• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش نصب Back Track در کنار ویندوز 7

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
کسی نیس راهنمایی کنه ما رو؟
 

hamed_mp

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2006
نوشته‌ها
276
لایک‌ها
9
ممنون بابت اموزش

می شه راهنمایی کنید چه مدل ، داک وایرلس می تونم تو ایران پیدا کنم که با این لینوکس کاملا سازگار باشه؟

از دوستانی که این رو نصب کردن یکی لطف کنه بگه
چه مدلی از وایرلس براش بخرم که با این لینوکس سازگار باشه (منظورم از این وایرلس فلشی ها ی یو اس بی دار هست)
متاسفانه کارت وایرلس لپ تاپ من باها سازگار نیست

قطعا خیلی از دوستان که دارند باهاش کار می کنند و به خوبی مدل وایرلسشون با اون سازگار هست می تونند کمک کنند ( البته وایلرسی که فلشیش باشه و تو ایران پیدا بشه)
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
داداش همه این کارا رو انجام دادم ولی بازم همون مشکلو داشت
ببخشید من بلکل اینجا رو فراموش کرده بودم .

شما اصلا اینو دیدی ؟ :
text splash vga=791


عدد جلوش همین بود ؟

وقتی این رو :
i915.modeset=1

اضافه می کنی باید فاصله بینشون باشه .
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
از دوستانی که این رو نصب کردن یکی لطف کنه بگه
چه مدلی از وایرلس براش بخرم که با این لینوکس سازگار باشه (منظورم از این وایرلس فلشی ها ی یو اس بی دار هست)
متاسفانه کارت وایرلس لپ تاپ من باها سازگار نیست

قطعا خیلی از دوستان که دارند باهاش کار می کنند و به خوبی مدل وایرلسشون با اون سازگار هست می تونند کمک کنند ( البته وایلرسی که فلشیش باشه و تو ایران پیدا بشه)
قبل از امتحان کردن یک وایرلس کارت جدید باید درایور مربوط به کارت شبکه تون رو برای بک ترک دانلود کنید .
وایرلس لپ تاپتون چیه و از کدوم نسخه بک ترک استفاده می کنید ؟ چون الان تقریبا درایور تمام مدل کارت های شبکه برای انجام عملیات اینجکشن پچ شده .
اکثر کارت شبکه های وایرلس با پردازنده دو برند broadcom و atheros مشکلی با بک ترک ندارن .
من یک مدل Alfa دارم که از همون ابتدا با بک ترک مشکلی نداشت و واقعا قویه . اسم کاملش اینه : ALFA AWUS036H .تا اونجایی هم که اطلاع دارم همچین مدلی در بازار پیدا نمیشه . متاسفانه در ایران انتخاب های زیادی نداریم . اگه هم این مدل رو پیدا کردید باید خیلی گرون باشه چون مید این چاینا ! ی محصولات آلفا وجود نداره . کلا سعی کنید دنبال لن کارتی باشید که از چیپ RTL8187L درش استفاده شده باشه . چون بک ترک این چیپ رو بخوبی ساپورت می کنه . البته بک ترک که نه ، در واقع همون ایرکرک .
شما اینجا رو یک نگاه بندازید جواب بیشتر سوالاتتون رو میتونید پیدا کنید :

compatible_cards [Aircrack-ng]
compatibility_drivers [Aircrack-ng]

لازم به توضیحه الان کودن ترین نوع کاربر هم از رمزنگاری WPA2 برای امن کردن شبکه استفاده میکنه . بعضی از همین کودن ترین ها هم حتی از مک فیلترینگ و ویرچوال لن بهره میبرن . اما سوال اصلی اینجا پیش میاد که آیا هنوز کسانی هستند که دلشون رو به wep خوش کرده باشن ؟ جواب مثبته . هیچ چیزی حد و نهایت نداره ، و جهالت هم از این قاعده مستثنی نیست .
 

webster.

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2012
نوشته‌ها
452
لایک‌ها
94
محل سکونت
مـــشــــهــــد
ببخشید من بلکل اینجا رو فراموش کرده بودم .

شما اصلا اینو دیدی ؟ :
text splash vga=791


عدد جلوش همین بود ؟

وقتی این رو :
i915.modeset=1

اضافه می کنی باید فاصله بینشون باشه .

