برگزیده های پرشین تولز

آموزش طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,303
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .
post-14-0-89690600-1400660629-2z1w75w2c4yw25c24po6io.jpg




با سلام خدمت کاربران محترم وب سایت
خورش مرغ
با غوره غذای محلی استان مازنـدران است و طعم و مزه جدیدی دارد که بد نیست آن را امتحان کنید.
مواد لازم :
مرغ : چهار تکه
غوره : یک پیمانه
پیازداغ : نصف پیمانه
پیاز : کوچک یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه یک قاشق غذاخوری
کره : ۱۰۰ گرم
زعفران آب‌شده : سه قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی : یک قاشق غذاخوری
سیر خلال‌شده : هفت حبه
شکر : در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه :
تکه‌های مرغ را با یک عدد پیاز، سه حبه سیر و نصف کره تفت داده سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و به آن آب افزوده می‌گذاریم تا بپزد. در مرحله آخر پخت زعفران‌آب‌شده را می‌افزاییم. جداگانه غوره‌ها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلال‌شده و کره تفت می‌دهیم و یک قاشق رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه می‌کنیم. آن را با یک لیوان آب مرغ می‌پزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود. هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توان از بادمجان سرخ‌شده و شکر نیز در این غذا استفاده کرد.
نکتـه :
بسته به ذائقه می‌توانید یک قاشق زیره، نصف قاشق چایخوری پودر هل، یک قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یک قاشق مرباخوری پودر گل‌سرخ را مخلوط کرده و از ترکیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید.



===================================================================

 

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,303
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .
رنگ نداره ولی به نظر میاد خوشمزه باشه
رنگ نداره ولی به نظر میاد خوشمزه باشه

رنگ هم داره ! ولی چون خیلی کاربرا به اصول عکاسی و تنظیم رنگ دوربیناشون آشنا نیستن همینجوری عکس میگیرن واسه همین رنگش اینجوریه ! علتش هم اینه که آموزش از جایی کپی نشده و خوده کاربر غذا رو درست کرده و ازش عکس گرفته
 
بالا