آخر کار خریدار نهایی پلاستیک و... رو از کجا پیدا کنیم؟
اون هم بازیافت میشه. شیشه بری ها این همه ضایعات دارن بپرس چی کارشون میکننآقا یه سوال بطریدهای شیشه ای هم شامل بازیافت میشوند؟ ارزش دارند؟
بازیافت میشه اما ارزش نداره در تناژ خیلی بالا طرف همین طور مجانی گیرش بیاد استفاده میشه.آقا یه سوال بطریدهای شیشه ای هم شامل بازیافت میشوند؟ ارزش دارند؟
نمک و کیسه زباله چیه؟! ایشون میخواد حرفه ای کار کنه به عنوان شغل اولش. به هیچ وجه ضایعات را به شهرداری تحویل ندیدبازیافت میشه اما ارزش نداره در تناژ خیلی بالا طرف همین طور مجانی گیرش بیاد استفاده میشه.
ایستگاه بازیافت شهرداری اصفهان بازیافت را درهم وزن میکنه به ازای هر مقدار مشخص یک جنسی میده مثلا نمک پاکت زباله چسب نواری خودکار و....
اما شیشه را جدا می کنه و نصف حساب می کنه یعنی مثلا 10کیلو شیشه 5کیلو حساب میشه
متن منو یک بار دیگه بخونید .مثال زدم که متوجه بشوند حتی برای شهرداری که بازیافت را مفت از مردم میگیره شیشه صرف نداره و نصف حساب می کنه حالا من کی گفتم ایشون برند به شهرداری ضایعات را مفت بدهند!!!!نمک و کیسه زباله چیه؟! ایشون میخواد حرفه ای کار کنه به عنوان شغل اولش. به هیچ وجه ضایعات را به شهرداری تحویل ندید
بنگاه های ضایعاتی .از تو نت هم سرچ کنی کلی آدم هستند که نقد میخرند در محل شما فقط باید تناژ را ببری بالاآخر کار خریدار نهایی پلاستیک و... رو از کجا پیدا کنیم؟
بنده تو همون فاز تحقیقاتی موندم و وارد عمل نشدممن پست اول تاپیک رو خوندم و جالب بود. خیلی ها دیدم اشغال جمع میکنن.
به یه نفر هم توی این انجمن پیام دادم جواب نداد.
استارتر تجربه خودشو بعد سه سال بگه
ایا درامدش خوب بود
اصن تا کجا جلو رفتی
من تحقیقات کردم متوجه شدم دستگاهاش گرونه و ممکنه مشکلاتی هم ایجاد کنه
یه سری مشکلات داره ولی خب میتونه درامدی ایجاد کنه
منم دنبال یه شخصی میگردم تو شهرمون که اون مواد پلاستیکی رو جمع کنه بقیه کارهاش با من باشهبنده تو همون فاز تحقیقاتی موندم و وارد عمل نشدم
دلایل مختلفی هم داشت که یکیش این بود که اونی که قرار بود با هم شریک بشیم زد زیرش
اخه مادرم گفته این کار در شان تو نیست:general208: چون اکثرا ادمهای این کار اکثرا بی سواد و بی فرهنگ هستن :general208:
گفتم اوایل کار خودم زخمت بکشم و سری به جاهای بزنم تا ببینم کجا پلاستیک هست و اینجوری ریسک کار رو کمتر میکنی.ادمهای که توی این مرحله (مرحله جمع اوری پلاستیک ) فعالیت میکنن بی فرهنگ و بی سوادن.با توجه به توضیحات دوستمون اینکار علم و دانش هم میخواد اتفاقا !
یادمه آرزوی من رفتن به رشته کامپیوتر بود ( کار و دانش و فنی حرفه ای فقط باید میرفتم )
ولی از اونجا که از دیدگاه اکثر خانواده ها کار و دانش و ... مخصوص بچه تنبل ها بود
رفتیم تجربی
مهندسی کشاورزی رو نیمه کاره ول کردم و رفتم خدمت
بعد رفتم مدیریت
ارشد مدیریتم با معدل نزدیک 18 دانشگاه ملی گرفتم و بیکارم!
ولی اگه همون علاقه خودمو که کامپیوتر بود ( سخت افزار ) ادامه میدادم
الان بدون شک با 15-16 سال علم و دانش و تخصص
چندین سال سابقه کار مرتبط داشتم ...
اگر میبینید توانایی یه کاری رو دارید و مهم تر از اون علاقه شو دارین
به حرف هیچ کس گوش ندین ... هیچ کس جز خودتون
مردم پشت سر پیامبران خدا هم حرف میزدن و اونا رو باور نداشتن
ما که انسان معمولی بیش نیستیم...
بنده تو همون فاز تحقیقاتی موندم و وارد عمل نشدم
دلایل مختلفی هم داشت که یکیش این بود که اونی که قرار بود با هم شریک بشیم زد زیرش
احتمالا منظورت دستگاه تزریق پلاستیکهد بوی جان یه بنده خدا میگفت دستگاه چینی هست سیصد تومن از یه طرف پلاستیک و مواد اولیه میریزی از اونطرف محصولی که میخوای رو تولید میکنه و درامدشم عالیه ، اطلاعی از این دستگاه نداری ؟
یادمه آرزوی من رفتن به رشته کامپیوتر بود ( کار و دانش و فنی حرفه ای فقط باید میرفتم )
ولی از اونجا که از دیدگاه اکثر خانواده ها کار و دانش و ... مخصوص بچه تنبل ها بود
رفتیم تجربی
منم همین شرایطو تجربه کردم گاهی وقتا شرایط اونقد ..... پیش میره ادم خودشم فکرشپ نمیکنهخب اشتباه زدی دیگه داداش
به جای اینکه مانند تنبل ها !! بری کاردانش یا بری رشته تجربی، دبیرستان ریاضی فیزیک میخوندی بعد برای دانشگاه سخت افزار رو انتخاب میکردی