آره همون عدد بود.جلوش دو تا خط تیره داشت
یعنی:vga=791- -
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
نمایش مشخصات: saeed engine - PersianTools Forums
نمایش مشخصات: webster. - PersianTools Forums
127fs4573872.gif



آره همون عدد بود.جلوش دو تا خط تیره داشت
یعنی:vga=791- -

اون خط تیره ! ها رو چیکار کردی بعد ؟
 

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
از دوستانی که این رو نصب کردن یکی لطف کنه بگه
چه مدلی از وایرلس براش بخرم که با این لینوکس سازگار باشه (منظورم از این وایرلس فلشی ها ی یو اس بی دار هست)
متاسفانه کارت وایرلس لپ تاپ من باها سازگار نیست

قطعا خیلی از دوستان که دارند باهاش کار می کنند و به خوبی مدل وایرلسشون با اون سازگار هست می تونند کمک کنند ( البته وایلرسی که فلشیش باشه و تو ایران پیدا بشه)
سلام,در حال حاضر اکثر وایرلس ها را پشتیبانی میکند.فقط این را فراموش نکنید که همانطور که یکی از دوستان در پست خودش گفته ,باید درایور مربوط به وایرلس را هم نصب کنید.من نمیدانم وایرلس شما از چه نوعی است,اگر میدانستم برایتان همراه دستوراتش قرار میدادم.البته اگر خودتان کنکاش کنید و انجام دهید خیلی بهتر است.اما بهرحال برایتان یک لینک قرار دادم که با توجه به نوع وایرلستان میتوانید آنرا نصب کنید:
Wireless Drivers - BackTrack Linux


لازم به توضیحه الان کودن ترین نوع کاربر هم از رمزنگاری WPA2 برای امن کردن شبکه استفاده میکنه . بعضی از همین کودن ترین ها هم حتی از مک فیلترینگ و ویرچوال لن بهره میبرن . اما سوال اصلی اینجا پیش میاد که آیا هنوز کسانی هستند که دلشون رو به wep خوش کرده باشن ؟ جواب مثبته . هیچ چیزی حد و نهایت نداره ، و جهالت هم از این قاعده مستثنی نیست .

سلام,دوست عزیز قرار نیست که هر کسی اگر چیزی را نمیداند,او کودن باشد.شاید همان کسی که شما کودن خطابش میکنید چیزی را در همین رابطه بداند که شما نمیدانید.شاید هم اطلاعاتی در اینباره ندارد و برای همین استفاده میکنند.شما هم یک روزی همین موارد که فرمودید را نمیدانستید,پس ......
اینطور در مورد دیگران قضاوت کردن درست نیست.


کسی نیس راهنمایی کنه ما رو؟
سلام,اگر اشتباه نکرده باشم مشکل شما نصب نشدن این برنامه است.این مشکل شما بقول یکی از کاربران که گفته بود,شاید بخاطر فایل ایزو باشد.شاید مشکل از سی دی نصب باشد.البته این امکان هم وجود دارد که از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشید.برای امتحان از یک سی دی دیگه استفاده کنید.من خودم چندین بار این برنامه را به شکلهای گوناگون نصب کرده ام و تا بحال مشکلی پیش نیامده.اگر اشکالی ندارد یکبار دیگه مشکل را مطرح کنید تا من کمکتان کنم(در حد اطلاعاتم).بخاطر این عرض میکنم که چون پست ها را پشت سر هم خواندم و کمی از مشکل شما را یادم است.لطفا...
در مورد یکی از دوستان که فرموده اند بک ترک مشکلات زیادی دارد باید عرض کنم این سیستم عاملی است که بیشتر تخصصی است و اگر روش کار کردن و استفاده از آن را ندانیم این احتمال وجود دارد که مشکل ایجاد بشه.ولی اگر بدرستی با آن کار کنیم خیلی خوب است .
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک

