بده؟
مگه شما احمدی نژادی از مثال های کوچه بازاری استفاده میکنی؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
خوب امیر عزیز میفهمم چی میگی
اما توی هر کاری هم حرفه ای هست و هم غیر حرفه ای
سئو واقعا تو کشور ما جا نیافتاده و فقط 2-3 تا متخصص درست و حسابی میشه پیدا کرد
طرف میاد میره سراغ یه کسی که 2 روزه با سئو آشنا شده بعد توقع داره در حد خدا براش سئو انجام بده
معلومه ناراضی میشه بعدشم میگه من به سئو اعتقاد ندارم، سئوکارا همشون بچه دبستانین، هیچ کدوم عرضه ندارن و ....
این درسته خداییش؟
پست قبلی ادیت شد توضیحاتو دادم

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
ماشاالله خوب فرهنگ و ادب خودت رو میرسونی اما بهت تذکر میدم حرف دهنت رو بفهمی و اگر حرفی داری بزنی اگر نه به قول بعضی ها: چیز خوب نداره بگه بگو خفه خون بگیره :)
فروم یعنی هر کسی آزاده درباره هر تاپیکی نظر خودش رو بگه، شما مسیر تاپیک رو منحرف کردی و این اجازه رو از من گرفتی که درباره موضوعی میخوام بپرسم، همچنین به عنوان یه بچه دبیرستانی
بهم برخورد گفتم حرف درست و حسابی داری بزن حرفی نداری، آخر خط اول نوشتم ...

nothing

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من کلا طرفدار هیچکسی نیستم!
ولی بی احترامی از طرف شما خیلی بده؟
مگه شما احمدی نژادی از مثال های کوچه بازاری استفاده میکنی؟
آخه تاپیک مشکلی نداشت میاد الکی یه چیز میپرونه بعد میگه شما تاپیک رو به بیراهه کشیدین . . .
اگه سوالی داشت بپرسه اگه حرفی داشت پ.خ بده
تازه داره نصیحت هم می کنه . . .:eek:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
و چه زیباست به همین سادگی تاپیک از مسیر خودش خارج میشه :|
من الان میخواستم ی چیزی درباره تاپیک از استارتر بپرسم با این پست های نا مربوط کلا منصرف شدم :|

امیر عزیز، میهنفا، امیرسینا عزیز و 1 ادمین با این حرفا فقط ارزش خودتون رو جلو کاربرا میارین پایین و بقیه شما رو به چشم چندتا بچه میبینن که دارند دعوا میکنن :| رک میگم همیشه حقیقت رو
آقا وب فارسی درصد زیادیش دبیرستانی و راهنمایی هست حالا که چی؟
الان چی میخواین بگین؟
که چی بشه؟
الان خیلی ادعا دارین؟ ادعاتون رو اثبات کنید نه تو حرف تو عمل

اگر به دنبال کسب دانش هستید یا علی اگر نه یه گروپ بزنید و هرچی میخواید توش بحث کنید و فحش بدین، بعد نتیجه رو به کاربرا بگین
با این کار هم خودتون رو سیاه میکنید و هم راه شرکت توی تاپیک روی بقیه بسته میشه
خود دانید
ببینم باز تا کی میخواید این بحث بی فایده رو ادامه بدین :|

امین جان اصلا بحث وب فارسی نیست این دوستان ما کمی اطلاعاتشون پایینه فکر میکنند توی وب ما فقط اینه که افراد دبیرستانی شروع میکنند به کار در وب
این مساله در تمام جهان هست برعکس اون وبی که در سنین پایین تر هست اگر کار درست انجام بده خیلی میتونه از اونهایی که سن های بالاتر دارند جلو بزنه

