• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش روت گوشی Huawei Ascend G525 و تبادل نظر بین دارندگان این گوشی

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی ممنون که ج دادین یه سوال دیگه هم دارم من تو نصب بازی های اچ دی به خصوص nfsmw مشکل دارم تا حالا چند بار از چنتا سایت ایرانی وخارجی(پایرت بی) دیتا وفایل نصبیو رو دان کردم با اینکه دیتارو تو مسیر درست میریزم ینی حافظه داخلی گوشی قسمت اندروید پوشه دیتا بازم موقع ران کردن بازی یا پیغام دانلود دیتا میده یا فورس کلوز میشه تو ریویو این گوشیم دیدم چن نفر گفتن به راحتی نصبش کردن فک نمیکنم مشکل از سخت افزار گوشی باشه لطفا راهنمایی کنین.

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی ممنون که ج دادین یه سوال دیگه هم دارم من تو نصب بازی های اچ دی به خصوص nfsmw مشکل دارم تا حالا چند بار از چنتا سایت ایرانی وخارجی(پایرت بی) دیتا وفایل نصبیو رو دان کردم با اینکه دیتارو تو مسیر درست میریزم ینی حافظه داخلی گوشی قسمت اندروید پوشه دیتا بازم موقع ران کردن بازی یا پیغام دانلود دیتا میده یا فورس کلوز میشه تو ریویو این گوشیم دیدم چن نفر گفتن به راحتی نصبش کردن فک نمیکنم مشکل از سخت افزار گوشی باشه لطفا راهنمایی کنین.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
احتمالا فايل مناسب رو داونلود نميكنيد راستش من تقريبا تا حالا بازي ديتا دار نصب نكردم هيچوقت

Sent from my iPhone using Tapatalk

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی ممنون لطف کردید راستی تو قسمت default storage من sd card رو انتخاب کردم وسویچ شد به sd card ینی الان دیتای بازی هارو میتونم بریزم رو رمم به جای خافظه داخلی؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نرم افزار هارو نه ديتا براي ديتا بازي يه سري نرم افزار متفرقه هست كه حتما بايد روت باشه تا كار كنه براي سوالات اينچنيني انجمن هاي تخصصي بهتر جواب ميده اونجاسوال كن

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
من یه مشکلی با این گوشی دارم وقتی برام اس ام اس میاد یه علامت یک میاد رو قسمت پیام ها ولی بعد از اینکه اونو میخونم وحتی حذفشم میکنم این یکه نمیره انگار یه پیامک جدید دارم وفقطم با ریبوت کردن درست میشه مشکلش چیه؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نرم افزار جانبي برا خوندن مسيج داري ؟ نرم افزار هاي خالي كردن رم و تسك كيلر چي؟

imanaqua

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من گوشیم همین huawei g525 هست اما یه مشکل عجیب پیدا کرده! یه دفعه و به طور ناگهانی صدای بلندگوی پخش موزیکش انقدر کم میشه که تقریبا به زور شنیده میشه در خالی که صداش تا آخر پره
جالب اینه که اگه یه ریست ساده کنمش یا یه تک زنگ به جایی بزنم صداش درست میشه ولی دوباره بعد از چند ساعت همینجوری میشه
ریست فکتوری کردم بلندگوش هم عوض کردم ولی مشکل حل نشده
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام
من گوشیم همین huawei g525 هست اما یه مشکل عجیب پیدا کرده! یه دفعه و به طور ناگهانی صدای بلندگوی پخش موزیکش انقدر کم میشه که تقریبا به زور شنیده میشه در خالی که صداش تا آخر پره
جالب اینه که اگه یه ریست ساده کنمش یا یه تک زنگ به جایی بزنم صداش درست میشه ولی دوباره بعد از چند ساعت همینجوری میشه
ریست فکتوری کردم بلندگوش هم عوض کردم ولی مشکل حل نشده
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر
صد درصد نرم افزاریع

Sent from my Nexus 5

jefrium

Registered User
لایک‌ها
304
سلام! دو سه روزی هست که این 525 رو گرفتم. از هر نظر میشه گفت تقریبا راضیم ازش تا الان. ولی دو تا چیزش شدیدا حالم رو گرفته بسیار! یکی این که از یه گیگ رم 756 مگش آزاده فقط. باقیش کجا میره پس؟ گرافیکش خودش حافظه ی اختصاصی نداره آيا؟ .. حالا البته با رمش میشه کنار اومد مشکلی نیست. مشکل بسیااااار بزرگ و ضد حال باطریشه که بسیاااااار ضعیفه! آقا من سه ساعته هیچ کاری میتونم بگم باهاش نکردم ولی 40 درصد خالی کرد! ینی من رسما اینو اصلا دست بهش نزدما چهل درصد خورد لامصب! میدونستم با 1700 میلی آمپر انتظار چندانی ازش نیس ولی دیگه نه در این حد!!
البته برنامه ی مدیریت باطری و اینا روش ریختم ولی فرق چندانی نکرده..
شنیدم از جاهای دیگه و خوندم تو این تاپیک که میشه باطری قوی ترشو گرفت انداخت روش. دوستان دستم به دامنتون!! من اینطوری اصلا نمیتونم کنار بیام با گوشیه! باطری قوی تر بگیرم حله آیا؟؟ نترسم که بندازم گوشی داغون بشه؟؟ باطری خودشه دیگه؟؟
بعد یه سوال دیگه این که تو ارومیه یه جای مطمئن کجا هست که من برم این گوشی طفلی رو سر و سامون بدم باطریشو؟؟ بعد میدونین قیمتش چقدا میشه؟؟

آهان اینم یادم رفت بپرسم!! :D فیلم HD که ریختم روش تیکه تیکه باز میکنه شدیدا رو اعصابه! پلیر QQ ریختم با اون باز کردم تیکه تیکه نشد ولی عادی هم نبود. تازه QQ انگار کیفیت رو هم پایین میاره. کسی پلیر خوب سراغ داره که راحت HD رو باز کنه با این گوشی؟؟ آخه قاعدتا باید گوشیه راحت باز کنه HD رو دیگه!!!
سلطان پلیر ها رو نصب کن همه چی داره.
mx player

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من این گوشی واسه یکی از فامیل گرفتم . میخوام بدونم فیلمبرداری HD داره یا نه ؟ چون یه نگاه اولی که به گوشی انداختم انگار فقط VGA فیلمبرداری میکنه!

بالا