سلام,دوست عزیز قرار نیست که هر کسی اگر چیزی را نمیداند,او کودن باشد.شاید همان کسی که شما کودن خطابش میکنید چیزی را در همین رابطه بداند که شما نمیدانید.شاید هم اطلاعاتی در اینباره ندارد و برای همین استفاده میکنند.شما هم یک روزی همین موارد که فرمودید را نمیدانستید,پس ......
اینطور در مورد دیگران قضاوت کردن درست نیست.
کسی رو که کودنه باید چه چیز خطاب کنیم ؟ عاقل و دانا خوبه ؟
نه دوست عزیز
کسی که از رمزنگاری wep استفاده می کنه کودنیه که هیچ چیزی نمیدونه .
اینم بهونست که مثلا بگیم من چون اطلاعاتی در یک زمینه ندارم پس باید در جهل باقی بمونم . می تونه تحقیق کنه ببینه آیا رمزنگاری های دیگه ای هم وجود داره یا نه و کدوم کارایی بهتری داره و ... .
بله منم یه زمانی خیلی چیزا رو نمیدونستم و الان هم خیلی چیزا رو نمیدونم . ولی دست رو دست نمیذارم که کودن جلوه کنم .
سلام,اگر اشتباه نکرده باشم مشکل شما نصب نشدن این برنامه است.این مشکل شما بقول یکی از کاربران که گفته بود,شاید بخاطر فایل ایزو باشد.شاید مشکل از سی دی نصب باشد.البته این امکان هم وجود دارد که از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشید.برای امتحان از یک سی دی دیگه استفاده کنید.من خودم چندین بار این برنامه را به شکلهای گوناگون نصب کرده ام و تا بحال مشکلی پیش نیامده.اگر اشکالی ندارد یکبار دیگه مشکل را مطرح کنید تا من کمکتان کنم(در حد اطلاعاتم).بخاطر این عرض میکنم که چون پست ها را پشت سر هم خواندم و کمی از مشکل شما را یادم است.لطفا...
ضمنا این چیزی که شما بهش میگید برنامه ، برنامه نیست . یک توزیع از لینوکسه .



در مورد یکی از دوستان که فرموده اند بک ترک مشکلات زیادی دارد باید عرض کنم این سیستم عاملی است که بیشتر تخصصی است و اگر روش کار کردن و استفاده از آن را ندانیم این احتمال وجود دارد که مشکل ایجاد بشه.ولی اگر بدرستی با آن کار کنیم خیلی خوب است .
لطفا کمی در مورد این سیستم عامل تخصصی بیشتر توضیح بدید بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم ! مرسی
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
نخواستیم 3dwin ما رو راهنمایی کنی.چون هنوز زیر 18 سالی از نظر من بچه ای و با بچه ها کل کل نمی کنم انیشتن خان.
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
سلام,در حال حاضر اکثر وایرلس ها را پشتیبانی میکند.فقط این را فراموش نکنید که همانطور که یکی از دوستان در پست خودش گفته ,باید درایور مربوط به وایرلس را هم نصب کنید.من نمیدانم وایرلس شما از چه نوعی است,اگر میدانستم برایتان همراه دستوراتش قرار میدادم.البته اگر خودتان کنکاش کنید و انجام دهید خیلی بهتر است.اما بهرحال برایتان یک لینک قرار دادم که با توجه به نوع وایرلستان میتوانید آنرا نصب کنید:
Wireless Drivers - BackTrack Linux



سلام,دوست عزیز قرار نیست که هر کسی اگر چیزی را نمیداند,او کودن باشد.شاید همان کسی که شما کودن خطابش میکنید چیزی را در همین رابطه بداند که شما نمیدانید.شاید هم اطلاعاتی در اینباره ندارد و برای همین استفاده میکنند.شما هم یک روزی همین موارد که فرمودید را نمیدانستید,پس ......
اینطور در مورد دیگران قضاوت کردن درست نیست.



