• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش شیرینی پزی شکلاتی

panasonic.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
298
لایک‌ها
51
محل سکونت
تهران
آموزش شیرینی پزی شکلاتی

7031.jpg


کیک شکلاتی مغزدار

مواد لازم


آرد نول 130 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 135 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 10 گرم
نمک قاشق چایخوری
مغز بادام (کوبیده شده) 35 گرم
مغز گردو (کوبیده شده) 130 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 155 میلی لیتر
مغز گردو (خردشده) 30 گرم
خامه (فرم گرفته) مقداری برای تزیین
شهد کیک طبق دستور داده شده
رویه شکلاتی طبق دستور داده شده

طرز تهیه

آماده سازی:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
آرد نول و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
کفِ قالب کمربندی به قطر 24 سانتی متری را با روغن مایع، کمی چرب و آردپاشی کنید؛
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید؛
شهد کیک و رویه شکلاتی را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

روش تهیه:
1. شکر، دارچین، پودر کاکائو، مخلوط آرد، نمک، مغز بادام و مغز گردو را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
2. زرده های تخم مرغ را به همراه رنده پوست پرتقال و آب پرتقال در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید؛
3. سفیده های تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس آن را به تدریج به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.


مراحل پایانی:

مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت 40 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، کیک را از فر بیرون آورید، به وسیله سیخ چوبی، روی کیک، سوراخ هایی ایجاد کنید و شهد خنک شده را روی کیک بریزید سپس روی آن را با رویه شکلاتی، گردوی خردشده و خامه فرم گرفته تزیین کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از قالب بیرون آورید، آن را برش دهید و سرو کنید.


روش تهیه شهد کیک:

در قابلمه ای، 135 گرم شکر (نرم و دانه ریز)، 3 عدد میخک، 160 میلی لیتر آب، یک قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش، یک قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه و یک عدد چوب دارچین را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و شکر کاملاً حل شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، از صافی رد کنید.


روش تهیه رویه شکلاتی:

در قابلمه ای کوچک، 100 گرم کره و 100 گرم شکلات تلخ (خردشده) را بریزید و روی حرارت ملایم مرتباً هم بزنید تا شکلات و کره کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند و مایه یکدستی به دست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا خنک شود.



آشنایی با روش تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

15-2-24-11565995320000.jpg

برای تهیه این چیز کیک میتوانید به جای بیسکویت کرمدار از بیسکویت ساده نیز استفاده کنید.

آمادهسازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 4 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
شير: دو سوم ليوان
شکلات تختهای: 100گرم
پنیر خامهای: 200 گرم
پودر ژلاتین:يك قاشق غذاخوری
خامه: 200 گرم
کره: 100گرم
پودر قند: يك قاشق غذاخوری
بیسکویت (شکلاتی کرمدار): 250 گرم

طرز تهیه:

در ابتدا بیسکویتهای کاکائویی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ و دیواره را کاملا چرب کنید و بعد مخلوط بیسکویتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند. مواد را به مدت يك ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات و شیر را داخل کاسهای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود ( روش بن ماری).
ژلاتین را نیز داخل کاسهای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید (هم نزنید) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.(میتوانید داخل مایکروویو هم آن را حل کنید).
پنیر خامهای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را جداگانه داخل کاسهای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکویتهایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 3 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.پس از اینکه چیز کیک بسته شد آن از قالب خارج کنید .به این صورت که اول با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید و بعد آن را از قالب خارج کنید. چیز کیک را با شکلات آب شده و فندق تزیین کنید.امیدواریم با تهیه این چیزکیک خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.



15-2-24-1152795340000.jpg






872200a575.jpg


کرم کیک شکلاتی

مواد لازم

شکر (نرم و دانهریز) 300 گرم
کره 250 گرم
تخممرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
آرد نول قنادی (الکشده) 375 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
روغن جامد مقداری برای چربکردن
گاناش طبق دستور دادهشده
توتفرنگی تعدادی برای تزیین
تمشک تعدادی برای تزیین
رِدبری تعدادی برای تزیین


طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، شکر و کره را با دورِ متوسط همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً تغییررنگ دهد؛
2. زرده های تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و مجدداً هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد نول، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را متناوباً به همراه 60 میلی لیتر آب به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
4. در ظرفی جداگانه، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن روی آن باقی بماند؛
5. سفیده تخم مرغ همزده شده را به آرامی به خمیر افزوده و با لیسک به صورت دَوَرانی هم بزنید تا مخلوط شود؛
6. داخل سه قالبِ گرد به قطر 15 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کف و اطرافِ قالب ها را با روغن جامد چرب کنید؛
7. مایه کیک را بین سه قالب تقسیم کنید. قالب ها را به مدت تقریبی 35 دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا بپزند؛
8. پس از پخت، کیک ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند، سپس آن ها را روی توری سیمی برگردانید، کاغذ روغنی را از آن ها جدا کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. در این فاصله، گاناش را آماده کنید؛
9. پس از خنک شدنِ کیک ها، گاناش را در قیف با سرماسوره شکوفه ریخته، یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با گاناش شکوفه بزنید. کیک دوم و سوم را نیز به همین روش روی کیک اول قرار داده و تزیین کنید. روی گاناشِ لایه آخر را با توت فرنگی، تمشک و ردبری تزیین و سرو کنید.

روش تهیه گاناش:
200 گرم خامه صبحانه و 20 گرم کره را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس آن را از روی حرارت برداشته، 250 گرم شکلات تلخ خردشده را به آن بیافزایید و هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شده و مایه یکدستی حاصل شود. روی قابلمه را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند، سپس آن را با همزن برقی، هم بزنید تا یکدست شود.



نکته

سَری های همزن برقی را پیش از هم زدن سفیده ها، کاملاً بشویید و خشک کنید؛ زیرا چربی زرده تخم مرغ، مانعِ پف کردن سفیده می شود.
 
بالا