• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش طرز تهیه خورش دال عدس - روش پختن و مواد لازم برای خورش دال عدس خوشمزه

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
برای پختن این خورش خوشرنگ ابتدا عدس را می شوییم و اشغال هایش را از ان جدا می کنیم و میگذاریم که با اب پخته شود.سیب زمینی را هم شسته و پوست ان را جدا مکنیم.بعد از اینکار ان را به صورت قطعات درشت خرد و تکه تکه می کنیم و بعد از این کار ان را داخل قابلمه عدس می ریزیم.سپس سیر و پیاز را با دو قاشق روغن سرخ میکنیم و سپس رب و نمک و فلفل را به ان می افزاییم.البته خورش ما نباید زیاد اب داشته باشد و یک لیوان اب برای خورش دال عدس کافیست.سپس وقتی که خورش ما پخت ان را با سیر و پیاز سرخ شده تزئین می نماییم.

طرز تهیه خورش دال عدس



آموزش طرز تهیه خورش دال عدس - روش پختن و مواد لازم برای خورش دال عدس خوشمزه

خورش دال عدس

مواد لازم برای پختن:

عدس قرمز 250 گرم

سیر یک بوته

فلفل یک دوم قاشق چایخوری

پیاز یک عدد

سیب زمینی 3 عدد

رب یک قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش دال عدس:

عدس را پاک کرده می شوییم و با مقداری اب انرا می پزیم.سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد می کنیم و داخل عدس می ریزیم.بعد سیر و پیاز رنده شده را با دو یا سه قاشق روغن در تابه ای سرخ می کنیم.سپس رب و نمک و فلفل را به ان می افزاییم و ان ها را هم می زنیم.خورش باید یک لیوان اب بیشتر نداشته باشد و وقتی که انرا کشیدیم مخلوط پیاز و سیر سرخ شده را روی ان می ریزیم.



اموزش پختن خورش دال عدس



امیدوارم که از این لذت کافی را داشته باشید.تا اموزش بعدی که خورش ترش تره است همه شما را به خدای یکتا می سپارم.
منبع
 
بالا