• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش بهینه کردن قالب [رفع ارورهای قالب]

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
سه تا <br /> تو کد هست که باید حذف کنی و ارور ها هم رفع میشه

ممنون.
قبلا هم حذف کرده بودم ولی ارورها رفع نشدند .

این فایل رو وقتی چک میکنم این ارورها رو میده :

کد:
Line 1, Column 1: no document type declaration; will parse without validation

<br />

The document type could not be determined, because the document had no correct DOCTYPE declaration. The document does not look like HTML, therefore automatic fallback could not be performed, and the document was only checked against basic markup syntax.

Learn how to add a doctype to your document from our FAQ, or use the validator's Document Type option to validate your document against a specific Document Type.

کد:
Line 2, Column 73: character data is not allowed here

… unexpected ';', expecting '{' in <b>/home/ii/public_html/.com/w…

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include:

putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>), or
    forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes), or
    using XHTML-style self-closing tags (such as <meta ... />) in HTML 4.01 or earlier. To fix, remove the extra slash ('/') character. For more information about the reasons for this, see Empty elements in SGML, HTML, XML, and XHTML.

کد:
Line 2, Column 147: end tag for element "B" which is not open

…_html/com/wp-content/themes/C112/guide.php</b> on line <b>10</b><br />

The Validator found an end tag for the above element, but that element is not currently open. This is often caused by a leftover end tag from an element that was removed during editing, or by an implicitly closed element (if you have an error related to an element being used where it is not allowed, this is almost certainly the case). In the latter case this error will disappear as soon as you fix the original problem.

If this error occurred in a script section of your document, you should probably read this FAQ entry.

کد:
Line 2, Column 159: document type does not allow element "B" here

The element named above was found in a context where it is not allowed. This could mean that you have incorrectly nested elements -- such as a "style" element in the "body" section instead of inside "head" -- or two elements that overlap (which is not allowed).

One common cause for this error is the use of XHTML syntax in HTML documents. Due to HTML's rules of implicitly closed elements, this error can create cascading effects. For instance, using XHTML's "self-closing" tags for "meta" and "link" in the "head" section of a HTML document may cause the parser to infer the end of the "head" section and the beginning of the "body" section (where "link" and "meta" are not allowed; hence the reported error).

کد:
Line 2, Column 170: document type does not allow element "BR" here

…_html/mihanmad.com/wp-content/themes/C112/guide.php</b> on line <b>10</b><br />

The element named above was found in a context where it is not allowed. This could mean that you have incorrectly nested elements -- such as a "style" element in the "body" section instead of inside "head" -- or two elements that overlap (which is not allowed).

One common cause for this error is the use of XHTML syntax in HTML documents. Due to HTML's rules of implicitly closed elements, this error can create cascading effects. For instance, using XHTML's "self-closing" tags for "meta" and "link" in the "head" section of a HTML document may cause the parser to infer the end of the "head" section and the beginning of the "body" section (where "link" and "meta" are not allowed; hence the reported error).

این ارورها این فایل بودند .
خیلی از ارورها با توجه به راهنمایی شما در پست اول برطرف شدند ولی بعضی از این ارورها مثل بالا هنوز برطرف نشدند.

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
به نظرم بهتره این تاپیک رو شلوغ نکنیم کسایی که می خوان تشکر کنن لایک بزنن
یه تاپیک دیگه هم باز کنید با عنوان رفع ارور قالب یا یه همچین چیزی اونجا هم سوالات پرسیده بشه
اینجوری مطالب پیوسته میشه و دنبال کردنش راحت خواهد بود .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
ممنون.
قبلا هم حذف کرده بودم ولی ارورها رفع نشدند .

این فایل رو وقتی چک میکنم این ارورها رو میده :

کد:
Line 1, Column 1: no document type declaration; will parse without validation

<br />

The document type could not be determined, because the document had no correct DOCTYPE declaration. The document does not look like HTML, therefore automatic fallback could not be performed, and the document was only checked against basic markup syntax.

