چند وقتیه گیر میده ... من با itunes مک بوک می سازم ولی مثل قدیم گزینه none نداره ...
manam in moshkel ro daram [emoji17]مشاهده پیوست 833678
سلامبه ای پی تون ایراد میگیره و اطلاعاتی که وارد کردید با ای پی همخوانی نداره
بجای اینکه تو گوگل بگردید دنبال یه ادرس برای اینکار که هزاران بار قبل شما استفاده شده باید اول ببینید ادرس ای پی شما کجاست بعد یه ادرس از همون منطقه به اپل بدیدسلام
دوست عزیز چکار کنیم ادر و ای پی با هم همخوانی داشته باشه؟
سلامبجای اینکه تو گوگل بگردید دنبال یه ادرس برای اینکار که هزاران بار قبل شما استفاده شده باید اول ببینید ادرس ای پی شما کجاست بعد یه ادرس از همون منطقه به اپل بدید
ایمیلتون رو بدید براتون بسازم سریعا ارسال کنمسلام
دوست عزیز
ای پی و ادرس رو یکی کردم ولی باز فایده نداشت ارور مسدود بودن رو داد
ای داد خسته شدم از بس تلاش کردم
اقا کارم یدونه نیست من خودم مغازه موبایل دارم ی ای پی دارم روزی دوتا رو میتونم بسازم اگه ممکنه تلفن تماس رو بهم بدیدایمیلتون رو بدید براتون بسازم سریعا ارسال کنم
اقا کارم یدونه نیست من خودم مغازه موبایل دارم ی ای پی دارم روزی دوتا رو میتونم بسازم اگه ممکنه تلفن تماس رو بهم بدید
دوست گلم طبق اموزش درست کردم نشدمن میخواستم کارتون راه بیفته نمیدونستم میخواید خریدوفروش کنید.اصلا این اکانت چی هست که کسی بخواد براش پول بده دوست عزیز.راهی که گفتم صحیح هست شما درصورتیکه درست عمل کنید براحتی در کمتر از ۱ دقیقه میتونید یه اکانت بسازید.اگه این اکانت پول توش بود من تو ساعت ۶۰ تا اکانت میساختم میدادم دست مردم .متاسفانه ایران تحریم هست و اگر هرکسی ادرس حقیقی خودش رو میتونست بده این بلاک شدنا و این ارورها بی معنی بود .به هرحال من تاکید میکنم مشکل شما برمیگرده به ای پی ادرس و ست بودنشون و اطلاعاتی که وارد میکنید.
دوستانی که قصد خرید و فروش ندارند و به اپل ای دی نیاز دارند از هر کشوری که خودشون دلشون میخواد یه ایمیل ارسال کنند براشون به رایگان میسازم
دوست گلم طبق اموزش درست کردم نشد
بابت خرید و فروشتون
من اجاره مغازم ده میلیون تومنه به نظرتون نباید بابت وقت 15 تا 20 مین ده تومن از مشتری بگیرم ؟
ی ی تک زنگ بزنید بی زحمتهمین الان تست کردم ۲تا پشت هم ساختم مشکل از تحوه ساخت شماست
ببخشید دوست گرامیدوست گلم طبق اموزش درست کردم نشد
بابت خرید و فروشتون
من اجاره مغازم ده میلیون تومنه به نظرتون نباید بابت وقت 15 تا 20 مین ده تومن از مشتری بگیرم ؟
سلامببخشید دوست گرامی
چون اجاره مغازه ات 10 میلیونه !!!!! برای هر کلام مکالمه و وقت برای ارباب رجوع هم پول میتونی بگیری، ولی آیا درسته؟
هر کاری میشه کرد.
منم پول میگیرم،ولی دیگه ربطش نمیدم به چیزای دیگه...
بله بله فقط شما درستت میگیدمن منظور شما رو متوجه شدم. شما متوجه نشدی من چی عرض کردم. البته مهم نیست عزیز.موفق باشی