• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش بهینه کردن قالب [رفع ارورهای قالب]

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام به همه
کسی هم میتونه به من کمک کنه تا قالب سایتم رو ولید کنم؟!!

اینم آدرسش: http://www.tktaz.ir

با تشکر از استارتر

سلام
بله من می تونم
شما طبق آموزش هایی که تو همین تاپیک هست تا جایی که می تونی مشکلاتشو رفع کن
هر جاش به مشکل برخوردی در خدمتت هستیم

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
بله من می تونم
شما طبق آموزش هایی که تو همین تاپیک هست تا جایی که می تونی مشکلاتشو رفع کن
هر جاش به مشکل برخوردی در خدمتت هستیم

داداش این مشکل تگ ها سایتم که واسه پستاس اگر رفع بشه کلی از ارورها کم میشه
اما تو تاپیک چیزی در موردش ندیدم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
داداش این مشکل تگ ها سایتم که واسه پستاس اگر رفع بشه کلی از ارورها کم میشه
اما تو تاپیک چیزی در موردش ندیدم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید.

ارورش رو بزار تا راهنماییت کنم

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
ارورش رو بزار تا راهنماییت کنم

error.png
Line 770, Column 1305
: document type does not allow element "a" here; missing one of "object", "ins", "del", "span", "bdo", "tt", "i", "b", "big", "small", "em", "strong", "dfn", "code", "q", "samp", "kbd", "var", "cite", "abbr", "acronym", "sub", "sup", "label" start-tag
کلی از ارورهام همینه

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
error.png
Line 264, Column 28
: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "ins", "del", "map", "button" start-tag
این ارور هم 10 20 تایی ازش موجوده فکر کنم :دی

YasDL.com

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

من ارورهام 254 تا بود اما با کار کردن بر روی قالب تونستم به 58 تا برسونمش:rolleyes:

ولی الان یک سری ارورهایی میده که دیگه اصلا سر در نمیارم؟:blink:

[Invalid] Markup Validation of http://www.yasdl.com/ - W3C Markup Validator

این ارورها که خیلی هم تکرار شده دلیلش چیه؟ :wacko:
PHP:
Bad value category tag for attribute rel on element a: Keyword category is not registered.

…ر نرم افزار امنیتی" rel="category tag">نرم افزار امنیتی</a></li></ul><div clas…

PHP:
Stray end tag time.

…یخ : ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ |  بدون نظر</time></div></footer><div class="clear"></div…

اگر لازمه که کدهای هدر و ایندکس قالبم رو بذارم

ممنون از شما

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
validator.w3.org چرا سایت رو قبول نمیکنه!

Sorry, I am unable to validate this document because on line 768 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

The error was: utf8 "\xD8" does not map to Unicode

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
خط 768 css قالب و چن خط بعدیش اینه که درسته پاکشم کردم باز همون ارورو میده و همون خط
کد:
	-webkit-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	-moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	-khtml-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	box-shadow: 0px 0px 2px #999;
	-moz-box-shadow: 0px 0px 2px #999;
	-webkit-box-shadow: 0px 0px 2px #999
;

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
خط 768 css قالب و چن خط بعدیش اینه که درسته پاکشم کردم باز همون ارورو میده و همون خط
کد:
	-webkit-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	-moz-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	-khtml-border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	border-radius: 5px 5px 5px 5px;
	box-shadow: 0px 0px 2px #999;
	-moz-box-shadow: 0px 0px 2px #999;
	-webkit-box-shadow: 0px 0px 2px #999
;

استایل نه خود قالب رو باید ببینی .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
استایل نه خود قالب رو باید ببینی .

قالب من اوپن کارته -دو تا فایل اصلی برا قالب داره یه stylesheet.css یه header.tpl که هیدر 100 خط بیشتر نیست و فقط همین استایل شیته که 2000 خطه.حالا نمیدونم منظورت از استایل و قالب کجاست!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
قالب من اوپن کارته -دو تا فایل اصلی برا قالب داره یه stylesheet.css یه header.tpl که هیدر 100 خط بیشتر نیست و فقط همین استایل شیته که 2000 خطه.حالا نمیدونم منظورت از استایل و قالب کجاست!