Learn how to add a doctype to your document from our FAQ, or use the validator's Document Type option to validate your document against a specific Document Type.

کد:
Line 2, Column 73: character data is not allowed here

… unexpected ';', expecting '{' in <b>/home/ii/public_html/.com/w…

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include:

putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>), or
    forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes), or
    using XHTML-style self-closing tags (such as <meta ... />) in HTML 4.01 or earlier. To fix, remove the extra slash ('/') character. For more information about the reasons for this, see Empty elements in SGML, HTML, XML, and XHTML.

کد:
Line 2, Column 147: end tag for element "B" which is not open

The Validator found an end tag for the above element, but that element is not currently open. This is often caused by a leftover end tag from an element that was removed during editing, or by an implicitly closed element (if you have an error related to an element being used where it is not allowed, this is almost certainly the case). In the latter case this error will disappear as soon as you fix the original problem.

If this error occurred in a script section of your document, you should probably read this FAQ entry.

کد:
Line 2, Column 159: document type does not allow element "B" here

کد:
Line 2, Column 170: document type does not allow element "BR" here

…_html/mihanmad.com/wp-content/themes/C112/guide.php</b> on line <b>10</b><br />

این ارورها این فایل بودند .
خیلی از ارورها با توجه به راهنمایی شما در پست اول برطرف شدند ولی بعضی از این ارورها مثل بالا هنوز برطرف نشدند.

اگر امکان داره ادرس سایت هم بزارید
چون بیشتر ارور ها رو زده document type که تعریف شده اجازه این کار رو نمیده
به عنوان مثال از تگ b ارور گرفته که داکیومنت تایپ اجازه استفاده از تگ b رو داخل body نمیده و باید خاصیت بولد کردن داخل استایل تعریف بشه
به اینصورت:

font-weight:bold;

به نظرم بهتره این تاپیک رو شلوغ نکنیم کسایی که می خوان تشکر کنن لایک بزنن
یه تاپیک دیگه هم باز کنید با عنوان رفع ارور قالب یا یه همچین چیزی اونجا هم سوالات پرسیده بشه
اینجوری مطالب پیوسته میشه و دنبال کردنش راحت خواهد بود .

به نظر من هم تشکر در حدهمون لایک کفایت میکنه ...
ولی سوالات که همینجا پرسیده میشه بد نیست به نظرم... چون مطالب اموزش رو به پست اول اضافه میکنم

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
ارورهای معمول :

1 ) استفاده از id بیش از یکبار در قالب
ارور :

نحوه رفع :
اگر در استایل قالب کلاسی به صورت زیر تعریف شده بود , از این کلاس فقط یک بار باید در قالب استفاده کنیم

HTML:
#class
{

}

اگر نیاز به چند بار استفاده هست باید در استایل به جای # , . قرار دهیم
اینجوری :

HTML:
.class{

}

حالا اگر اين كلاس تعريف نشده بود ولي اين ارور رو داشتيم بايد چي كار كرد؟؟؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
حالا اگر اين كلاس تعريف نشده بود ولي اين ارور رو داشتيم بايد چي كار كرد؟؟؟؟

اگر کلاسی تعریف نشده باشه یعنی اون
<
div id=" name " > </div>
که توی قالب هست بلا استفاده هست و میشه حذف کردش
البته بعید میدونم براش کلاس تعریف نشده باشه , شاید شما پیدا نکردید ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
درود
در راستای مطالب پست اول تا اینجای کار این قالب رو قرار دادم تا دوستان بتونن مطالب گفته شده رو عملی انجام بدن
این قالب حدود 90 ارور داره که با مطالب گفته شده میشه +60 ارور رو برطرف کرد
پیشنهادم اینه که این کار رو انجام بدید , با یکبار انجام دادن دیگه با دیدن ارور مشابه هم سریع میتونید رفع ارور کنید
همچنین تا حد زیادی کمک خواهد کرد برای ارور های بعدی که قرار میدم
لینک قالب ضمیمه شد

فایل های ضمیمه

• mihan-wp.zip
    5.4 KB · نمایش ها: 4

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با اجازه استارتر

آموزش رفع ارور utf -8 که اکثر قالب ها این مشکل رو دارند

img-ir_68eca021fa1.jpg

برای رفع این ایراد ابتدا این برنامه را دانلود کنید .

