• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش زبان: روزتا استون خوبه یا بده ؟ اصلا ارزش داره ؟ Rosetta Stone

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
من دارم فرانسه و آلمانی باهاش یاد میگیرم . راه انداز خوبیه .

فایلهاشم دانلود کنید . مال مملکته کفاره لازم نیست پول بدید :دی

برای نصبشم درایو مجازی درست کنید و تو نصب آدرس درایو مجازی رو بدید .

اتفاقا الان می خواستم همین سوالو بپرسم که بدون سی دی و از روی هارد هم میشه پک هاشو نصب کرد یا نه که با پست شما مواجه شدم.
حالا درایو مجازی رو میشه بگید چجوری میشه درست کرد و چجوری از طریق نرم افزار آدرسشو بدیم؟
چون من نرم افزار رو که باز کردم فقط یه گزینه وارد کردن از طریق سی دی درایو داشت و چیز دیگه ای نبود.

naghmeh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که میگن به درد نمیخوره...خیلی جالبه!
شما از دوران راهنمایی انگلیسی کار کردین...براتون جا افتاده...برا همینه که میگید رزتا استون چیزی نداشت.

بشنید آلمانی...ایتالیایی یا لهستانی رو کار بکنید...ببینم باز میگید به درد نمیخوره.
زبان جدید رو باید از پایه کار بکنید...رزتا استون همین کار رو کرده...ازتون چندین بار هم امتحان میگیره بعد میرید مرحله بعد.

بهرحال من خودم فروش میلیونی با این داشتم...اولین نفری هم بودم که معرفیش کردم.
بقیه هم دیدن که بازارش خوبه...زدن تو اینکار!

شاید به خاطر خیلی بی ارزش و بد بودنش هست که اینقدر مشتری داره و اینهمه فروشنده پیدا کرده!!!!!!!!!

میتونید به لینکهایی که تو امضام هست مراجعه کنید و نظرات خریداران رو بخونید.
سلام
من میخوام ترکی استانبولی یاد بگیرم با رزتا استون.به نظرتون خوبه؟ وقتمم خیلی محدوده.در حد 2 ماه.انگلیسیشو دارم اما باهاش کار نکردم. این نسخه هایی که برای دانلود تو نت هست جواب میده یا باید بخریم تا دسترسی کامل داشته باشیم؟

بالا