• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش: نمایش آخرین موضوعات انجمنها

ep3sk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نشد كه نشد !!!!

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
نمیدونم قضیه چیه... دوستانی که مشکل از mysq_fetch_result رو دارند یک بار این فایل رو امتحان کنن شاید مشکل حل بشه!

فایل های ضمیمه

• lastposts.zip
    1.3 KB · نمایش ها: 9

.BBC

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دیگه شما وقتی یه دیتابیست میسازی، خالیه! باید براش تیبل یا جدول درست کنی. اونی که خواسته name یعنی اسم جدولی که میخوای بسازی و number of fields یعنی تعداد فیلد یا ستون هایی که میخوای در اون جدول استفاده کنی. بعد از وارد کردن اون یه صفحه جدید میاد که باید نام ستون ها و مشخصاتشون رو تعریف کنی.

تمام اینها برای وقتیه که خودت میخوای یه دیتا بیس مناسب کار خودت درست کنی، برای vb باید دیتابیس رو ایمپورت کنی از وب سرور قبلیت یا اینکه دوباره نصب کنی.

سلام :blush:
من که تازه با ویبی آشنا شدم قبلا هم جایی نصب نکردم که اونو ایمپورت کنم
ممکنه برای ساختن دیتابیس مخصوص ویبولتن توی زمپ یه توضیح بدی که البته بشه اونو بعدا از روی کامپیوترم به روی هاست منتقل کنم
الان برای name هر چی بزارم مورد نداره ؟
number of fields چند باید باشه واسه ویبولتن ؟
یه توضیح کامل بدی ممنون میشم
بازم مرسی

ep3sk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين اسكريپت هم تو همون مايه ها ارور ميده !!!

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
سلام :blush:
من که تازه با ویبی آشنا شدم قبلا هم جایی نصب نکردم که اونو ایمپورت کنم
ممکنه برای ساختن دیتابیس مخصوص ویبولتن توی زمپ یه توضیح بدی که البته بشه اونو بعدا از روی کامپیوترم به روی هاست منتقل کنم
الان برای name هر چی بزارم مورد نداره ؟
number of fields چند باید باشه واسه ویبولتن ؟
یه توضیح کامل بدی ممنون میشم
بازم مرسی

شما اصلا لازم نیست کاری با دیتا بیس داشته باشی، فقط کافیه یک دیتا بیس بسازی توسط phpmyadmin یا اگه روی سرور هستی توسط cpanel ...بعدش موقع نصب vb اسم دیتابیسی که ساختی به برنامه نصب بدی خودش جدول ها رو میسازه.

مهم نیست اسم چی باشه. برای انتقال هم دردسر های خاص خودش رو داره باید از دیتابیست بکاپ بگیری و روی هاست import کنی. معمولا بعد از گرفتن بکاپ میتونی برای پشتیبانی هاستینگت بفرستی که برات import کنن. خودتم میتونی البته

اين اسكريپت هم تو همون مايه ها ارور ميده !!!

من واقعا نمیفهمم قضیه چیه این اسکریپت به خوبی داره برای خودم کار میکنه. مطمنی که اسم دیتابیس، نام کاربری دیتابیس و کلمه عبور رو درست وارد کردی؟

.BBC

Registered User
لایک‌ها
0
با زمپ هم نشد که نشد
همون ارور از خط 44 :wacko:
از همه دوستان بابت راهنمایهاشون ممنون ما که بیخیالش شدیم :rolleyes:

.BBC

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون بالاخره ما تونستیم این هک ! رو بنصبیم :rolleyes:
البته جهت اطلاع دوستان دیگه که به همین مشکل برخورد کرده بودند بگم که من با یه وی بی نول شده دیگه (غیر مافیا اسکریپت) و همچنین تعویض قالب (که البته فکر کنم بی ربطه به مشکلمون هست) موفق شدم آخرین ارسال ها رو بالای انجمن داشته باشم
البته این وی بی مورد استفاده ما فایل کانفیگش به صورت config.php بود نه بصورت config.php.new !!!
.
و البته یه مشکل دیگه اینکه با نصب last.php قالب من که fixed شده هست به حالت fluid در اومد :blink::(

خیلی باهالش ور رفتم اما نشد
یکی راهنمایی کنه نمیشه این ماژول رو روی قالی های فیکس شده نصب کرد اگه میشه درمون قالب من که فیکسه و الان داغون شده چیه ؟؟؟
هلپ می
مرسی

.BBC

Registered User
لایک‌ها
0
اقایون بالاخره ما تونستیم این هک ! رو بنصبیم :rolleyes:

کسی دیگه سر نمیزنه به این تاپیک
این آخر سری یکی کمک کنه
البته نظر خودم اینه که مشکل از قالب سایته چون هنگامی که فارسی ساز رو نصب میکنم کناره های قالب بهم میریزه ؟:blink:

بالا