farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 22
برای پختن این خورش خوشرنگ ابتدا عدس را می شوییم و اشغال هایش را از ان جدا می کنیم و میگذاریم که با اب پخته شود.سیب زمینی را هم شسته و پوست ان را جدا مکنیم.بعد از اینکار ان را به صورت قطعات درشت خرد و تکه تکه می کنیم و بعد از این کار ان را داخل قابلمه عدس می ریزیم.سپس سیر و پیاز را با دو قاشق روغن سرخ میکنیم و سپس رب و نمک و فلفل را به ان می افزاییم.البته خورش ما نباید زیاد اب داشته باشد و یک لیوان اب برای خورش دال عدس کافیست.سپس وقتی که خورش ما پخت ان را با سیر و پیاز سرخ شده تزئین می نماییم.
طرز تهیه خورش دال عدس
آموزش طرز تهیه خورش دال عدس - روش پختن و مواد لازم برای خورش دال عدس خوشمزه
خورش دال عدس
مواد لازم برای پختن:
عدس قرمز 250 گرم
سیر یک بوته
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
سیب زمینی 3 عدد
رب یک قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه خورش دال عدس:
عدس را پاک کرده می شوییم و با مقداری اب انرا می پزیم.سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد می کنیم و داخل عدس می ریزیم.بعد سیر و پیاز رنده شده را با دو یا سه قاشق روغن در تابه ای سرخ می کنیم.سپس رب و نمک و فلفل را به ان می افزاییم و ان ها را هم می زنیم.خورش باید یک لیوان اب بیشتر نداشته باشد و وقتی که انرا کشیدیم مخلوط پیاز و سیر سرخ شده را روی ان می ریزیم.
اموزش پختن خورش دال عدس
امیدوارم که از این لذت کافی را داشته باشید.تا اموزش بعدی که خورش ترش تره است همه شما را به خدای یکتا می سپارم.
منبع
طرز تهیه خورش دال عدس

آموزش طرز تهیه خورش دال عدس - روش پختن و مواد لازم برای خورش دال عدس خوشمزه
خورش دال عدس
مواد لازم برای پختن:
عدس قرمز 250 گرم
سیر یک بوته
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
سیب زمینی 3 عدد
رب یک قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه خورش دال عدس:
عدس را پاک کرده می شوییم و با مقداری اب انرا می پزیم.سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد می کنیم و داخل عدس می ریزیم.بعد سیر و پیاز رنده شده را با دو یا سه قاشق روغن در تابه ای سرخ می کنیم.سپس رب و نمک و فلفل را به ان می افزاییم و ان ها را هم می زنیم.خورش باید یک لیوان اب بیشتر نداشته باشد و وقتی که انرا کشیدیم مخلوط پیاز و سیر سرخ شده را روی ان می ریزیم.
اموزش پختن خورش دال عدس

امیدوارم که از این لذت کافی را داشته باشید.تا اموزش بعدی که خورش ترش تره است همه شما را به خدای یکتا می سپارم.
منبع