برنامه nodpad ++

کد:
http://www.google.com/search?q=Notepad+5+%2B%2B&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=en&client=firefox-a&hs=tBc&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=Notepad+5+%2B%2B+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF&pbx=1&oq=Notepad+5+%2B%2B+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2140l3693l0l4384l7l7l0l0l0l0l656l656l5-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=782384432d316272&biw=1348&bih=606

سپس فایل های قالب یکی یکی باز کنید و از منو بالای برنامه به قسمت encoding برید و گزینه encoding in utf-8 without bom را انتخاب کنید بعد فایل رو save کنید . برای همه فایل های php قالب این کار رو انجام بدید

حالا قالب شما با utf-8 مشکلی نداره .

امیدوارم مفید واقع بشه :wub:

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
تاپیک بسیار عالی و مفیدیه دست گلت درد نکنه عزیز جان .

من کلا 6 تا ارور دارم که هر 6 تاشم مشکل زیرو دارن :

1. error.png
    Line 3, Column 33858: character "%" is not allowed in the value of attribute "id"
    …-%d8%a7%d8%b3-container"><ul id="menu-%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3" …

It is possible that you violated the naming convention for this attribute. For example, id and name attributes must begin with a letter, not a digit.

ممنون میشم بگید چیکارشون کنم اینارو

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
تاپیک بسیار عالی و مفیدیه دست گلت درد نکنه عزیز جان .

من کلا 6 تا ارور دارم که هر 6 تاشم مشکل زیرو دارن :

ممنون میشم بگید چیکارشون کنم اینارو

خواهش میکنم
به % گیر داده , کلمه فارسی هست توی کد این قسمت ؟
<ul id="menu-%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8

اگر ادرس سایت هم بدید که بتونم چک کنم و راه حل رو بگم

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
دوستان قالب من 93 ارور داره که اکثرا مربوط میشه به قسمت متاتگ ها و به نحوه بسته شدنشون گیر میده یه عکس میزارم لطفا راهنمایی کنید ممنون
Untitled-1.jpg

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
سلام
دوستان قالب من 93 ارور داره که اکثرا مربوط میشه به قسمت متاتگ ها و به نحوه بسته شدنشون گیر میده یه عکس میزارم لطفا راهنمایی کنید ممنون
مشاهده پیوست 108264

توی ارور اول و دوم / رو باید برداری
اول قالب هست کد <html> که اخرش / هست
برای تگ <head> هم همینطور / رو باید برداری

تگ های <head> , <html> رو باید اینجوری بست :

</html>

</head>

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
توی ارور اول و دوم / رو باید برداری
اول قالب هست کد <html> که اخرش / هست
برای تگ <head> هم همینطور / رو باید برداری

تگ های <head> , <html> رو باید اینجوری بست :

</html>

</head>

مشگل این خطاها حل شد

برای این مشگل باید چی کار کنم ؟

Untitled-1.jpg

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
اگه بیامو خط اول و دوم رو با </html> و <head/> ببندم که کل قالب بهم میریزه

نه عزیز نباید هم اونجا ببندی
اینها باید انتهای قالب باشه
عرض کردم روش بستن این تگ ها به این صورته , نه با قرار دادن / در انتها
شما / رو برداری مشکل باید حل بشه .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
دوستانی که سوال دارن به تاپیک زیر مراجعه کنن که این تاپیک از مسیر خودش خارج نشه

http://forum.persiantools.com/t238820.html

ایتدای تاپیک زدم :

