• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش استفاده از CheckMail v5.4.3 رو بهم بگید

JafarActive

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من میخوام بوسیله این ایمیل چند ایمیل رو مدیریت کنم
ولی نمیدونم چطوری باید کاری کنم که کار کنه
چون رفتم از قسمت اضافه کردن ایمیل ایمیل رو اضافه کنم ولی اونقدر چیز داشت که متوجه نشدم چی به چی هست
یکی میشه قدم به قدم بهم توضیح بده که چیکار باید کنم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام JafarActive عزیز
1.gif

. معمولن اكثر كاربران مجموعه Microsoft Office رو سيستمشون نصب شده دارند! اگر شما هم آفيس را نصب شده داريد مي‌توانيد از برنامه Outlook آن كه در اكثر سايت‌هاي ايميل توضيح روش تنظيم POP آن نوشته شده را استفاده نماييد. (مثلن در gmail و در قسمت Help آن به شكل ساده و تصوير روش تنظيم POP3 براي نسخه‌هاي مختلف Outlook نوشته شده‌است)

. با برنامه شما من آشنايي ندارم ولي سايتش را كه ديدم به نظر برنامه ساده و خوبي مياد، به احتمال زياد روش تنظيم آن بايد خيلي شبيه outlook باشد. به سايتي كه در آن ايميل ساختيد برويد و از قسمت Helpش روش تنظيم POP3 براي برنامه‌هاي ايميل كلاينت‌ را مطالعه نماييد. در اين آدرس هم ليستي از مقايسه تقريبن انواع برنامه‌هاي ايميل كلاينت شده است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/01
26.gif
103.gif

JafarActive

Registered User
لایک‌ها
0
سلام JafarActive عزیز
1.gif

. معمولن اكثر كاربران مجموعه Microsoft Office رو سيستمشون نصب شده دارند! اگر شما هم آفيس را نصب شده داريد مي‌توانيد از برنامه Outlook آن كه در اكثر سايت‌هاي ايميل توضيح روش تنظيم POP آن نوشته شده را استفاده نماييد. (مثلن در gmail و در قسمت Help آن به شكل ساده و تصوير روش تنظيم POP3 براي نسخه‌هاي مختلف Outlook نوشته شده‌است)

. با برنامه شما من آشنايي ندارم ولي سايتش را كه ديدم به نظر برنامه ساده و خوبي مياد، به احتمال زياد روش تنظيم آن بايد خيلي شبيه outlook باشد. به سايتي كه در آن ايميل ساختيد برويد و از قسمت Helpش روش تنظيم POP3 براي برنامه‌هاي ايميل كلاينت‌ را مطالعه نماييد. در اين آدرس هم ليستي از مقايسه تقريبن انواع برنامه‌هاي ايميل كلاينت شده است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/01
26.gif
103.gif
پس بوسیله این Outlook میشه چند ایمیل رو همزمان چک کرد دیگه ها؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام JafarActive عزیز
1.gif

پس بوسیله این Outlook میشه چند ایمیل رو همزمان چک کرد دیگه ها؟
. بعله! همين الان من 5 تا اكنت مختلف در Outlook دبرم كه همزمان چك مي‌شوند. (4 تا جيميل و 1 اكنت از سايتي ديگر!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/09/01
26.gif
103.gif

بالا