سلام,اگر اشتباه نکرده باشم مشکل شما نصب نشدن این برنامه است.این مشکل شما بقول یکی از کاربران که گفته بود,شاید بخاطر فایل ایزو باشد.شاید مشکل از سی دی نصب باشد.البته این امکان هم وجود دارد که از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشید.برای امتحان از یک سی دی دیگه استفاده کنید.من خودم چندین بار این برنامه را به شکلهای گوناگون نصب کرده ام و تا بحال مشکلی پیش نیامده.اگر اشکالی ندارد یکبار دیگه مشکل را مطرح کنید تا من کمکتان کنم(در حد اطلاعاتم).بخاطر این عرض میکنم که چون پست ها را پشت سر هم خواندم و کمی از مشکل شما را یادم است.لطفا...
در مورد یکی از دوستان که فرموده اند بک ترک مشکلات زیادی دارد باید عرض کنم این سیستم عاملی است که بیشتر تخصصی است و اگر روش کار کردن و استفاده از آن را ندانیم این احتمال وجود دارد که مشکل ایجاد بشه.ولی اگر بدرستی با آن کار کنیم خیلی خوب است .

سلام.موقع نصب وقتی دستور startx رو میزنم صفحه سیاه میشه بعدش مانیتور خاموش میشه نمیدونم باید چکار کنم؟
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
بعضیا کلا ارزش ندارن آدم واسشون وقت بذاره .

نخواستیم 3dwin ما رو راهنمایی کنی.چون هنوز زیر 18 سالی از نظر من بچه ای و با بچه ها کل کل نمی کنم انیشتن خان.

شما توی همین تاپیک ادامه بده حتما به نتیجه میرسی .
 

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
سلام.موقع نصب وقتی دستور startx رو میزنم صفحه سیاه میشه بعدش مانیتور خاموش میشه نمیدونم باید چکار کنم؟



سلام,کاشکی میگفتید چه نسخه ای را میخواهید نصب کنید و همچنین 64بیتی است یا 32بیتی میباشد.این مشکل یک باگ است که در بعضی از نسخه های بک ترک وجود دارد و با وارد کردن دستورات زیر این مشکل حل میشه.(البته اگر نسخه شما KDE باشد).
بهرحال شما این متنی را که نوشتم را تایپ کنید و اینتر را بزنید.

cd /root/.kde/#
find . -type f -iname "*.kcache" -delete#
startx#​
هر ردیف را که تایپ کرید اینتر را بزنید.سپس کارهای نصب را انجام دهید.
اگر باز هم مشکل حل نشد دوباره اطلاع دهید تا راهنمایی کنم.
 

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
ضمنا این چیزی که شما بهش میگید برنامه ، برنامه نیست . یک توزیع از لینوکسه .
سلام,لینوکس چی است؟!!!!!!!!! خودش یک OS است,برای همین یک برنامه یا نرم افزار است.من تعجب میکنم که میگید برنامه نیست!!!!!!!!!!!! ولی از طرف دیگه میگید کسی رمزنگاری را نداند کودن است!!!!!!!!
جهت اطلاع شما باید عرض کنم که سیستم عامل یا سامانه عامل نرم
اف
زاری است که مدیریّت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم می‌سازد که نرم افزارهای کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند.برنامه‌های کاربردی یا از طریق واسط‌ های برنامه نویسی کاربردی (Application User Interface-APIs) و یا از طریق فراخوانی‌ های سیستم (system call) به این خدمات دسترسی دارند. با فراخوانی این واسط‌ ها، برنامه‌ های کاربردی می‌ توانند سرویسی را از سیستم‌عامل درخواست کنند، پارامترها را انتقال دهند، و پاسخ عملیات را دریافت کنند.
این مطلبی که عرض کردم را اکثر کاربران کامپیوتر میدانند و دانستنش واجب تر از رمزنگاری ها است.
لطفا کمی در مورد این سیستم عامل تخصصی بیشتر توضیح بدید بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم ! مرسی
بک ترک یک توزیع لینوکس مبتنی بر GNU است که برای کشف نقاط ضعف امنیتی سیستم های مختلف تهیه شده است.بک ترک کامل ترین و بروز ترین مجموعه ابزار های امنیتی رو در خودش داره که رنج وسیعی از ابزار های پسورد کرکر گرفته تا ابزار های هک وب سرور و شبکه رو شامل میشه. ابزاهای بک ترک در ۱۱ طبقه دست بندی شدند.این OS بیشتر مورد علاقه هکرها میباشد و چون هک کردن تخصص میخواد ,برای همین گفتم سیستم عامل تخصصی است.مثل ویندوز و مابقی OSها نیست که براحتی بشه با آن کار کرد.یعنی باید حداقل با دستورات لینوکس و کار کردن با لینوکس را آشنا باشید تا بتوان براحتی با این سیستم عامل کار کرد.
با عرض معذرت در مورد پاسخ به بخش اول مطالبتان,چون در رابطه با این تاپیک نیست,نیازی به پاسخگویی نبود.
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
دستور اولتون اشتباه شود.بقیه دستور ها رو زدم.ولی مشکل همچنان پا برجا بود.لازم به ذکره بنده همین دیسک. روی VM نصب کردم . راحت بالا اومد
 