سایت رو باز کن view source رو بزن
اینجوری راحت تر خط مورد نظر رو پیدا میکنی , با فایر فاکس اون پایین شماره خط رو هم میزنه ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سایت رو باز کن view source رو بزن
اینجوری راحت تر خط مورد نظر رو پیدا میکنی , با فایر فاکس اون پایین شماره خط رو هم میزنه ...

اهان.اینطوری :D به یه علامت سوال گیر میده برا یه افزونست.ادامه مطلب که سه تا نقطه ... باشه یکیش علامت سوال میشه �.. که توو زبان فارسی علامت سوال میکنه.با زبان انگلیسی مشکلی نداره
الان اون افزونه رو غیر فعال کردم درست شد 127 Errors, 61 warning(s) :wacko:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
اهان.اینطوری :D به یه علامت سوال گیر میده برا یه افزونست.ادامه مطلب که سه تا نقطه ... باشه یکیش علامت سوال میشه �.. که توو زبان فارسی علامت سوال میکنه.با زبان انگلیسی مشکلی نداره
الان اون افزونه رو غیر فعال کردم درست شد 127 Errors, 61 warning(s) :wacko:

اره اینطوری پس مشکل خاصی نبوده
حالا با کمک پست اول شروع کن رفع ارور کردن , اکثر ارور ها تکراریه ...

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوستان
ارورهای قالب سایت رو رفع کردم و فقط مونده این 3تا
کد:
    Error Line 542, Column 42: document type does not allow element "p" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

…									<p style="text-align: right;"><a href="http://www.bia2hal.com/categor…

✉

The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.

One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").
    Error Line 543, Column 34: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

<div class="post-tag">

✉

The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.

One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").
    Error Line 545, Column 17: end tag for "p" omitted, but OMITTAG NO was specified

</div>

✉

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">".
    Info Line 541, Column 12: start tag was here

<p style="text-align: center;">
به تگ p گیر میده , این تگ داخل یک پستِ و تگ بسته نشده, اون پست رو هم حذف کنم یک سری ارورهای دیگه میده
به تگ div هم گیر میده که نمیدونم دلیلش چیه
+
تگ h3 رو برای کجا استفاده کنم بهتره؟ (برای متن پستها استفاده کردم که ایراد گرفت, چون نمیشه داخل h3 از تگ p استفاده کرد)
منتظر پاسخ دوستان هستم
ممنون
پ.ن:تا اینجا که کارهای پوسته رو انجام دادم به سایتم SEO score :100% داده :دی (سایت Check My SEO and Free SEO Tools )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
درود احسان جان
ادرس سایت هم میدی که کد ها رو هم بشه چک کرد

GFXIranian

Registered User
لایک‌ها
12
Line 132, Column 46: element "blink" undefined

اين خطا چه جوري رفع مي شه ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
سلام دوستان
ارورهای قالب سایت رو رفع کردم و فقط مونده این 3تا
کد:
    Error Line 542, Column 42: document type does not allow element "p" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

…									<p style="text-align: right;"><a href="http://www.bia2hal.com/categor…

✉

Error Line 543, Column 34: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag

<div class="post-tag">

✉

Error Line 545, Column 17: end tag for "p" omitted, but OMITTAG NO was specified

</div>

✉

You may have neglected to close an element, or perhaps you meant to "self-close" an element, that is, ending it with "/>" instead of ">".
    Info Line 541, Column 12: start tag was here

<p style="text-align: center;">
به تگ p گیر میده , این تگ داخل یک پستِ و تگ بسته نشده, اون پست رو هم حذف کنم یک سری ارورهای دیگه میده
به تگ div هم گیر میده که نمیدونم دلیلش چیه
+
تگ h3 رو برای کجا استفاده کنم بهتره؟ (برای متن پستها استفاده کردم که ایراد گرفت, چون نمیشه داخل h3 از تگ p استفاده کرد)
منتظر پاسخ دوستان هستم
ممنون
پ.ن:تا اینجا که کارهای پوسته رو انجام دادم به سایتم SEO score :100% داده :دی (سایت Check My SEO and Free SEO Tools )

به همون تگ p گیر میده تو اون خطی که ارور میده چند خط بالا پایینش هم ببین سه تا تگ p باز شده که فقط دو تاش بسته شده
متن پست هم تو h3 بردن فکر میکنم اشتباه هست

بالا