هر سوالی که داشتید مطرح کنید , چون تعداد ارور ها زیاد هست شما اروری رو که راجع بهش توضیح ندادیم مطرح کنید که اضافه بشه

اینجا و اونجا فرقی نداره اگر هدف کمک هست همینجا شما هم به دوستان کمک کن ... :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خواهش میکنم
به % گیر داده , کلمه فارسی هست توی کد این قسمت ؟
<ul id="menu-%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8

اگر ادرس سایت هم بدید که بتونم چک کنم و راه حل رو بگم

خیلی ممنون دوست عزیز.

والا ارور زیاد داشت (74 تا ) همرو خودم رفع کردم ولی اینیکی رو متوجه نشدم از کجا حل میشه ، البته میدونستم به % گیر داده و احتمال لینک داینامیک ثبت کرده ولی سر در نیاوردم چیکار باید بکنم .

آدرس سایتم رو زیر براتون میذارم ، ممنون میشم بگید چیکار کنم این یه موردم رفع بشه که کلا برگ سبزو از w3 بگیریم .

آدرس : عکس جالب روز ، مطالب جالب روز

بابت راهنمایی هاتون ممنون .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
خیلی ممنون دوست عزیز.

والا ارور زیاد داشت (74 تا ) همرو خودم رفع کردم ولی اینیکی رو متوجه نشدم از کجا حل میشه ، البته میدونستم به % گیر داده و احتمال لینک داینامیک ثبت کرده ولی سر در نیاوردم چیکار باید بکنم .

آدرس سایتم رو زیر براتون میذارم ، ممنون میشم بگید چیکار کنم این یه موردم رفع بشه که کلا برگ سبزو از w3 بگیریم .

آدرس : عکس جالب روز ، مطالب جالب روز

بابت راهنمایی هاتون ممنون .

اقا کد های قالبتون تو یه خطه کلا , توتال کش همه رو یه خط کرده
چشمام درومد :wacko:

گالری تصاویر :

عکس های جالب

برای اینه ارور
اینها رو دستی میزاری؟

این خط :

<ul id="menu-%d8%b4%d8%b9%d8%b1-%d9%88-%d8%a7%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa" class="menu">

این:

%d8%b4%d8%b9%d8%b1-%d9%88-%d8%a7%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa
باید به لاتین باشه تا ارور نگیره

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اقا کد های قالبتون تو یه خطه کلا , توتال کش همه رو یه خط کرده
چشمام درومد :wacko:

گالری تصاویر :

عکس های جالب

برای اینه ارور
اینها رو دستی میزاری؟

این خط :

<ul id="menu-شعر-و-ادبیات" class="menu">

این:

شعر-و-ادبیات
باید به لاتین باشه تا ارور نگیره

متوجه نشدم باید چیکار کنم .

عنوان این سایدبار هارو عوض کنم ؟

یا لینک مطالبی رو ؟

والا لینکارو چک کردم تو بخش موضوعات همه لاتین هستن .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
متوجه نشدم باید چیکار کنم .

عنوان این سایدبار هارو عوض کنم ؟

یا لینک مطالبی رو ؟

والا لینکارو چک کردم تو بخش موضوعات همه لاتین هستن .

این قسمت رو ببین :

این فارسیه دیگه
تو موضوعات سایت چک کن که لاتین وارد کرده باشی (داخل پنل وردپرس رو میگم)
ارور سر همین هست

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
این قسمت رو ببین :

این فارسیه دیگه
تو موضوعات سایت چک کن که لاتین وارد کرده باشی
ارور سر همین هست

دوست عزیز این که اصلا تو موضوعات سایت نی . من موضوعاتم رو دستی و از طریق فهرست دستی اون کنار نشون میدم .

و این متن شعر و ادبیان عنوان سایدبار هست .

حالا عنوان سایدبار رو تغییر بدم ؟

بالا