• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش جامع کار با سایت دوست داشتنی و پرطرفدار Paidverts سایتی با تبلیغات 0.001 تا 100 دلاری !

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
تاریخ 1 مارچ 2015
----------------------------------------------------------------------------------------
Debt swap
https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/mar_1st_daily_news.html

سایت از روز 31 مارچ یا اوایل آپریل دستخوش Debt swap خواهد شد
Debt swap بنوعی برای از بین بردن بدهی های سایت انجام می شه.
و در پی این تصمیم : تمام Bap ها و Invest های شما تبدیل به سهام خواهد شد
صفحه سهام :
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html

توضیحات تکمیلی :
پس از swap چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ تمام امتیاز شما بصورت خودکار به share تبدیل خواهد شد
به این صورت که به ازای هر 700 بپ ی که دارید 1 share می گیرید و برای هر 350 دلار ی که در mytrafficvalue قبلا سرمایه گذاری کردید 1000 تا share دریافت خواهید کرد.
بعد از debt swap هم bap market رو برای 60 روز تعطیل می کنن یعنی شما نمی تونید share رو مستقیم با bap مبادله کنید در نتیجه باید به دلار بفروشید.
پس از تبدیل امتیازات برای خرید تبلیغ در پیدورتس محدودیت هایی گذاشته خواهد شد به این صورت که روزانه بین 1 تا 5 بسته تبلیغاتی بیشتر نمی تونید بخرید ($1.05-$5.25)
سرمایه گذاری ها هم محدود می شه به 1 تا 10 دلار روزانه در پلن های 170 و 250 و 1 تا 250 دلار روزانه تو پلن 200 درصد.
تمام این محدودیت ها تا 60 روز بعد از Debt swap ادامه داره بعد از اون برداشته خواهد شد.

+اگر در حال حاضر خودتون بپ هاتون رو به share تبدیل کنید مقدار بیشتری share می گیرید.چون الان نرخ تبدیل پایین تر و بهتر ه واسه همین پیشنهاد میشه الان تبدیل کنید که share بیشتری بگیرید.
اگر هم پول نقد تو اکانتتون دارید نگهش دارید برای بعد از Debt swap دوباره تبلیغ بخرید.

بعد از تبدیل امتیازات شما به سهام در روز ذکر شده میتونید سهام رو بفروشید و تبلیغ بخرید ولی باید چند هفته پس از تبدیل صبر کنید تا قیمت به حدود 0.2 دلار برسه و بعد سهامتون رو بفروشید ، سریعا پس از سواپ نفروشید چون قیمت تبدیل پایین خواهد بود و در صورت عجول بودن و فروش فوری سهام ضرر خواهید کرد

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
از نوسانات چند روزه اخیر در سهام سایت زیاد خبری نیست

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
حدود 21 روز تا تبدیل امتیازات باقیست دوستان اگر امتیاز بالا هستند زودتر تبدیل کنند و مقدار کمی امتیاز باقی بگذارند برای تبلیغات این چند روز

hamed13132

Registered User
لایک‌ها
78
سلام من پنج روزه برداشت زدم ولی هنوز نریخته
صبر کنم؟ :)

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
تا 10 روز هم ممکنه طول بکشه دوست عزیز
نگران نباشید

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
طبق آخرین اخبار سایت زمان تبدیل امتیازاتApril 6-10th می باشد

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
استارتر عزیز آواتارت خیلی مسخرس !
با این بالا بالاها زیرمجموعه هات زیاد نمیشن باید آواتار عوض کنی.

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
ممنون از انتقاد و پیشنهاد دوستان
آواتار هم چشم به زودی عوض میکنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من الان دیدم بالانسم و سهام هام صفر شده . کسی میدونه علتش چیه؟

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
من الان دیدم بالانسم و سهام هام صفر شده . کسی میدونه علتش چیه؟
سلام
شاید مساله احتمالا مربوط به تعمیرات موقتی سایت باشه-اگر مورد ادامه داشت یک تیکت به پشتیبانی بفرستید
و امیدوارم تا حالا دو تا اکانت هم تا به حال با یک ip نساحته باشید که زیر مجموعه هم بشوید چون اکانت ها مسدود میشود

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام
شاید مساله احتمالا مربوط به تعمیرات موقتی سایت باشه-اگر مورد ادامه داشت یک تیکت به پشتیبانی بفرستید
و امیدوارم تا حالا دو تا اکانت هم تا به حال با یک ip نساحته باشید که زیر مجموعه هم بشوید چون اکانت ها مسدود میشود
پشتیبانیش تیکت جواب میده؟ شنیده بودم جواب نمیدن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
عده ای از اکانتها امروز هک شده که اکانت خودم هم جزشون بوده . این سایت دیگه داره مشکوک میزنه

بالا