• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش روت کردن با یک کلیک بدون نیاز به کامپیوتر

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
منم یه سوال دارم برادرم یه هوآوی Y210D داره اندروید 2.3 ه میخوام روش اندروید 4.2 نصب کنم باید چیکار کنم؟ امکانش هست؟

چون تو گوشی دیمو مدل S40 که خودم قبلا داشتم سخت افزارش با هوآوری Y210D یکی بود اما روش اندروید 4.2 نصب که فضا بیشتری از RAM در اختیار میزاشت خیلی سریعتر و بهتر بود

اگر آموزش نصب اندروید 4.2 روی هوآوی Y210D بزارید ممنون میشم
سلام
در مورد اپدیت ورژن اندرویدِ گوشی ای که میگید ، تو قسمت تنظیمات گوشی یه بخش اپدیت نرم افزارهای گوشی هست که با حساب کاربری وارد سایت هواوی میشی و اگه آپدیت به اندروید 4 به بالا رو برای مدل گوشی تون اومده باشه ، تو همون سایت انجام میشه . البته این موردی که من گفتم رو تو گوشیهای سامسونگ و سونی داشتم و دیدم . :general703::general506: در مورد گوشی مورد نظر شما نمیدونم هست یا نیست :D:cool: کلا روت کردن بعضی موقعها فاجعه به بار میاره . من یه تبلت نازنین داشتم با روت نابود شد ! :general410::general503::general702::general211::angrybirds3:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام
در مورد اپدیت ورژن اندرویدِ گوشی ای که میگید ، تو قسمت تنظیمات گوشی یه بخش اپدیت نرم افزارهای گوشی هست که با حساب کاربری وارد سایت هواوی میشی و اگه آپدیت به اندروید 4 به بالا رو برای مدل گوشی تون اومده باشه ، تو همون سایت انجام میشه . البته این موردی که من گفتم رو تو گوشیهای سامسونگ و سونی داشتم و دیدم . :general703::general506: در مورد گوشی مورد نظر شما نمیدونم هست یا نیست :D:cool: کلا روت کردن بعضی موقعها فاجعه به بار میاره . من یه تبلت نازنین داشتم با روت نابود شد ! :general410::general503::general702::general211::angrybirds3:

آپدیت رسمی برای این گوشی رسما جمع شده

همین برنامه ای که پست اول آموزش داده دانلود کردم ریختم تو گوشی نصب کردم بجا 3 تا گزینه فقط یه گزینه داشت وقتی تاییدش کردم همون گزینه رو گوشی ترکید دیگه همه برنامه ها نصب شده روی گوشیم از کار افتادن هر کدوم اجرا میکردم ارور میداد میپرسید بیرون مجبور شدم ریست فاکتوری کردم

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
Lg g3 beat
چطوری روت میشه؟

mohsen0123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام دوست عزیز
از این مسیر
تنظیمات/درباره تلفن
نسخه اندرویید و نسخه نرم افزاری رو بگو ببینم چه کار میشه کرد
در ضمن با گارانتی خداحافظی کن

mohsen0123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فعلا برای d724 روت نیومده به خاطر این که اخرین نسخه میباشد صبر کنید!!!
اینم منبع

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
بهترین روش برای گوشیهای سامسونگ استفاده از Cf-Root هستش.
برای گوشیهای ال جی از نرم افزار Stump Root استفاده کنید.

و برای گوشیهای دیگه استفاده از نرم افزار Kingo ROOT هستش.

Last edited:

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
شما واسه گوشیتون از نرم افزار Stump Root For LG استفاده کنید
جواب نمیده عزیز
4fefcb96bd73c7b1518e59de82bde60e.jpg

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
1-نرم افزار PurpleDrake Lite را دانلود و بر روی سیستم خود از حالت فشرده خارج کنید.

2- دیوایس خود را با کابل usb در حالت ADB مود یا همون PTP مود به سیستم ، متصل کنید.

3- سپس در محلی که فایل فشرده را از حالت فشرده خارج کردید ، بر روی فایل purpledrake_windows کلیک کنید.

4- برنامه به صورت اتوماتیک شما را به مراحل بعد راهنمایی خواهد کرد.

5- در پایان فایل SuperSu را به صورت دستی نصب نمایید.

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
1-نرم افزار PurpleDrake Lite را دانلود و بر روی سیستم خود از حالت فشرده خارج کنید.

2- دیوایس خود را با کابل usb در حالت ADB مود یا همون PTP مود به سیستم ، متصل کنید.

3- سپس در محلی که فایل فشرده را از حالت فشرده خارج کردید ، بر روی فایل purpledrake_windows کلیک کنید.

4- برنامه به صورت اتوماتیک شما را به مراحل بعد راهنمایی خواهد کرد.

5- در پایان فایل SuperSu را به صورت دستی نصب نمایید.
سلام
تااخرین مراحل میرفت واوکی بود منتها مرحله ی اخر نوشت error و قطع شد

بالا