• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش فارسی سازی قالب

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام
خیلی ممنون
ببخشید شما که همه جا گفتی اونو با این جایگزین می کنیم، من متوجه نشدم الان تسلط بر html به چه دردی خورده اینجا وقتی شما همه جا راهنمایی کردی؟
درچه مواردی نیاز هست که ما به html مسلط باشیم؟
درباره ی فارسی کردن عبارات هم اگر بفرمایید ممنون میشم

وقتی شروع کنید به انجام دادن کارهایی که تو اموزش گفته شده , تفاوت تسلط داشتن رو درک میکنید
کسی که با مفاهیم اولیه html + css اشنا نباشه نمیتونه اموزش ها رو انجام بده و بیخیال فارسی سازی میشه ...
توضیحات بیشتر رو خود اقا مهرداد میده :D

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
اون که صد در صد
آدمی که سواد داشته باشه و بدونه چیکار میکنه خب معلومه کارش درسته!

فارسی کردن کلمه ها چی میشه؟

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
فارسی کردن عنوان ها و تیترهای قالب
میشه درباره ی قالب های پیشرفته هم صحبت کنید؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
سلام
خیلی ممنون
ببخشید شما که همه جا گفتی اونو با این جایگزین می کنیم، من متوجه نشدم الان تسلط بر html به چه دردی خورده اینجا وقتی شما همه جا راهنمایی کردی؟
درچه مواردی نیاز هست که ما به html مسلط باشیم؟
درباره ی فارسی کردن عبارات هم اگر بفرمایید ممنون میشم

خب اگه به HTML آشنایی نداشته باشید که تو لود استایل هم به مشکل می خورید !
در کل فارسی سازی قالب نیاز چندانی به داشتن دانش خاصی نداره خیلی ها بدون اینکه html یا css بدونن هم اینکارو انجام میدن :D

فارسی کردن عنوان ها و تیترهای قالب
میشه درباره ی قالب های پیشرفته هم صحبت کنید؟
قالب های پیشرفته که فایل زبان دارن که اکثر تو پوشه language تو پوشه قالب هست و با فرمت mo یا po هستش این فایل که برا فارسی کردنش کافی نرم افزار poedit رو نصب کنید و با اون فایل رو باز کرده و تغییرات رو اعمال کنید
قالب های پسرفته هم که فایل زبان ندارن و باید تک تک فایل ها رو باز کنید و دستی ادیت کنید

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
وقتی یک فونت فارسی رو به قالب ضمیمه میکنیم با کد زیر
@font-face {
font-family: 'b yekan';

روشی هست که تعیین کنیم اعداد و نوشته های انگلیسی رو از یک فونت دیگه استفاده کنه! ؟

پ.ن : من یه سری سوال دارم که نمی خواستم براشون تاپیک بزنم هی میگردم تاپیک مرتبط براش پیدا میکنم میپرسم شرمنده دیگه :D

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
وقتی یک فونت فارسی رو به قالب ضمیمه میکنیم با کد زیر

روشی هست که تعیین کنیم اعداد و نوشته های انگلیسی رو از یک فونت دیگه استفاده کنه! ؟

پ.ن : من یه سری سوال دارم که نمی خواستم براشون تاپیک بزنم هی میگردم تاپیک مرتبط براش پیدا میکنم میپرسم شرمنده دیگه :D

نمیشه ...
همه وقتی فونت فارسی استفاده میکنن این مشکل رو دارن

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
Capture.JPG

[h=4]About The Author رو چطوری باید فارسی کرد؟ مثلا بکنمش" درباره نویسنده"[/h]

behizz

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
خیلی ممنون بابت آموزش
یه سوال داشتم اینکه موقعی که می خوام قالب رو روی سایت نصب کنم چطور استایل rtl رو بهش وصل کنم ؟ توی فایل html قبل اینکه head تموم شه لینک بهش می دادم
الان کجا باید این کار رو انجام بدم ؟ توی header.php قبل اینکه head تموم شه که میذارم اصلا نمی خونش ..... لطفا راهنمایی کنید

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
خیلی ممنون بابت آموزش
یه سوال داشتم اینکه موقعی که می خوام قالب رو روی سایت نصب کنم چطور استایل rtl رو بهش وصل کنم ؟ توی فایل html قبل اینکه head تموم شه لینک بهش می دادم
الان کجا باید این کار رو انجام بدم ؟ توی header.php قبل اینکه head تموم شه که میذارم اصلا نمی خونش ..... لطفا راهنمایی کنید
سلام
آقا فرجاد قبلا جواب دادن که به صورت زیر قرار بدید

درود
این کد رو اضافه کنید به هدر قالب
HTML:
<link rel="stylesheet"  href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/rtl.css" type="text/css" media="screen" />

باید بین دو تا تگ <head> و </head> باشه

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
اقا ممنون
فقط من در داخل راستچین کردن قالب ها مشکل دارم میشه کد راست چین کردن قالب را بزراید

ahmadpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یلام خدمت اساتید
اول باید تشکر کنم بابت این اموزش کامل و مفید

