• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش جامع نصب و اجرای اندروید با بهترین روش برای HD2 به صورت کامل و به زبان ساده!!!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470

Abtin_altair

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیزم خونسرد باشید.با اچ دی 2 بیشتر از این ها باید نار بیاید.:happy:عزیزم ممکنه از ویندوز باشه .با یه سیستم دیگه امتحان کن و دلیل دیگه هم ممکنه سخت افزاری باشه( یا یو اس بی گوشی یا آی سی) که فکر می کنم مشکل شما بخاطر کامپیوتر باشه.خبرش رو بدید تا کمکتون کنم.موفق و سربلند باشید.ایام تسلیت
خیلی ممنون ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد
فقط یه چیزی الان که رامی رو گوشی نصب نیست
اون رامی رو که میخوام چجوری رو SD بریزم تو CLK برم؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
خیلی ممنون ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد
فقط یه چیزی الان که رامی رو گوشی نصب نیست
اون رامی رو که میخوام چجوری رو SD بریزم تو CLK برم؟

سلام عزيزم خدا رو شكر.سي ال كا رو كه نصب كنيد طبق اموزش تو مراحل اخر يه قسمت حافظه رم رو بالا مياريد بعد رام رو توش كپي ميكنيد و باقي مراحل(مراحل سه و چهار قسمت نصب به روش نند
موفق و سربلند باشيد

ho s na

Registered User
لایک‌ها
8
ببخشید میشه کمی بیشتر توضیح بدید.من متوجه نشدم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

icic

Registered User
لایک‌ها
33
امروز داشتم با گوشی کار میکردم که ییهو ارور داد که: متاسفانه سیانوژن مد دیگه از گوشی شما پشتیبانی نمیکنه و گوشی هنگ کرد<> ...باتری رو دراوردم دوباره گذاشتم
وقتی میخاس روشن شه 10 دقیقه رو لوگوی اندروید موند بعد بالا اومد ..دوباره خاموشش کردم ولی متاسفانه الان فقط رو لوگوی اندروید میمونه و بالا نمیاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید فقط ب زبان ساده بگید بازم ممنون....راستی رام 2.3.7 سیانوژن روشه...

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
امروز داشتم با گوشی کار میکردم که ییهو ارور داد که: متاسفانه سیانوژن مد دیگه از گوشی شما پشتیبانی نمیکنه و گوشی هنگ کرد<> ...باتری رو دراوردم دوباره گذاشتم
وقتی میخاس روشن شه 10 دقیقه رو لوگوی اندروید موند بعد بالا اومد ..دوباره خاموشش کردم ولی متاسفانه الان فقط رو لوگوی اندروید میمونه و بالا نمیاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید فقط ب زبان ساده بگید بازم ممنون....راستی رام 2.3.7 سیانوژن روشه...

سلام خدمت شما دوست عزیزم.ورژن رام قدیمی شده.یک رام سیانوژن جدید دانلود کنید و با استفاده از روش بالا نصب کنید
موفق و سربلند باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان عزیز مشکلاتتون رو لطفا تو همین تاپیک مطرح کنید که شاید مشکل دوستان دیگرم باشه و من هم دیگه به هر نفر جدا پخ ندم.ممنون از همه عزیزان و لطفی که به بنده دارن

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
من اندرویید 2.3.5 با سنس 3.5 دارم
اگر بخوام عوضش کنم از کجا امورش باید شروع کنم گیج شدم

ملکه

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش من اندرویید رو با رام گاکسی اس 2 muiu نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت روز بعد گوشی در حالت خاموش مموریش رو در اوردم و دوباره گذاشتم تعدادی از نرم افزار ها پاک شدند فونت گوشی هم پاک شده و هر جایی که چیز نوشتنی هست پاک شده مثل تنظیمات (ایکونها هست ولی نوشته هاش نیست ) بدادم برسید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام
من اندرویید 2.3.5 با سنس 3.5 دارم
اگر بخوام عوضش کنم از کجا امورش باید شروع کنم گیج شدم

دوست عزیزم از اول شروع کنید.به راحت ترین روش توضیح دادم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام داداش من اندرویید رو با رام گاکسی اس 2 muiu نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت روز بعد گوشی در حالت خاموش مموریش رو در اوردم و دوباره گذاشتم تعدادی از نرم افزار ها پاک شدند فونت گوشی هم پاک شده و هر جایی که چیز نوشتنی هست پاک شده مثل تنظیمات (ایکونها هست ولی نوشته هاش نیست ) بدادم برسید

سلام خدمت شما.اگه به روش سی ال کا نصب کردید .اطلاعات به حافظه رمتون منتقل می شه و فقط در حالت خاموش باید رم رو در بیارید.به قسمت تنظیمات برید و فکتوری ریست رو بزنید تا به حالت اولیه برگرده

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
درود
محمد جان یه رام اندروید 4 خوب به من معرفی کیگنی؟
بعد این پارتیش یعنی چی؟
و چجوری پارتیش ندی کنم؟؟
مثلا اصلا این حرف یعینی چی؟؟ :
نوشته حداقل 165 مگابایت پارتیشن سیستم و 2 مگابایت کش
میتونید برای اینکه مشکلی پیش نیاد پارتیشن 170 مگ با 5 مگ کش استفاده کنید.

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

خیلی حرفه ای و خوب نوشته اید ولی امکانش هست ک حالت نصب اندروید بر روی رم را تفکیک کنید ک بتوانیم ویندوز خودمون رو داشته باشیم کلا دوال بوت باشه

با تشکر

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی

meghdadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من رام MIUI MIX V5 v3.5.3 JB by THANHVO31 رو که تقریبا اخرین رامی که برای Hd2 اومده دانلود کردم
اگه شما رام بهتری که سازگارتر با Hd2 باشه لطفا معرفی کنین
وایا طریقه نصبش همینی است که تو صفحه اول نوشتین
thx

pouyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من اندرویدمو عوض کردم هروقت خاموش روشن می کنم آنتن می پره باید به تنظیمات کارخانه برگردونم تا آنتن برگرده.چکارکنم؟

mehrdad_bouf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز یه سوال.میتونم این رامها رو مثل سامسونگ از توی ریکاوری نصب کنم؟گوشی من الان 2.3.5 نصب و رادیو هم 2.50.14 کرنل هم 2.6 هست.

soroush_123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا task 29 کار نمی کنه من وقتی میزنم رو 0 % میمونه بعدش error302 میزنه SPL 2.08.0000 رو گوشی نصب شده،لطفا سریع جواب بدید.

بالا