Last edited:

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
دستور اولتون اشتباه شود.بقیه دستور ها رو زدم.ولی مشکل همچنان پا برجا بود.لازم به ذکره بنده همین دیسک. روی VM نصب کردم . راحت بالا اومد
سلام,اگر در vm بالا آمده باشد,پس مشکل نه از روش نصب است و نه از سیستم عامل و نه سی دی.احتمال زیاد مشکل از سیستم است.منظورم تنظیمات ویندوز است.

نگفتید از چه نسخه ای برای نصب استفاده میکنید.بهرحال من در مورد ارور startx زیاد دیده و شنیده ام ولی این اروری که شما موقع نصب دچارش میشید را تا بحال ندیده بودم.یعنی صفحه سیاه بشود و کامپیوتر خاموش بشود را اصلا ندیده و نه شنیده بودم.حتی در سطح وب هم کمی سرچ کردم مخصوصا فوروم خود بک ترک را ولی ارورهای دیگه ای در مورد startx بود اما کسی این ارور را تجربه نکرده بود.اما باز هم در سایتهای مربوط به خودش میگردم.
شما هم برای امتحان روی یک سیستم دیگه امتحان کنید و بررسی کنید که نصب میشه یا نه.
 

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
دستور اولتون اشتباه شود.بقیه دستور ها رو زدم.ولی مشکل همچنان پا برجا بود.لازم به ذکره بنده همین دیسک. روی VM نصب کردم . راحت بالا اومد
سلام,راستی یادم رفت بپرسم که آیا درایورهای شما آپدیت است.اگر نیست حتما آپدیت کنید.
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300

asemani49

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2012
نوشته‌ها
207
لایک‌ها
56
محل سکونت
tehran
main آپدیت هست و گرافیکمم همینطور.چیز دیگه ای میمونه؟
سلام,ببخشید در جواب دادن کمی تاخیر دارم,اما هر وقت به این فوروم میام سعی میکنم اول یکسری اینجا بزنم.در مورد مشکلتان,یک راه دیگه هم هست که میتوانید انجام دهید.
1-سی دی نصب را در سیستم قرار دهید.اگر توجه کرده باشید همان اول یک صفحه قرمز رنگ می آید که شیوه های بوت را نوشته است.وقتی این صفحه آمد کلید Tab را فشار دهید.در اینموقع صفحه مربوط به grub options باز میشود.حالا گزینه text splash vga=791 را به text splash vga=791 i915.modeset=1 تغییر دهید و اینتر را بزنید.سپس کمی صبر کنید و بعد startx را وارد کنید و اینتر را بزنید.
لطفا نتیجه را همینجا اطلاع بدهید.
 

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,357
لایک‌ها
300
سلام,ببخشید در جواب دادن کمی تاخیر دارم,اما هر وقت به این فوروم میام سعی میکنم اول یکسری اینجا بزنم.در مورد مشکلتان,یک راه دیگه هم هست که میتوانید انجام دهید.
1-سی دی نصب را در سیستم قرار دهید.اگر توجه کرده باشید همان اول یک صفحه قرمز رنگ می آید که شیوه های بوت را نوشته است.وقتی این صفحه آمد کلید Tab را فشار دهید.در اینموقع صفحه مربوط به grub options باز میشود.حالا گزینه text splash vga=791 را به text splash vga=791 i915.modeset=1 تغییر دهید و اینتر را بزنید.سپس کمی صبر کنید و بعد startx را وارد کنید و اینتر را بزنید.
لطفا نتیجه را همینجا اطلاع بدهید.

دوست عزیز این کارو هم کردم
 
بالا