طبق این اموزش یه قالب رو راستچین کردم واقعا آموزشتون بی نقص بود. نحوه فارسی کردن رو هم از منابع دیگه گرفتم.
چندتا سوال دارم:
1.همه چیز مرتبه، فقط عناوین این قسمت که تو عکس مشخص کردم این مدلی بهم میریزه. چیکارش کنم؟ (هر دو عنوان نصفه هستند، دومی آخرش علامت تعجب هم داره)
q8hg6dhwvp116td0w6yz.jpg
2. بعضی قالب های فارسی شده برای قسمت های مختلف فونت های مختلف استفاده می کنن و این فونت ها رو توی یه پوشه همراه قالب قرار میدن که گویا بدین ترتیب فونت از خود سایت لود میشه. چجوری این کار رو میکنن؟
3. توی یه سایتی قالب هایی بود که اگه دست به فوتر میزدی یه صفحه ارور بالا میومد و میگفت نباید این کار رو میکردید و ... و باید فوتر رو به حالت اول برمیگردوندیم تا سایت بالا بیاد. چجوری میشه چنین کاری کرد؟

ممنون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
یلام خدمت اساتید

طبق این اموزش یه قالب رو راستچین کردم واقعا آموزشتون بی نقص بود. نحوه فارسی کردن رو هم از منابع دیگه گرفتم.
چندتا سوال دارم:
1.همه چیز مرتبه، فقط عناوین این قسمت که تو عکس مشخص کردم این مدلی بهم میریزه. چیکارش کنم؟ (هر دو عنوان نصفه هستند، دومی آخرش علامت تعجب هم داره)
مشاهده پیوست 177538
2. بعضی قالب های فارسی شده برای قسمت های مختلف فونت های مختلف استفاده می کنن و این فونت ها رو توی یه پوشه همراه قالب قرار میدن که گویا بدین ترتیب فونت از خود سایت لود میشه. چجوری این کار رو میکنن؟
3. توی یه سایتی قالب هایی بود که اگه دست به فوتر میزدی یه صفحه ارور بالا میومد و میگفت نباید این کار رو میکردید و ... و باید فوتر رو به حالت اول برمیگردوندیم تا سایت بالا بیاد. چجوری میشه چنین کاری کرد؟

ممنون

سلام دوست عزیز

1- باید به کلاس مربوط به متن کد زیر رو اضافه کنید
direction:rtl;

2- به زودی آموزش مفصلش رو تو همین انجمن قرار میدم
3- باید داخل فانکشن قالب یه دستور شرطی بنویسی که چک کنه اگه فلان متن بود فلان کد رو نمایش بده و اگه نبود قالب لود نشه
اینم در خواست باشه آموزشش رو میزارم واستون

محمدرضا mr

Registered User
لایک‌ها
2
یه راه سادش اینه که شما هرجا اینو مینویسی:
text-align:right;
اینم بنویسی:
اولی یعنی نوشته از راست به چپ شروع بشه دومی یعنی از راست به چپ مرتب بشه!:D

ahmadpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

1- باید به کلاس مربوط به متن کد زیر رو اضافه کنید

2- به زودی آموزش مفصلش رو تو همین انجمن قرار میدم
3- باید داخل فانکشن قالب یه دستور شرطی بنویسی که چک کنه اگه فلان متن بود فلان کد رو نمایش بده و اگه نبود قالب لود نشه
اینم در خواست باشه آموزشش رو میزارم واستون

یه راه سادش اینه که شما هرجا اینو مینویسی:
text-align:right;
اینم بنویسی:
اولی یعنی نوشته از راست به چپ شروع بشه دومی یعنی از راست به چپ مرتب بشه!:D

نشد، حتی با !important,
به عکس نگاه کنین و بگین دقیقا باید به چی این کد رو بدم؟
code.JPG
ممنون

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

میخوام این قسمت از قالبم رو راستچین کنم :

34340181606356002293.png

و کادر مشکی عنوان سایت رو میخوام بردارم و زیرش قسمت توضیحات سایت رو اضافه کنم (مثلا دانلود فیلم با لینک مستقیم )

ahmadpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

میخوام این قسمت از قالبم رو راستچین کنم :

34340181606356002293.png

و کادر مشکی عنوان سایت رو میخوام بردارم و زیرش قسمت توضیحات سایت رو اضافه کنم (مثلا دانلود فیلم با لینک مستقیم )

برای راستچین کردن اون قسمت ها با inspect elements روشون کلیک کن و به کلاس مربوطه این کد ها رو اضافه کن :

کد:
float: right;
text-align: right;
direction: rtl;
اولی اون المنت رو میاره سمت راست.
دومی متنش رو سمت راست می چینه
سومی هم جهت متن رو از راست به چپ میکنه.

اگه استایل خاصی مثل فاصله از طرفین و ... برای سمت چپ المنت وجود داره، برعکسش کن، یعنی برای راست بده.
برای درک بهتر آموزش پست 1 را کامل بخون

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
مرسی احمد جان

یه خورده زمان برد ولی درستش کردم :

78967346629000786694.png

سمت راست بردم زیاد دیده نمیشد عنوان سایت.

میخوام تو عکس بالا توضیح سایت رو بیارم زیر عنوان سایت ، همون جایی که با فلش مشخص کردم تو عکس بالا.

زیرش قسمت توضیحات سایت رو اضافه کنم (مثلا دانلود فیلم با لینک مستقیم )

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یلام خدمت اساتید

چندتا سوال دارم:
مشاهده پیوست 177538
ممنون
شاید برای عناوین تعداد کاراکتر خاصی در نظر گرفته به همین خاطر ادامه اش رو برش میده. من یک بار اینجوری داشتم رفتم نمیدونم دقیقاً کجا بود پیدا کردم نوشته بود truncate 30 ... اونو بیشترش کردم درست شد. شرمنده جای دقیقش یادم نیست.

محمدرضا mr

Registered User
لایک‌ها
2
بالا