- نوشتهها
- 2,565
- لایکها
- 470
درود درسته منم رو خیلی از گوشی ها دیدم که سیانوژن جوال داده و سرعت خوبی داشته....
خوب سیانوژن شرکت خیلی معتبریه و هم روی اچ دی 2 خیلی وقت گذاشته
درود درسته منم رو خیلی از گوشی ها دیدم که سیانوژن جوال داده و سرعت خوبی داشته....
خیلی ممنون ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شددوست عزیزم خونسرد باشید.با اچ دی 2 بیشتر از این ها باید نار بیاید.:happy:عزیزم ممکنه از ویندوز باشه .با یه سیستم دیگه امتحان کن و دلیل دیگه هم ممکنه سخت افزاری باشه( یا یو اس بی گوشی یا آی سی) که فکر می کنم مشکل شما بخاطر کامپیوتر باشه.خبرش رو بدید تا کمکتون کنم.موفق و سربلند باشید.ایام تسلیت
خیلی ممنون ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد
فقط یه چیزی الان که رامی رو گوشی نصب نیست
اون رامی رو که میخوام چجوری رو SD بریزم تو CLK برم؟
ببخشید میشه کمی بیشتر توضیح بدید.من متوجه نشدم
امروز داشتم با گوشی کار میکردم که ییهو ارور داد که: متاسفانه سیانوژن مد دیگه از گوشی شما پشتیبانی نمیکنه و گوشی هنگ کرد<> ...باتری رو دراوردم دوباره گذاشتم
وقتی میخاس روشن شه 10 دقیقه رو لوگوی اندروید موند بعد بالا اومد ..دوباره خاموشش کردم ولی متاسفانه الان فقط رو لوگوی اندروید میمونه و بالا نمیاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید فقط ب زبان ساده بگید بازم ممنون....راستی رام 2.3.7 سیانوژن روشه...
سلام
من اندرویید 2.3.5 با سنس 3.5 دارم
اگر بخوام عوضش کنم از کجا امورش باید شروع کنم گیج شدم
سلام داداش من اندرویید رو با رام گاکسی اس 2 muiu نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت روز بعد گوشی در حالت خاموش مموریش رو در اوردم و دوباره گذاشتم تعدادی از نرم افزار ها پاک شدند فونت گوشی هم پاک شده و هر جایی که چیز نوشتنی هست پاک شده مثل تنظیمات (ایکونها هست ولی نوشته هاش نیست ) بدادم برسید