• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش مقدماتی Matlab

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از بامداد :
ببخشید جسارت شد :)

گویا من فقط تنبل کلاسم :blush:
ای بابا نفرمایید قربان شما که استاد مایید!!:D ببخشید من از قول دخترهای کلاسمون گفتم!!:lol: :f34r:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقای شاکلی من یک سوال در بخش pspice پرسیدم ولی جواب ندادید میشه جوابشو بدید!؟

amir_-bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
shockley جان ممنون از زحماتي كه ميكشي , حتما ادامه بده.:)

shockley جان اينم2 تا كتاب در مورد تحليل مدار با Matlab :

Electronics And Circuit Analysis Using MATLAB :

http://rapidshare.de/files/6224336/Electronics.And.Circuit.Analysis.Using.MATLAB.rar.html
Password: www.AvaxHome.ru

Circuit Analysis II with MATLAB :

http://rapidshare.de/files/6224202/Circuit.Analysis.II.with.MATLAB.rar.html

راستي shockley جان اين كتاب Circuit Analysis II with MATLAB كه نويسندش Steven T. Karris هست و لينك براش دادم يك كتاب ديگه هم همين نويسنده نوشته به نام Circuit Analysis I with MATLAB كه متن هرچي گشتم پيداش نكردم,اگه يك وقت پيداش كردي من رو فراموش نكن.
:(

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
به به عجب کلاسی شده!مرسی امیرخان!
راستی جناب استاد شاکلی عزیز دیگه لازم نیست pspice یاد بگیریم!؟یا pspice واسه تحلیل مدار بهتره!؟یا...!؟

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenz65 :
آقای شاکلی من یک سوال در بخش pspice پرسیدم ولی جواب ندادید میشه جوابشو بدید!؟

محسن جان ببخشید پستتون رو ندیده بودم. جوابتون رو تو تاپیک pspice نوشتم.

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenz65 :
به به عجب کلاسی شده!مرسی امیرخان!
راستی جناب استاد شاکلی عزیز دیگه لازم نیست pspice یاد بگیریم!؟یا pspice واسه تحلیل مدار بهتره!؟یا...!؟

به نظر من Matlab و PSpice از لحاظ کاربرد در برق تا حدودی مکمل هستند و هیچ کدوم نمیتونه جای دیگری رو بگیره چون PSpice یک شبیه سازه و Matlab یک نرم افزار محاسباتی. به عنوان مثال از اونجاییکه در Matlab بر خلاف PSpice برای المان های الکتریکی مدل تعريف نشده این امکان رو میده که آدم هر چیزی که به ذهنش میرسه (حتی اگر وجود فیزیکی نداشته باشه) رو تحلیل کنه و از طرف دیگه این محدودیت باعث میشه که Matlab برای تحلیل مدارهای بزرگ مناسب نباشه.

یه مسئله ی دیگه اینه که اگرچه با PSpice به راحتی میشه مشخصه ی جریان-ولتاژ نیمه هادی ها رو بدست آورد اما پیدا کردن مشخصه های دیگه مثل ظرفیت خازنی-ولتاژ یک پیوند PN (مثلا برای تحلیل یک دیود ورکتور) و یا مشخصه ی ولتاژ شکست-داپینگ یک پیوند به اون راحتی که با Matlab امکانش هست در PSpice کار راحتی نیست. (و فکر می کنم شدنی نباشه)

مورد دیگه اینه که با Matlab بر خلاف PSpice امکان ترسیم صفر و قطب ها (و به طور کلی هر نمودار در فضای مختط) وجود داره. اگرچه امکانات PSpice برای پیدا کردن پاسخ فرکانسی مدارهای پیچیده برتری کاملی نسبت به Matlab داره.

اما از همه مهمتر Toolbox های Matlab در زمینه های: پردازش سیگنال، پردازش تصویر، شبکه های عصبی، سیستم های کنترل، آمار و احتمالات، طراحی فیلتر و ... یکی از مهترین تفاوت های Matlab و PSpice است.

