چرا پس رو Htc touch جواب نمیده!؟ کف بر گردیدیم.
تازه برای من رایگانه :lol:
داريوش جان مشكل ديگخ از شهر هم هستها ! بعضي شهر ها كار نمي كنه !از اون باحال تر يك جاي سايتشون خوندم نوشته فقط در شهر هاي ذكر شده از GPRS پشتيباني ميشه :lol: اما شهري ننوشته بود (لينكش رو الان گشتم پيدا نكردم !)
كلا زياد رووي اين اينترنتش حساب نكنين ! من كه بيخيالش شدم !
صد در صد تایید میشه.تنظیمات کاملا درسته. اینترنت ایرانسل خیلی وقتها تو تهران کار نمیکنه.خیلی وقتها بخاطر شلوغی خطوط یا عدم انتن دهی کامل و یا مشکلات شبکه اصلا نمیشه به gprs وصل شد و یا حتی در صورت وصل شدن نمیشه دیتایی رد و بدل کرد.بنظر من ایرانسل تو تهران اصلا بدرد نمی خوره.اگه همه چیز تنظیم باشه تنها مشکل میتونه مشکل از سوی امواج ارسالی باشه
نه بدون هیچ طرحی و هیچ ترفندی:lol:
اره حیسن جان راسته.البته من فقط gprsام رایگانه. و برای تماسها پول کم میکنه.بابک جون یه جا شنیده بودم این رو ولی باور نکردم الان شما داری میکی:blush:
میگفت من همه تماسام مجانی هست راسته؟؟؟
بابک جون یه جا شنیده بودم این رو ولی باور نکردم الان شما داری میکی:blush:
میگفت من همه تماسام مجانی هست راسته؟؟؟
والا نمیدونم حسین جان من از وقتی خریدم چیزی برا gprs از اعتبار کم نکرده برای تماس و پیامک کم میکنه که اونها هم من کاری بهشون ندارم چون با سیم کارت قبلیم کار میکنمیکی توضیح بده چه جوری رایگانه؟؟؟!!!!!:blink:
سلام دوستان،من یه مشکلی دارم.من تو تهران ایرانسلم میره توحالت EDGE ولی نمیتونه صفحه ای رو باز کنه و این eror میده:
requested service is unavailable
در صورتی که تو شهر خودم (رشت) که رو همون G میمونه براحتی صفحه باز میکنه،کسی چنین مشکلی نداره؟خودم فکرمیکنم دلیلش حساسیت بالای EDGE به پارازیت و ضعف امواجه!!
ُبا تشكر از دوست عزيزي كه توضيحات مربوط به اتصال اينترنت ايرانسل رو توضيح دادند . اگه ممكنه براي من يك سوال مطرح است دوستاني كه اطلاعاتي دارند اگه پاسخ بدن لطف مي كنند :
در نحوه ساخت Connection كه دوستمون توضيح دادند مودم از نوع Cellular Line ( GPRS) انتخاب شد اما يك گزينه ديگر در اين قسمت هست كه خيلي هم شبيه به اين مودمي هست كه ما انتخاب كرديم به نام : Cellular Line .
اين چي هست ؟
براي چه نوع Connectionي استفاده مي شه ؟
آيا منظور همون موذم Built In پاكت پي سي است ؟
با تشكر