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
ببینید
زمانی که من شروع کردم به خوندن و مطالعه در مورد سئو ، آبان ماه بود و اولین پروژه ای که گرفتم مرداد . تو این زمان کاملا در حال تحقیق بودم و به خودم اجازه ندادم الکی بخوام سر کسی رو شیره بمالم و بگم که اره اقا سئو شدی ! . تا وقتی که علمش رو نداشته باشی ، هر کسی بیاد شروع کنه به بد حرف زدن در مورد حرفه کاریت ، بهت بر نمیخوره . اما زمانی که خودت ، خودت رو قبول داری و یکی میاد میگه شما هیچی یاد نداری بهت بر میخوره .
سعی کنید که همه رو با هم جمع نزنید ، اگه چیزی به نام سئو وجود نداشت ، سایت های بزرگی و زیر رنک 1 هزار در این رابطه وجود نداشتن .
مرسی که تاپیک آموزشی رو به انحراف کشوندید

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
و چه زیباست به همین سادگی تاپیک از مسیر خودش خارج میشه :|
من الان میخواستم ی چیزی درباره تاپیک از استارتر بپرسم با این پست های نا مربوط کلا منصرف شدم :|

امیر عزیز، میهنفا، امیرسینا عزیز و 1 ادمین با این حرفا فقط ارزش خودتون رو جلو کاربرا میارین پایین و بقیه شما رو به چشم چندتا بچه میبینن که دارند دعوا میکنن :| رک میگم همیشه حقیقت رو
آقا وب فارسی درصد زیادیش دبیرستانی و راهنمایی هست حالا که چی؟
الان چی میخواین بگین؟
که چی بشه؟
الان خیلی ادعا دارین؟ ادعاتون رو اثبات کنید نه تو حرف تو عمل

اگر به دنبال کسب دانش هستید یا علی اگر نه یه گروپ بزنید و هرچی میخواید توش بحث کنید و فحش بدین، بعد نتیجه رو به کاربرا بگین
با این کار هم خودتون رو سیاه میکنید و هم راه شرکت توی تاپیک روی بقیه بسته میشه
خود دانید
ببینم باز تا کی میخواید این بحث بی فایده رو ادامه بدین :|

کاملا با حرفات موافقم.
شما سوالتون بفرما امین جان ، در خدمتم

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
کسی که میخواد سایتشو بده یکی سئو کنه خودشم باید یچیزایی حالیش باشه تا بتونه درک کنه طرف خوب سئو کرده یا نه و فقط معیارش زیاد شدن بازدید نباشه ... چون شما هرچقدر هم سایتتون حرفه ای سئو شده باشه اگر یه سری نکات رو رعایت نکنید نمیتونید ورودی خوبی بگیرید ...در ضمن اگر دنبال افزایش بازدید هستید علاوه بر بهینه سازی سایتتون باید رو کلمات هم کار بشه که بتونید یه سری کلمات رو بیارید صفحات اول گوگل تا بتونید ورودی بگیرید ...
به نظر من اگر خود صاحب سایت سئو یاد بگیره (با خوندن مطالب معتبر) و سایتشو خودش سئو کنه با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو میگیره ...

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
کسی که میخواد سایتشو بده یکی سئو کنه خودشم باید یچیزایی حالیش باشه تا بتونه درک کنه طرف خوب سئو کرده یا نه و فقط معیارش زیاد شدن بازدید نباشه ... چون شما هرچقدر هم سایتتون حرفه ای سئو شده باشه اگر یه سری نکات رو رعایت نکنید نمیتونید ورودی خوبی بگیرید ...در ضمن اگر دنبال افزایش بازدید هستید علاوه بر بهینه سازی سایتتون باید رو کلمات هم کار بشه که بتونید یه سری کلمات رو بیارید صفحات اول گوگل تا بتونید ورودی بگیرید ...
به نظر من اگر خود صاحب سایت سئو یاد بگیره (با خوندن مطالب معتبر) و سایتشو خودش سئو کنه با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو میگیره ...

بله
همیشه گفتیم و میگیم . سئو فقط قسمتی از ماجراست
تو این مطلب من گفتم که باید سئو باشه تا مطالب خوب به چشم بیان ، تا وقتی که مطالب نباشه شما نمیتونی کاری انجام بدی . وقتی ما میایم و به شخص میگیم که حالا باید اینطوری مطلب بزاری و طرف باز هم به حرفهای ما گوش نمیده دیگه چکارش میشه کرد !

بالا