مورد دیگه در مورد توانایی Simulink در شبیه سازی و آنالیز سیستم های داینامیکه که بحث اش مفصله و بعدا در موردش صحبت می کنیم. :)

و در نهایت: Matlab نرم افزاری فوق العاده است و هر دانشجویی که ازش استفاده نکنه واقعا ضرر کرده. برای دلیلش کافیه بدونید که License این نرم افزار بدون هیچ کدام از Toolbox ها و Simulink، حدود 1900 دلار قیمتشه!! :wacko: (بیشتر از 9 برابر Windows XP)

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از amir_-bala :
shockley جان ممنون از زحماتي كه ميكشي , حتما ادامه بده.:)

shockley جان اينم2 تا كتاب در مورد تحليل مدار با Matlab :

Electronics And Circuit Analysis Using MATLAB :

http://rapidshare.de/files/6224336/Electronics.And.Circuit.Analysis.Using.MATLAB.rar.html

Circuit Analysis II with MATLAB :

http://rapidshare.de/files/6224202/Circuit.Analysis.II.with.MATLAB.rar.html

راستي shockley جان اين كتاب Circuit Analysis II with MATLAB كه نويسندش Steven T. Karris هست و لينك براش دادم يك كتاب ديگه هم همين نويسنده نوشته به نام Circuit Analysis I with MATLAB كه متن هرچي گشتم پيداش نكردم,اگه يك وقت پيداش كردي من رو فراموش نكن.
:(

امیرجان ممنون برای لینک ها، من کتاب Circuit Analysis II with MATLAB رو دارم اما Circuit Analysis I with MATLAB رو متاسفانه هنوز نتونستم پیدا کنم. اما اگه پیدا کردم حتما بهتون فایلش رو میدم. :)

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی جناب استاد راستی میه بهد از چند جلسه یک کلاس online هم بزارید!؟

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mohsenz65 :
مرسی جناب استاد راستی میه بهد از چند جلسه یک کلاس online هم بزارید!؟

خواهش می کنم. به نظر من مشکلی نداره. :)

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از sara__joon :
پس من هم ميام. كجا تشكيل ميشه؟
راست ميگه اين بنده خدا............كجا مي خواي كلاس رو خط (اجنبي ميگه آنلاين)تشكيل بدي؟

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستي بابت مطالبت ممنون. خيلي مفيد بود.

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از arashkhan :
راست ميگه اين بنده خدا............كجا مي خواي كلاس رو خط (اجنبي ميگه آنلاين)تشكيل بدي؟

آنلاین دیگه با پیام رسان یاهو (اجنبی میگه مسنجر :lol: )

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از بامداد :
avr.ir سایت خودته ؟

آرش راست میگه قابلی نداره، اگه کسی از دوستان مطلب مفیدی داره لطف کنه برام بفرسته تا به اسم خودش تو سایت بذارم. :)

shockley

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از بامداد :
شاکلی جان
گام یعنی چی ؟

X = ... , گام ,...

یعنی می خواهید دقت نمودارتون چقدر باشه؟ مثلا وقتی از -2 تا 2 با گام 0.01 نمودار رسم می کنید یعنی مطلب یه ماتریس با 4*100 = 400 آرایه تعریف می کنه و هر نقطه رو تو معادله قرار میده، y اش رو پیدا می کنه و در نهایت زوج مرتب ها رو رسم میکنه. (به کار Workspace دقت کنید) :)

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از shockley :
یعنی می خواهید دقت نمودارتون چقدر باشه؟ مثلا وقتی از -2 تا 2 با گام 0.01 نمودار رسم می کنید یعنی مطلب یه ماتریس با 4*100 = 400 آرایه تعریف می کنه و هر نقطه رو تو معادله قرار میده، y اش رو پیدا می کنه و در نهایت زوج مرتب ها رو رسم میکنه. (به کار Workspace دقت کنید) :)
سعی می کنم بفهمم ... :(
به توضیح بیشتر محتاجم ...

بالا